27 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Hepimiz düzgün birini aradığımızı iddia ediyoruz ama nedense beni düzgün karakterliyim diye tercih eden hiç olmadı.
Senin karşına hep öyleleri denk gelmiş sayısı az olsa da o tür şeylerin peşinde koşmayan düzgün karakterli insanlar da var umarım karşına çıkar
Duzgunluk kişinin beklentisine göre değişir. Söylenecek çok söz var ama bu ortamda genel konuşmak mantıklı değil
Niye boşandınn peki bunu sormakk suç olmamalı yani sonuçta birisi senle bir ilişkiye başlamadann önce bunu sorması son derece doğall
Hemen anlatmak istemeyebilir. Eski sevgililerimizi de yeni tanıştığımız insanlara hemen anlatmıyoruz mesela..
@scorpiongirl429 eski sevgili ile evlenip boşanmak aynı şey mii bu son derece doğal bir soru noldu da boşandı şiddet mi gördü aldatıldı mı yoksaa ilişki yürümedii de siz mi mağduru oynuyonuzz bu sorularr sadecee kadınn için değil evlenmiş boşanmış bir erkek içindee akla gelirr yani sizdenn isteğim dürüst ve gerçekci ele alıp konuşmanız kim haklı kim haksız davası güderek cevap vermemeniz sizcee benim bunlarıı sorgulamam suç mu şimdii?
Ne alaka suclamadim ki. Bence herkes hemen anlatmak zorunda değil. Ayrıca bakalım seninle sevgili mi olacak bu kız? Niye anlatsın özelini?
@scorpiongirl429 ciddi bir ilişki olacaksaa anlatmalıı bunun özeli neyi yok oda sorabilirr
En başta kim söyleyebilir ki nasıl bir ilişki olacağını? Belki ciddi ilişki istemeyebilir. Ben istemem mesela. Ciddi kötü bir çağrışım yapıyor. Sanki biz laylaylomuz da ilişki ciddiymis saçmalık
@scorpiongirl429 konuyu saptırma be sana laf anlatacak değilimm saatlerrce evlenipte boşanan kadın erkek fark etmezsiniz o soruu sorulurr nedenn boşandınn hala yok özelimm ıvır zıvırr o kadarr özelsee sîktírsin gìtsin bunu dert edip böyle bir soru sormazdıı hadi güle güle
Boşanmış bakşre değil diye ön yargı ile yaklaşıp onunla kolay yatılır cinsinden düşününler yüzünden
Cidden rencide edici
Evet haklısın
Çok çirkin düşünce
Kesinlikle öyle bakiyorlar ama aşk farklı bir sey
En güzelini yaşaman dileği ile
Teşekkürler
Evlenip boşanmadım banada öyle davranmaya çalışıyorlar
Dikkat et kendine balim
Ediyorum , sende dikkat et 💕
erkekleri böyle yapan kim? kızlarda nerde abaza var onları seviyor. kendin bile diyorsun kızlarda erkeklere menfaatle yaklaşıyor. iyi erkek kalmadı diye şikayet etmeyin çünkü o erkekleri istemiyorsunuz :D
Arayısım ıcınde olmaktansa akısına bırakınca dogru insanı bulmak daha kolay bence
Geçmiş olsun tipik erkek profili işte hepsi aynii
Çünkü başta yerli malı kadınları olmak üzere çoğunuz değersizsiniz.
Her cumlene katılıyorum bir şey eksik yazmışsın erkekleride bu hâle getiren sizlersiniz
Kapat aşk defterini başka şeylerle uğraş. Seni çok seven kapıyı kitlesen bacadan gelir.
Evlenip ayrılmış birinin düşünmemesi lazım erkekler güzelliğe gençliğe paraya herşeye bakıyor düzgün olanlar bakıyor ben kimseyle olmadım istemiyorum tekim bende
Paraya da mı bakanlar oluyor gerçekten
@EşrefVtec niye parasız masraflı kadın alsınlar hem güzel hem parası mesleği iyi olanı tercih ediyorlar
Güzelliğe bakılmasını anlarımda ben paraya hiç bakmadım beni ilgilendirmez ki kazancı
@EşrefVtec ben seni kast etmedim zaten kendinizi yormayın
Yo farkındayım sadece düşüncemi belirtmek istemiştim
Ben de evliydim ayrıldım erkeklerin gözünde değerimiz hep aynı çok yazık
Çok haklısın ne denir ki yazdıklarının üzerine
Dulluk zor bakış açıları hep aynı kapını kapat ama kalbini aç
Gerçekten görmek veya tercihini değiştirmek isteyenlere iyi erkek de vardır iyi kadın da.
O darbeler kendi ellerinle sen yaptın malesefki. Çünkü hep iyisini istedin bu olmaz dedin, şu olur dedin. Aha bu ya dedin diye diye kendini kullandirttin. Kimse sana gelip senin isteğim dışında kötülük yapmaz. Sen yaşını almış bir kadınsın kimin samimi kimin nezaketsiz olduğunu algilaman lazim.
tercih sizin. sonuç sizin. bir şöyle düşün zamnaımda aldığın veya aldığım ah vardır belki
o kadar kadın var ki... Düşünsene. bir askerliği birliğe gittiniz 12.000 erkek var. 10 kadın var. ne olur? herkesin ilgi odağı olursunuz. demi? yani kadın fazla olunca da böyle olur. her yer kız kadınlar dolu yaşlı genç dul... vb. hazır. sen namuslu musun kime ne ki? sende olan her şey ddiğerinde de var. eee. sonuç... anlıyor musun. aç kalmış üç beş kişi var o da yaşıyor.
Peki kadınların erkeklere menfaatle yaklaşmalarını nasıl açıklayacaksınız?
Yok öyle bir şey bu algilara kapılmayın. Kimse boşanmak için evlenmez
Ülkenin zihniyeti bozuk erkekler bu olayı ikinci el araba alma zihniyeti ile bakıyor
Herkes boşanabilir ama çocuğu olması sıkıntı.
size sizi değersiz hissettiren yok sadece yanlış insanları tercih ediyorsunuz hepsi bu
İnsanlar boş konuşur önemli olan sizin kendinizi sevmeniz
Bende boşanma aşamasındayim kadınlara zerre güvenmiyorum ha şeytan ha siz
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama oluyor hayatta maalesef
Bn de iyi biriyle evlenmek istiyorum ama sadece erkekler değil kadınlar da çıkarcı
Yani güvenmek çok onemli
İşinde gücünde, kadına değer veren, sevecek mutlu edecek bir erkek hayatında olsun ister miydin?
Eğer evet dersen burdayim, benim de buna çok ihtiyacım var. Bu yasa kadar işte aradığım kişi buymuş diyemedim hiç.
Kadınlara da güvenmek zor çoğu maskeyle dolaşıyor
Farklı gösteriyor kendisini
boş ver tekrar birini hayatına alma çocuğun varsa hayatını ona ada
Türkiye kişisel gelişimini tamamlamamış insan dolu. Evlenip boşanmış birini görünce tek gecelik düşünen çok maalesef, geçmiş olsun
Haklısın kardeşim bende narsist bir eş ile ailesinin kurbanı oldum , boşandım , defalarca beni istemeye gelenler oldu , her defasında denedim şans verdim ama kırıldım sömürüldüm , ve sana hak veriyorum bir dönem senin gibi hissettim , ama çare yoktu
emin ol gemcıste kalbı parcalanmıs bekar versıyonun olarak soyluyorum hepmız ıcın gecerlı gercı kımseye guvenımde kalmadı ınanıcmda allah yardmcın olsun cok zor ıyı bır gecn bayansın hepmıze yardım etsın allah
Senin çevrendekiler öküzse yapacak bisey yok
Cook haklsin yaa Şu an erkek oldugum icin utandim kendimden gerckten dul bayan olmak okdr zorki cevremdeki erkeklerin konusmasini duyar gibiyim inslah seni gerckten sevrm biri cikar karsina cok cok multu olursun 🙏🙏🙏
Bosanmasaydin kardesim. Adama camur atmasini bilirsin. Sorsan butun bosananlara hep kocalarinda hata hic kendini kotulerler mi?
Mutsuzsa niye devam etsin
Mutlu olmak icin bahane arasin. Hickimse. Halinden. Memlun degil. Kimse mutlu degil. Eskidende ne fakirlik ne yoksulluk ne kotilukler yasadi bu kadjnlar. Kumar serbestti erkekler kumar oynardj. Yinede bosanma oranj avrupanin en dusuk ulkesiydi
Kadinlar erkeklerin kötü davranışlarına tahammül etmek zorunda değil
@pembeyolll ben senin davranislarina seks yapmamamana tahammul. Ediyorsamsende tahammul. Edeceksin. Omugetir. Gelirkenbunu al. Sunutamir et buna para harca. Demesini biliyorsunuz. Bak 1980 yilinda turkiye ne kadar yoksul ne kadar darbeden cikmis askeri darbe var bosanma avrupanin en az oldugu ulke konumunda. Ama bugun italyayi solladik bosanma oranlarinda
Italya bizden daha az bosaniyor. Sebebi turk kadinlari abaza erkekler yuzunden bosanip abazayla serbest iliskk yasarim saniyorsun sonrada bosandim diye cinsel. Objegozuyle bakiyorlar diyorsjn bosan ya da bosanma obje olarak bakarllar. Bosanjnca. Acikkapi derler. Vurdurmus bir kere orasi hep ister parmak soka. Sokanereye kadar illahaki kacamak yapilacaktir
Maalesef bunun kadını erkeği yok İyi insan kalmadı..
(İnsanlık, merhamet) cinsiyete bakılmaksızın herkese sunulmamis.
Sonuna kadar katılıyorum yine. İnsanlar empati'den yoksun karşı tarafın ne duyguyla kendisine yaklaştığını hiçbir şekilde düşünmeden acaba ne çıkar sağlarım mantığı ile yaklaştığı sürece hiçbir şey zaten güzel olmaz
Yaklasimdan anlarsin aslinda cocuk var mi ayrildiniz?
Var büyüdüler saygı cercevesinde görüşüyoruz
Cocuklar sizde mi peki?
Mesleginiz nedir psikologum bende maalesef danisanlarimin yasadigi sorunlardan biri bu
Boşanmış kadına karşı bakış açısı bu maalesef memlekette
Maalesef boşanmaya da gerek yok
Sadece daha kolay görülüyor nasılsa kesin olarak bakire değil diye bakıldığından
Çünkü TC erkekleri var bu memlekette analarına bile azan erkekler
Ne bekliyon ma. L. Nikah mı kıyacaz sanıyon. Si. Ke şenlik olur anca boşanmış karılar. Dö. Ller geçeriz
butun ılıskıler menfaat ustune kuruluyor bu maddı manevı veya cınsellık ıcın olabılıyor. omurluk bır hayat hayal oldu bu devırde bence anı yasa kımseye baglanma ben oyle yapıyorum
Abla bekarlara bile aynısı yapılıyor Abaza erkekler çok fazla arttı erkekler aşk aramıyor cinsellik arıyor bunu kabul etmek lazım
Genelleme yapmayalım.
Genelleme yapma her kız aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir. Benim kız arkadaşımın sevgilisi eve davet etmiş. Kız gitmemiş. Neden eve davet ettiği belli , ama bu şekilde sevgili olupta evine giden kızlar var. Genelleme yapmayalım.
Hesabı silmediysen söyle ona göre yazayım. Ciddi konular
Ben seni tanımak istesem
Sonu evlilik olacak bir ilişki için bana bir şans verir misin
O eleştiri yapanlar sevmekten de sevilmekten de aciz saçma insanlar bence takılma kalbin güzelse en çok sen hakediyorsun sevilmeyi üzülme ve dikkate alma onları
Haklısın bu toplumun suçu birazda kadınların
Erkeği yetiştirende kadın
Ben kıza sorulduğu kadar kısıtlandığı kadar erkeği kisitlamiyir anneler neden?
Babalar ne boka yarıyor? Oğlunu escye götüren analar mi babalar mı.
Bekar olsan da iyi birini bulmak cok zor. Arayiata olunca hic cikmiyor bence. Umarim kendine uygun birini bulursun. Bence cevreni değiştir
Erkekler erkekleri kandınlar kadınları lekeleyen bir dünyadayız haklısın ne diyelim
Bu yaşta kafanı bu çirkinliklere Yorma ablam güzel insanlarla donat cevreni
Sen rahatta kal ablam az olsun öz olsun tadında bırakıyorum
Yanılıyorsunuz, elbette herkadın gibi her erkekte dürüst değil. Birazda ilişki yaşadığınız insanı tanımakta lazım. Görüşmek dileğiyle
Karakterle alakalı bunu yazan erkekler de gördüm. Sen eminsen sorun yok karşındaki kaybeder ki gözlerim kapanıyor çok uykum var sonra devam etsek
Çünkü boşanmıs kadın onların gözünde herşeye acık kadın maalesef bazı hemcinslerim yüzünden böyle bir algı var toplumda
sorunuzu okudum, cinsellik hayatın gerçeği. ister severek yaşa , ister sevmeden ama değersiz hissetme kendini, sevmek sevilmek çok güzel
Evet maalesef değerli kadınlara değil değersiz olana talep arttı
Kötü kadınlar veyahut erkekler yüzünden
Seçici ol ama sende hayatına düzgün insanları al
Hayat o yöne yitiyor
Cevap eskilerde aslında bitmek bilmeyen ön yargılarda
Takma ablacım çoğu böyle sorun bizde değil pis zihniyetlerinde
erkek diye peşinden koştuğunuz çakallara yüz verip değer bilenlere yüz çevirdiğiniz içindir.
Boşanmış kadın değeri düşer bakire değil 1
Boşandıktan sonra bir çok erkekle tanışmıştır 2
Maalesef haklısın. Kadını obje gibi görenler var çoğu öyle
Ikinci elsin normal nasil bir muhammele bekliyordun?
Bence doğru kişiyle daha karşılaşmamışsın. Bazen zaman gerekir.