Boşanan kadinlar hep muhtac ve obje olarak mi gorulur?

Eski eşimden 2 yıl önce boşandı velayeti hakim babasina verdi çünkü maddi durum yok. Ek işler ve nafaka ile başka memlekete olan çocuklarımı görmek için çalışıyorum yaşları 5 6 benim 28 ben hiçbir zaman ben ve başkaları dul gibi görmedi zaten küçük gösteririm gittiğim ders çalışma evinde bile yeni üniversiteli sananlar tesettürlüyum bu arada. Ama son zamanlarda çocuklarımı özlediğim için foto ve video atarım attıktan sonra bazı arkadaşlarım bir sonraki hikayeme bakmaz ve konuşmaz. Bilmiyorum acaba muhtaç gibi mi görünüyorum anlamadim sonuçta benim param yetiyor eski eşime çocuklar için sana muhtaç olmaktan nefret ediyorum dedim. Dedi sana bundan sonra nafaka vermicem. Niye sana geri dönmediğim için dedim. Dedi evet sen çocuklarımın anasisin bırakıp gittin Dedi. Seni seviyorum dedi. Ama aşağılık biri şiddet aldatma aşağılama okumamı bile istemedi. Cok katlandım. Başka kadinlsr gibi boşanma bahanem olmadı. Ve yine gidicem görmeye artık yaşadığı yerde hiç kimsem kalmadı için otelde kalıyorum. Allahtan lazlar merhametli diye annesi babası kavga etmiyo ve çok iyiler. Gerçekten boşanan kadınlara böyle bakılıyor yoksa ben mi öyle hissediyorum. Dün ağlamaktan içim çıktı. Sınavlar yüzünden is aramıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Hic kimseye muhtaç olan ve pars isteyen biri değilim yanlış anlasilmamak için napmaliyim
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada sevdiğim bi çocuk var. O da boşandı çocuğu yok. Küsüz kendimi ina ezik göstermek istemiyorum. Sizce instagram i gizliyim mi açayım mı?
Boşanan kadinlar hep muhtac ve obje olarak mi gorulur?