27 gü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Kendini sdn korucaksın kadını erkeği yok bunun genelde kullanılıyoruz çünkü iyi niyetliyiz
Aynı şeyleri. yaşamış. biri. olarak söylüyorum sizi. iyi anlıyorum
Bacım niye değersiz olasın gunumuz kadinlari ile esdegersin
Çok haklısınız
İşte ehline, dengine denk gelmeyen hersey bu hayatta heba olur gider
Karakter meselesi tamamen istersen dertleşiriz dinlerim seni
Şahsım adına bir kadına köle olmayı, hizmet etmeyi seviyorum. Hep üstte tutmak hoşuma gidiyor
Umarım kalbine giden yolun yolcusu çıkar karşına
Dilerim hepimizin
Hayat neyin getireceği belli olmaz
Herkese sağlık, huzur getirsin yalnızlıkta boğulmadan
Yalnızlıktan boğulmaz insan yalnızlık ta paylaşılabilir, ille biriyle ilişki halinde olmaya gerek yok dostluklar daha kıymetli 🙏
Güzel dostluklar biriktirmeye çalışıyorum bende
En güzeli , en temizi seni anlayan dostların olsun yeter
Yanlış erkeklere denk gelmişsin
Nasip ama çevremde çok kişi bu şekilde hepsi mi yalnis?
Evet
Toplum ahlaki değerlerini yitirdi.
Düzelir mi bilemem artık
Herkesi dışarı alacaklar. Sonra sınavla ülkeye sokacaklar. Belki ancak öyle
Etrafindaki davarlardan kurtul bence
Bende bir yalniz artık aynen
Calisiyo. musun
Çok haklı bi sitem
Herkesin farklı bir sitemi var iste
Şöyle bakınca da herkesin bişeylerden sıkıntısı var herkesin kendince derdi var önemli olan çözümü olması
Ne seven adam kaldı nede seven kadın
Haklısın böyleler işte elden ne gelir
Neden öyle hissettiniz?
Iyiler nerdeyse yok ablacim hepsinin amaci cinsellik yasamak
Normal toplumsal zihniyet çok kokuşmuş.
Kadın haklı.
Dağılalım beyler
Erkeklere sunacak birşeyin olmadığı içindir
kaç ay dr
bekarsnzzz
Çevrenin dar bakis acısı
Ülkede doğru düzgün şeyler zor artık
İnsan bir kere düşmesin
Ozguvenli ol biraz, sorunun bu
Komik
@özlemyalcın34 Neden komik olsun
yanlışın olmasın
Sizin düzgün biri olma ölçütünüz nedir peki
Antalya'da mı yaşıyorsun?
Umudunu kaybetme bak iyi ler var
Çok yanlış iyi erkekleride kötü kadınlar bozdu
Kızları biz böyle yapmadık kendileri bozulmaya niyetli insan namusu için yaşar.
Sen yapmadın da yapan yaptı. Bazı kızlar saf olduğu için yaptı bazıları da kaşar olduğu için yaptı
İkinizinde ağzına zortlarim ha. Ulan translarla bile yatiyorsunuz sizin için cinsellik hayattaki en önemli şey tek amacınız bu hayata bunun için gelmiş gibi davranıyorsunuz bir de kadınlar mı bozuk kaşar oluyor? Zinadan şuurunuz kalmamış lan HAHSHSHDHSHDHDHDH
Arkadaşım sen tam olarak nasıl bir kafa yaşıyorsun. İnsanları ne zamandan beri tanır oldun. Her kız aynı olmadığı gibi , her erkekte aynı değildir. Genelleme yapma.
Arkadaşım sen iyice saçmalamışsın. Arkadaşım sen tam olarak nasıl bir kafa yaşıyorsun. İnsanları ne zamandan beri tanır oldun. Her kız aynı olmadığı gibi , her erkekte aynı değildir. Translarla kim yatmış , ne saçmalıyorsun. Genelleme yapma.
Bu karinin galiba kizligini bi kopek aldı beslediği galiba ondan ateşli saldiriyir😅🤣
Cinsellik yaşayan kız neden kaşar oluyormuş? Buna zinaya karşı tamamen objektif yorum yapan biri olarak söylüyorum. Erkekler ne oluyor peki? Hayırdır lan Allah'ın eşit günah kıldığı zinayı siz kadınlara ayrı bir isim takıp şirk koşup kul hakkına mı giriyorsunuz? Haddinizi bilin.
@Ylmz18 Karı o ağzına ishalli bokunu yapar. Zinaya karşıyım ve zina yapmıyorum bakire olmayan kızlarla aynı boku yapıp onlara kaşar diyip benim gibileri isteyenleredir lafım ha sen zinakar bir o*ospuysan tabiki bu dediğim zoruna gidecek.
ya hirt bende bakirim ne yapcaz şimdi ha sen zina yapmasan bile şu konuştuğun kelimelere bak insanı katil edersin sen senden kari sevgili flört olmaz daha konuşmasını bilmiyon kediye köpeğe kendini yedirmis hayvan seni
Hanımefendi burada kız içinde aynı şey söz konusu , erkek içinde aynı şey söz konusu. Eğer bir kız evlenmeden önce zina yaptıysa o zina yaptığı kişiyle evlenirse o onu bağlar , ona bir şey diyemem. Ortalıkta görüyoruz. Bir kız birden fazla sevgili ediniyor. Onunla yatıyor. Ayrılıp başka biriyle daha cinsel birliktelik yaşıyor , yani kusura bakma bu kesinlikle kaşarlığa giriyor. Erkek içinde aynı şekilde kabul edilebilir bir durum değil. Ben sana erkek yaparsa bir şey olmaz demedim. Herkesi aynı kefeye koymayalım. Genelleme yapmayalım.
Hanımefendi burada kadın ya da erkek ayrımı yaptığımı düşünmeyin. Benim için aynı durum her iki taraf için de geçerlidir. Bir erkeğin yaptığı yanlış nasıl yanlışsa , bir kızın yaptığı da aynıdır. Ben hiçbir zaman erkek yaparsa normaldir gibi bir düşünceyi savunmadım.
Ben ilişkilerde sadakate, karaktere ve kişinin kendi değerlerine sahip çıkmasına önem veriyorum. Eğer iki insan birbirini sevmiş , bir hata yapmış ve sonrasında birbirleriyle evlenmişlerse , bu kendi aralarındaki bir durumdur buna bir şey diyemem. Ancak benim kabul etmediğim şey , insanların duyguları ve bedeni sıradanlaştırmasıdır. Sürekli partner değiştirip her ilişkiyi geçici bir heves olarak görmek bana doğru gelmiyor. Bu düşüncem sadece kadınlar için değil , erkekler için de geçerli. Çünkü karakter ve değerler cinsiyete göre değişmez. Bu yüzden herkesi aynı kefeye koymamak gerekir. Hayatta gerçekten kendine , duygularına ve değerlerine sahip çıkan insanlar da var. Ben insanları kadın ya da erkek oldukları için değil , davranışları ve karakterleri üzerinden değerlendiririm.
@Ylmz18 Senin katil olmaya niyetin varsa seni her şey sinirlendirir, çok güzel bir ilişkim var, sana olmaz ama başkasına gayette oluyor ki zaten ben senin gibilerin değil yüzüne bakmak tükürmem bile.
@Eren_güclü Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez benim derdim kadının bu tarz muamele gördüğü yerde erkeğin görmemesi yoksa onlarla aynı mezara girmeyeceğiz zinalarinin cezasını biz çekmeyeceğiz fakat kinamak kaşar vs demek kul hakkına girmene sebep oluyor. Hem zina yapan hem de kadınlara bu şeyden dolayı laf eden erkeklerin vay hâline... Zina zaten aşırı büyük bir günahken bir de üstüne kul hakkı da geldi mi cidden vay hâline.
Benim kızma sebebim kadını merkezde tutup sadece ona laf etmeniz bu ikiyüzlülüğü yapamazsiniz, siz de ileride baba olacaksınız günümüz erkekleri günümüz kadınları eleştiriyor ha yani ileride kimsenin kızı cinsellik yaşamayacak zina diye bir şey de kalmayacak öyle mi 🤣 kınamayın ki kızın da öyle olmasın.
Hehe ya dünyadan senden 1 tane tabim evet anladım amcigi var diye kendini Allah zannediyi
@M3rovha3lss Hanımefendi ben ne yazıyorum , siz ne yazıyorsunuz. Ben iki taraf içinde söyledim. Sadece kızlar için söylemedim. Ben kimseyi yargılamak ya da aşağılamak taraftarı değilim. Zaten bir insanın geçmişiyle ilgili nihai hükmü verecek olan ben değilim. Ancak kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez düşüncesine de katılmıyorum. Çünkü evlilik sadece iki kişinin aynı evi paylaşması değildir , aynı zamanda değerlerin , hayat görüşlerinin ve beklentilerin de birleşmesidir. Bir insanın geçmişi , karakterini ve hayata bakışını anlamak açısından elbette önem taşıyabilir. Bu kadın için de geçerlidir , erkek için de geçerlidir. Benim karşı çıktığım şey kadınları hedef almak değil , çifte standarttır. Eğer bir davranış yanlışsa kadın yaptığında da yanlıştır , erkek yaptığında yanlıştır. Eğer bir davranış normal görülüyorsa , bu normalleşme de iki taraf için geçerli olmalıdır. Ayrıca kimsenin kızına kötü bir şey olsun istemem. Ben insanları aşağılamak için değil , kendi hayatımda hangi değerlere önem verdiğimi ifade etmek için konuşuyorum. Herkes kendi tercihini yapar , benim de kendi tercihlerime sahip olmam kadar doğal bir şey yok. Esenlikle , by by.
@Eren_güclü Herkes dengini seçmeli.
@Ylmz18 Üff ne diyorsun hönkürtme yol al
@M3rovha3lss Evet herkes dengini seçmeli sözün en mantıklı cümlelerden biri oldu. Çünkü kimsenin hayatını başkası yaşayamaz. Benim için önemli olan bir insanın sadece geçmişi değil , karakteri , duruşu ve hayata bakışıdır. Bu yüzden insanları tek bir konu üzerinden yargılamayı doğru bulmam. Herkesin doğruları , yanlışları ve hayat hikayesi farklıdır. Açıkçası ben fikirlerine katılmasam bile düşüncelerini saygılı bir şekilde savunabilen insanları severim. Günümüzde çoğu kişi karşısındakini anlamaya çalışmadan saldırmayı tercih ediyor. Sen ise en azından fikrini açıkça söyleyebiliyorsun. Belki her konuda aynı düşünmüyoruz ama farklı düşünsek bile medeni şekilde konuşabilmek bence birçok insandan daha değerli. Neyse konuyu kapatalım. By by.
Ben 30 yaşında bekarım, iyi kadın diye bir sey yoktur.
Adam olmayana adamlık zor
Peki neden böylelerine şans veriyorsunuz bunun bariz hatası nerede? @zeynep3000
Neden hep sözde maço ama insanı yoran insanlardan menfaat bekleyen tipler kazanıyor neden böyle erkeklerin şansı aile erkeği olabilecek sigara bile içmeyen birisine göre şanslı? Söylim çünkü sizler bir gömlek bir kumas pantolon ve 1970 model tarzı ayakkabıya kanıyorsunuz o erkegın mukkemmel oldugunu dusunup szıe yaklastıgında sans verme egılımını gösterıyorsunuz hata baslangıcı bu zaten HATAYI SIZE YAPANLAR DEGIL SIZIN KENDINIZI YAPTIKLARINIZDA ARAYIN
İnsan yerine koyma tatlım onları
Aradığım profil sensin. Tanışalım inşaallah
Sende haklisin. Ne diyeyim dogru valla
dediklerine katılıyorum yorumsuz
hiç bir zaman kimseye güvenme bundan sonra
Öyle deme gönlünü seven biri çıkar
Tamamen nasip
Bende arıyorum huzur vereceğim kadını öyle her kadına değil de
Tek size bağlı biri olmadı mı
Piyasa Bermuda şeytan üçgeni gibi
Sizi mutlu etmeye çalışan biri olmadı mı ev hanımı çalışan
Oysa bir kadına bağlı kalınsa bitti
Calisanim? çok farklı ya , uzaklık yakınlık, yakindakilere güven Yok
Empati yapınca anlıyorum sizi
Toplumun saçma dayatılmaları
Neyse yorum yapmayacağım
Ben herkesi kassetmedim zaten.
Kötülere göre mi şekil alınıyor?
Nede. Doğru insanlarla muhatap olmuyorsunuz
İyi saniyirsun at hırsızı çıkıyor
Bence sen at hırsızlarını seviyorsun
Çünkü ahlakın yok
Cevap yok engel uğraşamam toksik kişilerle
Sevme
Hayat güzelliklerle sinasin seni
Sınamio
Öyle deme Allah buyuk
Hayat berbat
çoğu öyle zaten
Çünkü tuhaf varlıklar 🤣
Haklısınız valla
Bilmem aslında onlar da bir kadın yani
yoo ben sizleri her zaman değerli görürürm
Ne isen hayat karşına onu cikarir
kim onlar
Boşanmış olabilirsin ayıp degil
İyiyilerde var
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
Katılıyorsan sağlam erkekler neden istenmiyor? Kast ettiğim pısırık ya da saçma sapan erkekler değil.
@Kenann00061 neden istenmediğini bende bilmiyorum.
Biraz fikir alsam olur mu? Gitmeden en azından bir fikir almış olurum
2. El✋
Çoğu pislik
Erkeklerin
hepsi deyil ama
@Sayğılıbey hepsi demedim zaten
çok doğru düşüncəli birisin.
sene bakir doğru koca diləyirəm
Değersiz değilsiniz
Kolay lokma diye baktıkları için
Yani
Erkeğe kişiliğe bağlı bana deng gelen olmadı