10 aySen iyisini demişsin. Bu sayede onun gerçek düşüncelerini öğrenmiş olursun. Bu söyledi laf çok onur kırıcı. Nasıl herkesle yapıyorsun bende de yap demek bir bayan için çok onur kırıcı. Senin onu kalbinde koyduğun yerin doğru bir yer olmadığını gösterir.
ayrıca boşanmış kadınlar da tabi ki evlenirim. Belki daha da mutlu olursun. Kadın seni kaybetmek istemezse sana değer ve ilgi gönderir. Sende ona biraz yaklaşırsan beraber mutlu bir hayatınız olur. Bu kişiyi hayatından çıkar ve boşanmış olmanın eziklik olduğu saçma düşüncesini de kafandan çıkar.01 Yorumla- 10 ay
Sana değer veren, hayat enerjinin uyuştuğu başka bir erkek mutlaka vardır. Senin özel olduğunu hissettirecek insanlara kalbinin kapılarını açmanı öneririm. 😊
En İyi Cevaplar
10 ayBende boşandım. Senin geçmişin, boşanmış olman ya da bir evlilik deneyimi yaşaman senin değerini asla azaltmaz. Ama maalesef toplumda bazı erkeklerde şu yanlış önyargı var.“Boşanmış kadın kolaydır, nasıl olsa bir kez evlilik görmüş, ilişkiye sıcak bakar.”“Zaten evlenmiş, ikinci kez evlenmekte nazlanmaz.”“Nikah istemez, ciddi düşünmeye gerek yok.”Bunlar köklü önyargılar. Erkeklerin bir kısmı böyle düşündüğü için bir kadını "geçmişine göre" yargılıyor, onu kendi kafasındaki kalıba sıkıştırıyor. Senin yaşadığın kırıcı söz de aslında bu bakış açısının dışavurumu. Yani mesele senin kim olduğun değil; karşı tarafın dar, saygısız ve önyargılı düşüncesiOysa sağlıklı düşünen, olgun bir erkek içinBoşanmış olman bir eksiklik değil, bir tecrübedir. Sana değer veriyorsa hayatını paylaşmak isteyecektir.“Nikahsız olmaz” demeni olgunlukla karşılayacak ve saygı duyacaktır. Bence senin kırılman çok doğal. Çünkü sen sınırını koymuşsun (nikah olmadan ilişki olmaz) ve o sınırına saygı göstermek yerine seni küçültmeye çalışmış. Bu da onun aslında ciddi olmadığının göstergesi. Sorun sende değil. Sorun, bazı erkeklerin kadınları geçmişine göre damgalaması ve kendi niyetlerini gizleyip bahane üretmesi. Gerçekten seven, olgun ve evliliği önemseyen biri için boşanmış olman engel değil.
30 Yorumla
Aldığınız her kararda bunun sonuçlarını da düşünmeniz gerekir. Bu doğru veya yanlış ama toplumun bir bakış açısı var. Bekar bir erkek için boşanmış kadın tercih edilecek bir seçenek değildir. Sen de bekarken boşanmış bir adamla evlenmek istemezdin. Bunun yerine dengin birisiyle görüşmen daha isabetli olacaktır. Yani kendisi de boşanmış birisiyle.
16 Yorumla- 10 ay
Ne alakası var?
Ablam mesela ikinci evliliğini hiç evlenmemiş biriyle yaptı - 10 ay
@Frankenstein16 ablan çok etkileyici bir kadındır belki veya karşısındaki adam çok çaresizdir. Sevmiş de olabilir elbette. İmkansız değil. Ama herkes bu kadar şanslı değil.
- 10 ay
Çaresizlikle ne alakası var.
Mesela ben de hiç evlenmedim. Çünkü tanıdığım kızlar babalarının baskısı altında idi. 35 yaşına gelmiş ama babasından izin alan tipler...
Bu yaştan sonra açıkçası benim de hiç evlenmemiş bir kadın bulmam çok zor.
Kadınlar erkekler gibi değil, doğurma içgüdüleri var bu yüzden erken evleniyorlar.
- 10 ay
@Frankenstein16 evlenmemiş bir kız bulmam çok zor sözünde bir çaresizlik yok mu? Mantığını mı kaybettin?
- 10 ay
Hayır yok. Çünkü böyle bir kriterim yok.
Çaresizlik bir duygudur. Mantık değil. - 10 ay
@Frankenstein16 çaresizlik başka seçeneğin olmamasıdır. Başka seçeneğin olmadığı için mecburen bir durumu kabul etmektir. Sen de bekâr bir kadınla evlenme şansın olmadığı için mecburen, çaresizlikten boşanmış kadınla evlenme yoluna giriyorsun. Zihinsel engelli misin yoksa beni trollüyor musun?
- Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
10 ayBoşanmış kadın eğer nasılsa bakire değilim önüme gelene verebilirim diyen bir tipse tabi ciddi düşünmezler. Bakire olmamak ile iffetsiz olmak farklı şeyler.
01 Yorumla- 10 ay
O yüzden bu sözü tekrar etmekte fayda görüyorum :
Bedenin bakire olması mühim değil yeter ki ruh *ahişe olmasın 😉😎😎
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun genel bir yargı olmadığını söylemek önemli, çünkü herkesin bakış açısı ve değer sistemi farklıdır. 😊 Ancak, toplumsal önyargılar, bazı erkeklerin boşanmış kadınlarla ilgili yanlış düşünceler geliştirmesine sebep olabiliyor. Bu, kimi zaman kadınların geçmişiyle ilgili peşin hükümlü olmaktan, kimi zaman da toplum baskısından kaynaklanabilir.
Unutma ki doğru kişi, geçmişine değil, olduğun insana değer verir. 🌸 Kendine olan güvenini kaybetme ve sana gerçek anlamda hak ettiğin değeri verecek birini bulabileceğine inan. 😊 Toplumun düşüncelerinden ziyade, kendi mutluluğuna odaklan! 💜10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazı erkekler boşanmış bir kadını yeni bir başlangıç olarak görmek yerine geçmişte yaşananları yük olarak algılayabiliyor ve bu yüzden evlilik gibi ciddi bir adım atarken tereddüt ediyorlar..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 10 ayben değer veririm geçmiş önemli değil
20 Yorumla Kokuşmuş toplum, eğitimsizlik ki bu sadece okulda alınmıyor, cahillik ki bu da okumakla giderilmiyor. Kim ne derse desin ve ne kadar görmezden gelirsek gelelim toplumumuz uçurumun kenarında, bilmediği halde elinde bir sırık ipin üzerinde, gittiği yolu, yaşadığı hayatı "düz bir yol" algılıyor. Önüne gelenle düşüp kalkan erkek görünümlü yaratıklar bunlar, başka bir şey değil. Kadınlarımız da maalesef bunları diğerlerinden ayırt edemiyor. Değer verilecek, sevilecek varlıklar değil hiç biri. Uyanın artık...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. El altından geçtiği için değeri azalır onlara göre. Örneğin simitçi sana taze gevrek simit verse sen hemen onu alırsın. Tıpkı popon kılı ağarmış kart zamparaların utanmadan çıtır kızları istemeleri gibi.
Ama bir yandan da sana bayatlamış, kurumuş simit verse "bu ne böyle, istemem bunu" dersin. İşte hayatta da ne yazık ki durum bu. Bunu ben değil, psikoloji söylüyor. Maalesef durum bu.
Kimse geçirmiş, görmüş, daha iyidir diye düşünmüyor. Bir yandan da haklı bir düşünce tabi, bir yandan da değil.28 Yorumla- 10 ay
Çok saçma bir yorum olmuş bence.
- 10 ay
Ruhunuzun inceliği dilinize yansımış. Eminim ki hayatınıza da yansımıştır bu incelik.
- 10 ay
Bakış açın kurduğun cümleleri okumama vakit ayırmamın gayet saçma olacağını söylüyor.
- 10 ay
Çok üzülürüm biliyor musun...
- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
10 ayBu erkek milletinin bekar veya dil hangi kadına saygıları var ki... hepsine bir ihtimal verir belki diye bir demiyorlar... dul olunca bekareti önemsemez diye bir denemiş seni... kendileri kadın ve dul olsa demek ki her önüne gelenle yatacaklar ki sana da öyle bakmışlar...
50 Yorumla Hanım efendi böyle adamlar için sizin boşanmış olup olmamanız önemli mi? Bakın burada mesele boşanmış olup olmamanız değil. İnsanların bu zamanda ahlaki çöküntü içinde yaşaması, içiniz rahat olsun zira evli insanlar bile artık başkaları ile beraber oluyor. Sizin yaşadığınız az bile kalır. Ondan dolayı kendinizi bu konuda kötü hissetmeyin. Elbette rahatsız olmanız gayet normal ama mesele sizin boşanmış olmanız değil. Mesela ahlaksızlığın normalleştirilmesi. Şükredin ki Allah kurtarmış
34 Yorumla- 10 ay
Ama her gün her gün aynı çorba içilir mi değil mi ama😎😎
- 10 ay
@Frankenstein16 o senin bakıl açın. Ben hiç zinaya bulaşmadım. Allah bulaştırmasın. Ölmedik yaşıyoruz işte
- 10 ay
Aslında benim bakış açım da değil.
Sadece biraz kızdırabilir miyim diye yem attım 😀 - 10 ay
@Frankenstein16 Biz o kızacak zamanları geçtik kardeşim. Hayat senin hayatın :D
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü olmuş hakikaten , bu bence tamamiylen genel görüşle alakalı... Evet o genel görüşüde oluşturan kendi çevremiz ve genel algı..
Birileri boşandığında iffetsiz ya da farklı olduğuna dair bir algı var ve bu yanlıştır. Öyle olmamalı. Bu erkek ve kadın içinde geçerlidir. kadınlar bu karalama kampanyasından daha fazla nasibini alıyor ve bu durum gerçekten üzücü..20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. cesur olacagim diye biraz sinir asan konusmalar yapmis olabilirsin biz erkekler her pohu yanlisa cekmeye bayiliriz.. azicik gulseniz himm sevismek istiyor istekli kari derizz napalim bu kadar basitiz asagidakina hukmeden adam bulmak zorr.. onu buldugunda bosanmis bekar cocuklu vs vs farketmez insan oldugun icin sever.. sen de kadinligini yaparsan olur biteer
04 Yorumla- 10 ay
Bu dediğin sanırım sadece Türkiye ye özgü bir durum.
Yurtdışında bir kadın yoldan geçerken gülümsediği zaman hiçkimse " Acaba verir mi?" gözüyle bakmıyor.
- 10 ay
@Frankenstein16 agam hangi ulkede yasiyon bilmiyorum ama avrupada 3 ulkede calistim su an birinde yasiyorum abd de 7-8 ay calistim ve sunu net soyleyebilirim.. 65 yasindaki kadinin muhabbetini de yapiyorlar ve ne verici kocaman memeleri vs vs diye konusuluyor hele o ona vermis bu bunu aldatmis dedikodulari muthis donuyor.. ve ayrica evet restaurantta orada burada gulumsiyorsa bir kadin zaten is atiyordur yolda sokakta birisini gorunce TR de de kimse verecek demiyor.. avrupanin erkegi kadar avam erkek de gormedim ayrica..
- 10 ay
Yani ABD de bize göre langur lungur konuştukları kesin.
Türkiye de bir amerikan şirketinde çalıştım. Feribotta iki kız gözlerine kestirdiler hadi gidelim konuşalım vs diye. Zor tuttum adamları nerdeyse karakolluk olacaktık 😀 - 10 ay
@Frankenstein16 yani agam o yuzden TR erkekleri bas taci amma TR kadinlari hepsinin benn taaaaa anladin sen.. :D
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayVardirdir illaki canım ama çoğu cinsellik dusuncesinde
15 Yorumla- 10 ay
Umudum kalmadı erkeklerden
- 10 ay
Kısmetin vardır bir yerlerde merak etme
- 10 ay
Amacım es bulmak değildi bu davranışı hak edecek ne yaptım ,:( onunda kız kardeşi var ayıp değilmi
- 10 ay
Ayıp tabikide
- 10 ay
Seneler önce fabrikaya kadınlar giriş yaparken erkek işçiler laf atıyorlardı kadınlara. " Onun şurası şöyle, burası böyle" 'gibi..
Dayanamadım ve " son geçen de fena değildi haa aynı kız kardeşine benziyordu" diyince kavga çıktı.
Gidip beni şikayet etmişler, " Kardeşime laf attı" diye.
Bana cevap hakkı bile vermeden işten çıkarmışlardı..
Böyle bir toplumuz
10 aySen, o p*çlere ne bakıyorsun ki? Onlar, hiç evlenmemiş , bâkire kızları da bozma derdinde. Bunun hiç evlenmemişi veya bekârı yok. Bizim Türkiye erkeğinin bu konuda zihniyeti bozuk. Sorun sende değil yani.
10 Yorumla
10 ayAslında mesele boşanmış olmak değil; bazı erkekler kendi önyargılarının esiri oluyor. Bir insanın geçmişi değil, bugünkü karakteri ve sana olan tavrı önemlidir. Gerçekten değer veren biri zaten böyle kırıcı konuşmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oldum olası erkeklerde boşanmış/dul kadın kolay lokma olarak görülür onu kullanmaya odaklanır. Evlenme konusunda da kendi boşanmış is eş değer görür ama bekar ise boşanmış bir kadını 2. el görür zihniyetlerine...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dul kadın her erkekle beraber olur gibi iğrenç ön yargıları var çunku. Kişi kendinden bilir işi hesabı. O tarz erkekleri direk çıkar hayatından bu senin değersizliğini göstermiyor..
20 YorumlaBoşanmış erkeğe neden değer verilmiyorsa aynı sebep. Ahlaki sanılan tabular.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayBoşanmış bir kadına değer vermemek değil mesele açık kapı görmek. Rahat yaşayabilecek kadın olarak görmek. Erkekler artık bekar ve genç bir kadın istemiyor. Olgun talep ediyor. Bu da ilişki tarzını değiştiriyor.
00 Yorumla
10 ayHelal bir şekilde ilişki yaşamış kişi zina edenle kıyaslanamaz ki
Yanlış kişiye denk geldiniz maalesef sadece üzülmeyin20 YorumlaSacmalama, bir erkeğin değer vermesine gerek duyacak canlılar mıyız? Kendi kaybeder asko, değerini düşürme evlilikte boşanmakta insanlar için.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. peki karsı cins olrak soruyprum bosnmış bir erkege nekdr guvenırdın sorgulamazmıydon acaba neden bosandı esımını dovuyordu sagçhıp cıkmıuomuydu ldatıyormuydu gayet norml deyılmı
00 Yorumla
10 ayYanlış insanlarla beraber oluyorsunuz seçiminizi daha dikkatli yapmanızı tavsiye ederim. Size bu şekilde değersiz davranan insanlarla bir arada olmayın. Önünüze bakın. Her erkek aynı değil :)
00 Yorumla
10 ayİnsanları genelleme hastalığından bir türlü kurtulamadık gitti 😔 Bir kişiden yara aldın diye tüm insanları suçlamak, sana yapılan haksızlığın aynısını başkalarına yapmak değil mi?
00 Yorumla
10 ayVen boşanmış biri olarak eğwr ki kafama yatan biri olursa neden değer vermeyim ki. sonuçta boşanmak da hayatımızın bi parçası..
05 Yorumla- 10 ay
Kalbinin kırılmasına gerk yok o söylemiş olduğu onun karaktersizliği..
- 10 ay
Çiçek bile almıştı :(
- 10 ay
Onların hepsi göz boyama hemen belli etmiş işte isteğini..
- 10 ay
Ama gururum kırıldı birde kimse çocuklu duş kadını eş olarak almaz diyor kendini bişey sanma
- 10 ay
Seni aşşalamış bu adam.. neden almasın ki yeter ki sen iste. alan olur
- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
10 ayBoşanmış kadın değeri hak etmez yargısı var bizim toplumda o yargıyla bakanlar kendileri çok değerli ya
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
10 ayKansızına denk gelmişsin de ondan böyle olmuş bu cinsiyet değil de kişilik meselesi herkesin hayatına bir kansız geliyor maalesef
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayKural basit, kendi değerini kendin belirle belli koşullar oluşmadan asla tensel temas kurma. Bu kim olursa olsun.
10 Yorumla
10 aySenin denk geldiğini biri karaktersiz çıkmış üzgünüm. Tabi ki değer verilir ve değerlisin. Bu çizgini bozma
10 YorumlaGeneli nasılsa kullanılmış kafasında bide ben kullanıyim diyor bazılarıda değer veriyor tabi bu oran 10 kişide 3 filandir
10 Yorumla
10 ayBoşanmış rahat kaygısı yok diye düşünülebilir, ilk başta tabi, sonrası kadının kendini nasıl tanıttığına bakar
10 Yorumla
10 ayBoşandın ya istekli olduğunu düşünüyorlar kendilerince
21 Yorumla- 10 ay
@99bondagegirl boşanmakla istekli olup olmamanın bağlantısı nedir
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çünkü birinciden boşanan kişinin ikinciden de kolayca boşanabileceğini, yani bağlanmayacağını düşünürler.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinle göğüs göğüse vermişsin öpüşmüşsün belki her gece naaralar atmışsın adamın açtığı yoldan neden devam edeyim bir de yuva mı kuracağım :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayErkekler boşanmış kadına değer verir.
Kadın eski eşini unutamadığını her fırsatta kabul etmesede unutamadığını belli ederse adam bulaşmak istemez.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
10 ayÇoğu oyle pis dusuncelerle giderler o insanlara ama nadirde olsak temiz olanimiz çıkar
10 Yorumla
10 ayCahil ve karaktersiz erkekler yaparlar sadece. Boşanmış olmak kadını değersiz yapmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Bekar olup kucaktan kucağa atlamak sorun değil ama nikahlı kocandan ayrılmak sorun sksjsh
10 YorumlaAsaglk cinsler boşanmış birini kolay biri olark görüyorlar yatag atma derdinde hepsi
11 Yorumla- 10 ay
Kişinin zor olması ne demek?
Sonuçta bu bir tercih meselesi...
"Ay bu kadın çok zor kadınmış çabalayalım" desek sonuç verecek mi ki?
Kendini bilen her kadın değerlidir. evlenmiş işler yolunda gitmemiş boşanmıştuır, tekrar evlenmek ister karşısına biri çıkar tekrar evlenmek ister normal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySürekli açık kapı olarak görürler birde akıllarında şu vardır acaba boşandıktan sonra kaç kişiye verdi
13 Yorumla
Cevap sahibi10 ayGüncellemedeki mesajinı okuyunca tespitimin doğru olduğunu bir kere daha anladım
- 10 ay
Haklısın
Cevap sahibi10 ayAllah yardımcın olsun kimseyi iyice tanımadan güvenme
10 ayAşk bu her yere konar. Yine de en çok çocuklu olanlara zor bence..
00 YorumlaSanki bizi seviyorlar da siz kaldınız sadece 😄
00 Yorumla
10 aybizde boşanmış dul çocuklu adam istemiyoruz bir de veletlerini mi sarcaz başımıza
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayDeğer kazanılır birinin sana değer vermesini bekleyemezsin
00 Yorumla
10 ayBunu artık ne biz anlamak isteriz, ne siz anlatabilirsiniz, üzgünüm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşanmış bayana değer veren çok erkek var demek ki sana denk gelmemiş
00 Yorumla
10 ayÖyle düşünme önce sen kendine değer vericeksin pazardan karpuz mu alıyor o bırak böyle adamları
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. her malın alıcısı vardır bence. ona göre de biri cıkar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. Yok be sevdikten sonra deger verirler cokda mutlu olurlqr
00 Yorumla
10 ayBeyaz duvaklı düğün, bekaret altını falan beklemiyordun herhalde.
00 Yorumla
10 ayEğer çocuk varsa mesuliyetin kabul etmek istemezler.
00 Yorumla
10 ayŞahsen benim aklıma ilk gelen şey neden boşandı acaba sorusu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayKullanmayı daha çok cazip gördükleri için evlilik vaadiyle
01 Yorumla- 10 ay
Kadınlar da erkekleri kullanmış olmuyor mu?
Ayrıca tüm kadınları erkekler kandırıyor gibi anlatıyorsunuz.
Nikahsız yaşamayı tercih eden kadınlar da var.
Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Arkadaş im vardı hiç evlilik yapmamış ti evlendiği kadın boşanmış çocuklu bir kadın di annesi hiç istemedi evlenmelerini şimdi mutlu baya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Boşanmış kadınıla cinsellik yaşayabileceklerini düşünüyorlar.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBoşanmış kadın yıpranmış kadındır uğraşılmaz birde patlak oluyor yani haliyle 😀 ben bekarım taze çıtır ve bakire olmalı onu ilk ben delmeliyim🤣🤣
10 Yorumla
10 ayBende aynı şeyi düşündüm yıllarca. Sonra hayatıma doğru kişi girince anladım ki tamamen kişiye bağlı. Adam gibi adam bu şekilde düşündürmez, hissettirmez. Hiç zamanını kaybetme bence yollarını ayır gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySacmalık ben ıkıncı evlılıgımı yaptm çocuğumda var kocam benimde çocuğumda çok sevıyo melek gibi 🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿 o kişiden kişiye degısır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayErkeğine bağlı ikinci evliliği olup gayet mutlu olan erkek ve kadınlar var çevremde. Belki de yanlış çevredesin birini bulmak için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Çünkü onlara gore evlenmedende her şey yasanabilir artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAman sktr et, kimin umurunda onların fikri, böyle olanı en baştan def et gitsin
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayDahası boşanma üzerinden çok zaman geçmiş ise inanmıyorlar da başka biriyle olmadığına. E mnyk herkes birini deneme yanılma yapmak zorunda mı biz temiz insanlarız nikah bağı yoksa adamla ne işimiz var. Her tanıdığın ile nikah yapacak aşamaya gelecek değilsin bu yüzden de bir şey yaşanmaz böyle böyle yıllar geçebilir herkesi kendileri gibi namussuz sanıyorlar
Gizli Üye(36-45)10 ayAm-balaj açıldığı için ikinci el muamelesi yapıyorlar 😎😎
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
10 aySizi böyle düşünmeye iten kaç erkekle tanıştınız hanımefendi
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne