Boşanmış ve çocuklu kadinlara neden erkekler obje gözüyle bakiyorlar?

Yaklaşık 6 yıl once boşandım ve 2 çocuğum var 39 yasindayim ama görsel olarak yasini gostermeyen, spor yapan ve bakimli da biriyim. Dini dusunce olarak ve yapi olarak hep ciddi iliski dusunen biriydim hala da oyleyim ama bu zamana kadar karsima cikan erkeklerin amaci maalesef hep cinsel odakli oldu. Ben basta niyetimi iliski dusuncemi soylememe ragmen hep akisa birakalim cümlesini duydum. Bana karsi da sadece cinsel odakli yaklastigini hissettigim insanlardan hep kactim. Artik ciddi iliski konusunda da umudumu yitirdim maalesef. İliskiler benim evlenmeden onceki iliskilerden cok farkli ve ben buna kisilik, karakter, inanc olarak uyum saglayamiyorum. Ailemin cogunu kaybettigim icin yalniz biriyim ve hayatimda birinin olmasini, yoldas olmasini cok istiyorum bana ama maalesef bu devir cok kotu bir devir. Biraz da kismet diyeceksiniz bu isler ama su 5,5 yildir da hic duzgun birinin karsima cikmamasi da tesaduf mu? Nasil ve nereden kendi karakterime uygun biriyle tanışabilirim? Home office calisiyorum. Okula da gidiyorum ayriyetten 2. Universitemi de okuyorum. Ama maalesef cevremdeki insanlar yas ve yasanmislik olarak cok küçükler benden😔

Boşanmış ve çocuklu kadinlara neden erkekler obje gözüyle bakiyorlar?