Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Nafaka dolandırıcısı kadın çok var. Bir gün evli kalıp ömür boyu nafaka alıyorlar.
Onun haricinde evlilikte yaşanan sorunlarda kadın haksız bile olsa mahkemeler kadının tarafını tutuyor.
Erkeğe kurulan bu tür tuzaklar ve yapılan haksızlıklar olmasa, erkeklerin çoğu evlenmek ister. Ben isterim mesela.
13 Yorumla
Soran20 güTanımadan mi evlenin diyoruzda. İki gunde evlenirsen olacağı o.
Soran20 güBüyük konuşmadım. Genelde yıllarca çıktıkları sevgillilerini bırakıp gider iki günde tanidiklariyla evlenirler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)21 güBen evlenmek isterim neden istemeyeyim ki? Nikah memurunun dediği gibi : "Hiç bir etki ve baskı altında kalmadan kendi rızası ile " karar verebilen biri olursa neden olmasın. Ne zaman ki evlenmeye kalksam kızın anası ya da dıdısı ile muhatap oluyorum. En son habire telefona anası çıkınca (anası da duldu) "benimle evlenmek isteyen siz misiniz yoksa kızınız mı benim kafam karıştı da " demiştim. Kızlarını benden koruyorlarmış. O halde beni bir tehlike unsuru olarak görüyorsunuz, tehlike unsuru olarak gördüğünüz birine nikahtan sonra ne yüzle "Canım damadım" diyeceksiniz? demiştim. Hikayeler hep birbirine benziyor. İşte bu yüzden evlenemiyorum
04 Yorumla
Soran21 güO da denmez ya ağır konuşmuşsunuz
Cevap sahibi21 güBu lafları duymak istemiyorlarsa herkes haddini hududunu bilecek. Ben "o öyle denmez, bu böyle yapılmaz"diye kendimi ezdirecek biri değilim. Baştan insan gibi uyardım dinlemediler ben de bunu dedim en sonunda
Soran21 güHadsizligi hadsizlikle mi cevapladinız yani
Cevap sahibi21 güBenim yaptığım neden hadsizlik olsun?
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Genel konuştuğun için genel söyleyeceğim. Şahsımla alakası yok. Kız tarafının istekleri bitmiyor, kızlar görevlerini yerine getirmiyor erkek getirmesine rağmen, sadakat azaldı ve kanunlar kadınların yanında olmaya meyilli. Ben istiyorum çünkü doğru ve iyi bir insan bu zararları getirmez
03 Yorumla
Soran20 güSizde öyle cahilleri bulmayin.
Soran20 güNişan bu yüzden var , gerçek yüzünü sonradan görünce atilabilsin diye.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kafa dengi, hayatın gerçeklerinin farkında bir kadın olmadığından benim açımdan. Güç, ihtişam, para, lüks peşinde insanlardan yıldım. Kimsenin bir şeye değer verdiği yok. Dolayısı ile hayatı birleştirmek kavramından çok uzak insanlar artık.
04 Yorumla
Soran20 güÇok paranız varda herkes paranızın peşinde mi anlamadim.
Soran20 güMücevherler erkeklere takılsın diye mi tasarlanmış. Kadınına değer veriyorsa ve de parası varsa aliversin ne var bunda. Kadınların bir şey istemeye hakkı yok mu ya. Her kadını fırsatçı gorurlerse işin içinden çıkılmaz ki. Hepsi mi dolandirici hepsi mi para avcısı yapmayın Allah aşkına.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten de çok düşündürücü bir soru! 🤔 Günümüzde erkeklerin evlilikten kaçmasının birçok nedeni olabilir diye düşünüyorum. Belki sorumluluk almak istemiyorlar, ekonomik kaygıları var ya da değişen toplumsal normlarla birlikte özgürlüklerine daha çok düşkün hale geldiler. İlişkiler ve evlilik algısı da çok değişti sanki, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖
02 Yorumla
Soran21 güİşsiz güçsüzler evlenip çocuk yapıyor. Baska bir şey var sanki.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen21 güAy evet ya, bazen olay bambaşka boyutlara taşınıyor sanki, çok haklısın! 💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
21 güÇünkü sorumluluk almak her insanın harcı değil gadası
02 Yorumla- 21 gü
Her birey zaten kendi sorumluğunu almalı ancak kendi sorumluğuna talip olan bir kadına rastlamadım şimdiye dek
Soran21 gü@Freddy1616 anne babanızda sizin sorumlulugunuzu almasaydi belki şimdi başka düşünüyor olurdunuz.
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Yatsalar diktiren diktirene,
Evlenseler ev araba eşyalar masraflar giren girene,
Kendini parçalasa 2 işte çalışsa karı yine eleştire eleştire,
Kadın çalışsa püfleye püfleye erkekliği sorgulaya sorgulaya?,
Boşansa nafakası avukatı altını vs. yine erkeğe giren gireneNiye evleneyim deli mi zkmiş beni kanka?
05 Yorumla- 21 gü
Şiir gibi konuştun tebriks...
Soran20 güSiz saçma sapan birkaç kadının saçma sapan hayatlarının bedelini bütün kadınlara yükleyemezsiniz. Birde bakirelik çok umrumuzdaysa ona göre bir aile seçin. Mesela dindar mutasip ve de belli bir yaşı geçmemiş.
- 20 gü
Saçma sapan birkaç kadın?
10 kadının 8 i için dediklerimin hepsi geçerli.
Bakire de değilsin sanırım üzerine fazlaca alınıp savunmaya geçtiğine göre.
Bakire olmayanlar ayrı bir varlık değil. Yatanlar yattım dese sorun kalmayacak ama diktirip "yatmadım" diyenler hatsafhada
Çevreden de az görmedik
Soran20 güBana nerden geldi bu konu şimdi :), benim ozelim sizi ilgilendirmez. Bununla birlikte gidipte bütün erkekler kötü bütün erkekler vb yaygara koparmiyorum sizin gibi. Bu kadar kadın düşmanlığı bunyenize zarar.
Gizli Üye(25-29)21 güPenisleri küçük diye arabaları yok diye özgüvensizlikten
27 Yorumla- 21 gü
Hahahaha harika yorum valla
Cevap sahibi21 güYani daha iyi seçenekler var korkuyorlar yetersiz kalmaktan aldatılmaktan zaten o yüzden hayati zehir ediyorlar
- 21 gü
Beni tarif ettin
- 21 gü
Tamam ama eksiklerde var. Evlenmeden önce cinselliğe kavuşmaları, kadınların hukuken pozitif ayrıma tabi tutulması, ekonomik koşullar da var. Ayrıca erkeklerde kadınlaştırıldı
Cevap sahibi21 güKadinlara taninan hukuksal haklardan korkuyorsan onlara aykiri davraniyorsun demektir
- 21 gü
ya da kadınların hakları konusunda bilgin yok da olabilir
Soran20 gü😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bir çok erkek sorumluluk almaktan korkuyor halbuki sorumluluk iyidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
21 güEv çekip çevirecek gtleri olmadığı için evlenmek istemiyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
21 güEkonomik zorluklar, özgürlüğünü kaybetme korkusu, boşanma endişesi ve doğru kişiyi bulamama düşüncesi bazı erkeklerin evlilikten uzak durmasına neden olabiliyor. Ancak birçok erkek evlenmek istiyor; sadece daha geç ve daha seçici davranıyor.
06 Yorumla
Soran21 güGidip belayı seçme konusunda iyiler
- 21 gü
Kadınlar da az değil, gerçeklerini gizliyorlar.
Soran20 güNe gibi gerçekler anlamadim
- 20 gü
Bazı kadınların kişilik olarak kötü yönlerini gizlediklerini söylemek istemiştim.
Soran20 güErkekler iyi kadınları eğlenceli bulmuyor genelde. Biraz kötülük bilsin , cingöz olsun, biraz dişli herkesle basadebilsin istiyorlar bu da bir gercek. Kınalı kuzular camisi yaptıracak kadın arayan görmedim daha maalesef.
- 20 gü
Kesinlikle; çoğu kişi iyiliği pasiflikle karıştırıyor. Oysa nezaketi bozmadan sınır çizebilen, zekasıyla fark yapan kadınlar daha etkileyici. Asıl olay, yalansız, dolansız o dengeyi tutturabilmekte.
21 güÇünkü hem aşırı maliyetli hemde değecek birisi yok. Kusura bakmayında herkes ortalık olmuş durumda. Kim kime güvenebilir belli değil
03 Yorumla
Soran21 güEvlenmişler ayrılmış dullar güvenilir diyorlar , onlara güvenirsiniz , on çocuklarda alırsınız ama.
- 21 gü
Bende evlendim boşandım çocuğum var. Evlenmiş boşanmış olan kadın erkek için güvenilir ya da güvenilmez demekte doğru değil. Ayrıca birini sevdikten sonra çoluk çocuklu olması kimi bağlar?
Soran21 güBakirenin ahi var, otekiler çok vurdurmus, onun yaşı bunun boyu, otekinin anası babası başka bahanesi olan.
Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Sağlam kimse kalmadı çünkü en önemlisi de güvenilir.. daha göreceli bi kavramdır da ben kısaca söyleyim dedim.
05 Yorumla
Soran20 güTravmaniz var galiba. O kadar dürüst düzgün kadınlar varki ama hakettiği değeri görmüyorlar. Çünkü iyi tiyatro yapamıyorlar.
- 19 gü
Herkesin travması vardır az veya çok.. sizinde var belli ki böyle bir soru sormuşsunuz.. istisnalar var tabi. Farkındaysanız göreceli kavramdır dedim geniş düşünecek olursak kadın erkek olsun istisnalar var. Ayrıca yanlış kişilerden değer beklememek gerekir ki böyle durumlar yaşanmasın. Evet orası oyle o zamanda insanına gore muamele yapmak en iyisi olacaktır.
Soran19 güSağlam kimse yok diyen birine başka ne denir essk kadar olmuşsunuz şu laflara bak ya, göreceliymis goreceliyse genelleme yapmayın o zaman, sizin etrafınizdakiler sağlam değil diye herkes sağlam değil anlamına gelmiyor. Yh yani yetiskin insan büyüdüğünde travması kalmaz çözer o kabiliyete sahip olur. Benim sorumda bir travma yok , ama sizin cevabinizda var. Birkaç arkadasimda gördüğüm birşeyi burada dillendirdim sadece. Türk erkekleri hangi anadan doğuyor madem düzgün kadın yokta. Zorunuza giden ne anlamadım.
- 18 gü
Hayrola sana kim ne yaptı da böyle havlıyorsun.. sağlam kimse Yok evet bast da sen belli ki acın var yaraların var. Eşiek kadar evet olmuşuz ama sen belli ki ölmüşsün ben burada yorum yaptım işine gelmiyor zoruna gidiyorsa yorum yapmazsın burada havlamazsın.. sana kim koyduysa gır ona havla burada suçsuz insanlara boş yapma. Sabah sabah adamım asabını bozma. Göreceli tabi canım sen anne denilen kutsal kadınla sen ve senin gbı paçavra ne idüğü belirsiz paçozlarla kendini bir tutma.. ben açıklmamı yaptım demek ki senin kaşıntın bitmedi ve gitmedi.. ben istisnalar var dedim belli ki körsün de görmemişsin.. benim travma olacak şeylerım yok cok sukur sen degılım ben.. şimdi benim yorumuma havlama baskamyerlerde nemalan.. aklın fikrin yok madem buranın seviyesini (sen gbiler) düşürme.. hadi işine bak ikile
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aklı başında ne konuştuğu ne yaptığı belli insan mı var kafasında saçma sapan kalıplara girmiş insanlara ömür mü harcanir
04 Yorumla
Soran21 güÖmür mu kalmış harcanacak yolun yarısını gecmissiniz
Soran21 güBiliyor musuniz ki kaç yıl ömrümüz var ne kadar eminsiniz,
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
21 güO sorumluluğun altına girmek istemiyorlar. Ve istedikleri zamanda kendilerini tatmin edecek birini bulması kolay artık
06 Yorumla
Soran20 güBelli bir yaşı geçince paran yoksa bulamayada bilirsin
- 20 gü
Yani bunun altında kızların bitmek bilmeyen istekleri kimseyi beğenmemeleri ve maddiyatta çok büyük etken
Soran20 güYanlış kızları sevmeyin sizde
- 20 gü
Benim öyle bi derdim yokki
Soran20 güBaşkaları adına konuşmuşsaniz o zaman şöyle degistireyim cümleyi, onlarda yanlış kızları sevmesinler.
- 20 gü
Daha mantıklı oldu 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
21 güKimi kendi maddi imkanına güvenmiyor kimiside sorumluluktan kaçıyor
05 Yorumla
Soran21 güGayrimeşru çocuk olunca sorumluluk olmuyor tabi
- 21 gü
Öyle bir durum varsa erkek evlenmek zorunda zaten çocuk dediğin gayrimeşru ya da meşru diye ayrılmaz
- 21 gü
Ama herkesin hayatı farklı oluyor ne yazık ki
Soran20 güSorumluluk mecburiyetle ilgili olamaz, olmamalı
- 20 gü
Nede olsa her türlü sorumluluk alıyor mu insan alıyor
21 güÇünkü zırt pırt boşanma süresiz nafaka ödeme saçmalığı
02 Yorumla
Soran20 güBosanacaginizi dusunundugunuz biriyle evlenmeyin o zaman.
- 20 gü
Boşanmayı düşünen erkek değil genelde kadınlar oluyor
Gizli Üye(30-35)21 güVurdurduğun kekolar yüzük takmayınca gidip hiç umursamadığınız elemanlara evlilik için yalvarmayın komik oluyor
01 Yorumla
Soran20 güKim yalvarıyor anlamadım, kime diyorsunuz.
Gizli Üye(30-35)21 gügereksiz cunku evlenmek bekar daha ozgur daha rahat kadinin yptigi pcliklerden kurtuluyo en azindan evlenmeyince kebap yani
01 Yorumla
Soran20 güDemekki buna değecek birine rastlanmamışsiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
21 güBen şahsen kaçmıyorum
12 Yorumla
Soran20 güDilerim doğru insanı bulup mutlu olursunuz 👏🏻
- 20 gü
Amin
Gizli Üye(25-29)20 güSence. Dünkü haberi görmedin mi bu sitede sorulan soruları görmiyor musun ya da .
06 Yorumla
Soran20 güNe zaman haberlerde iyi bir şey duydukki hepsi 3 safya.
Cevap sahibi20 güHakedene hakkını vereceksin.
Soran20 güMesela kim ne hakediyor hakim bey. Bir örnek alalım.
Cevap sahibi20 güİşine bak.
Soran20 güBen işimde gucumdeyim zaten. Rahatsız olmussaniz yazmayın.
Cevap sahibi20 güYazma.
Gizli Üye(25-29)21 güHayat gerçekten pahalı iki taraf da birbirini düşünmüyor amansız istekler birde sorumluluk almaz zor
06 Yorumla
Soran20 güSaçını süpürge edenleri de gördük, parayı bulunca kenara atiliverdiler
Cevap sahibi20 güPara yok diye kaçanları da gördük öyle bakarsan olmaz bu iş
Soran20 güPara için gelen baştan gelmez zaten nasıl olmusta gelmişler
Cevap sahibi20 güSensin
Soran20 güSira kavgasida yaparsın siz şimdi, ilk okul çocuğu gibi.
Cevap sahibi20 güNe sırası
21 güEkonomik şartlar ve de doğru insanı bulmanın zor olması
05 Yorumla
Soran20 güDoğru insanı aramazsaniz nasıl bulacaksınız.
- 20 gü
Kim aramıyor?
- 20 gü
Zarten arıyoruz da bulması zor diyoruz aramasak ne biliriz zor olduğunu😅
Soran20 güHicde zora gelemezmisler amanda aman.
- 19 gü
Sen hemen bul o zaman madem.
21 güEn az kadınlar kadar sorumluluk ve özgürlüğünün kısıtlanmasını istemediği için istemiyorlar
03 Yorumla
Soran20 güAh yaa kiyamam
- 19 gü
Kıyamazsın tabii
- 19 gü
Kıyamazsın
Maliyet, nafaka korkusu, kızlar evlenmeden de veriyor heryer eskort dolu daha cazip vs
05 Yorumla
Soran21 güHastalık kapmaktan korkmuyor musunuz
Soran20 güBüyük konuşmayın,
Gizli Üye(25-29)21 güOlgun kadın seviyorum o da evlenmek için uygun değil genelde takılmalık oluyor
04 Yorumla
Soran20 güSugarmamy demek , yazık sana
Cevap sahibi20 güYok bende para var. Parasına ihtiyacım yok :)
Soran20 güTakılmaligin yasla ilgisi yok oyleyse
Cevap sahibi20 güSen kaç yaşındasın?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
20 güSorumluluk maddiyat ne ararsan var
02 Yorumla
Soran20 güÇok zenginlerde 1 çocuk yapıyor.
- 20 gü
Fakirler çok sevisiyor zenginler cocuk yapmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sorumluluğu fazla
02 Yorumla
Soran20 güNe için çalışıyorsunuz, ne için para kazaniyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. evlenilecek kadın yok
01 Yorumla
Soran21 güYaziiik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
21 güVurduran kadin efsane çok
07 Yorumla
Soran21 güO yüzden türk kızlarını bırakıp Ruslara gidiyorlar sanirim ve de evelniyorlarda , onlar daha az vurdurmus diye herhalde.
- 21 gü
Alakasi yok insan olan vurdurur bu devirde nefs tasiyor sosyal medyanin seyiyle begendigine veren kuzlar cogaldi bu kadar basit
- 21 gü
Prezervatif cesart veriyor işe de gerci slklar korunmayi bile bilemeyeip hamile kalıyor
Soran21 güRus kızları kimden hamile kalacağını iyi biliyor tabi
- 21 gü
Evet
Soran20 güRus kızı hamile kalsa ne mutlu bir olay olur sizin için, bayilirsiniz.
- 20 gü
Ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. öyle sanki
seçenekler de çok08 Yorumla
Soran20 güYaş geçtikten sonra ki eğer paranda yoksa pekte seçeneğin kalmıyor.
Soran20 güEvlilik sadece ondan ibaret mi saniyorsunuzda.
Soran20 güErkek için konfor alanıdır , kadına derttir asil.
Soran20 güKeşke dediğiniz gibi olsa.
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Ekonomik, güven, bağlı kalmak zor geliyor.
04 Yorumla
Soran20 gü49 yaşına kadar hayatınızı yoluna koymanız gerekirdi. İlla multi milyoner olmanız gerekmiyor.
Soran20 güPrenses :)
İstiyoruzda kimle evlenelim
04 Yorumla
Soran20 güHiç cabalamayin hiç , aman belki cabalarsaniz olur molur mazallah.
Soran19 güDüzgün kadın barda, Sizin istediğiniz gibi manken gibi falan düzgün kadın kalmadı tabi.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kız tarafının sınırsız isteklerinden kaynaklı...
04 Yorumla
Soran21 güHicbirsey istemeyende deli oluyor kıymetsiz oluyor
Soran21 güRol yapmışlar sana sende inanmışsin :)
Gizli Üye(18-24)21 güHer şeye kolaylıkla erişiyorlar çünkü
13 Yorumla
Soran20 güNe canım kadınlar var değil mi :)
Soran20 güCanım = slk
Cevap sahibi20 güEvet
Gizli Üye(36-45)21 güÇünkü bizim gibi mal değiller.
011 Yorumla
Soran20 güSizin eş iyi tiyatrocu çıktı desenine:)
Cevap sahibi20 güNasıl yani?
Soran20 güMallık ettiğinizi düşündüğünüze göre evlisiniz diye anladım. Sizin eşte yüzüğü alana kadar rol yaptı sizi ikna etti demekki diye düşündüm.
Cevap sahibi20 güYok yaaa o lafın gelişi. O zamanlar şartlar öyleydi. Evlenmeden cinsellik yaşayamazdın ya da hayatını yaşayamazdın. Bir şekilde toplum aile ve çevre seni evlenmeye mecbur ediyordu. Şimdi öyle değil ki aklı olan erkek neden evlensin bu devirde
Soran20 güİyi cinsellik yaşadı diye evlenilseydi randevu evleri kapanirdi. Yapmayın Allah aşkına.
Cevap sahibi20 güKapandı zaten artık genelev kalmadı ki. Zaten kapanmalıydı resmen insanlık suçu
Soran20 güKonu o değil. Ne demek isteğimi anladınız. bence.
Cevap sahibi20 güSen evlilikte seks mi var sanıyorsun yoksa?
Soran20 güBaştan okuyun yazdıklarımı , benim yazdıklarımı bana satmayın :)
Soran20 güBaştan okuyun yazdıklarımı , benim yazdıklarımı bana satmayın :)
Cevap sahibi20 gü2 kere yazmana gerek yoktu
Gizli Üye(30-35)21 güEvlenenlerin yaşadığı pişmanlıklara şahit olmaları
01 Yorumla
Soran20 güMutlu ciftlere rastlayamamis olmanız çok üzücü. Ama varlar ve çok mutlular.
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Yoo ben kaçmıyorum
01 Yorumla
Soran20 güNeden?
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
21 güNeden evlensin
014 Yorumla
Soran20 güNeden evlenmesin
- 20 gü
Her iki tarafta da güven problemi var olduğundan olabilir mi
Soran20 güNiye siz guvenilir biri olduğunuzu düşünmüyor musunuz, birinin guvenini kazanamaz misiniz yani.
- 20 gü
Herkes kendinin güvenilir birisi olduğunu düşünür ama güven problemi genel olarak yaygın olduğu için
Soran20 güYanlış insanlara rastlayabilir herkes. Güven problemi cozulebir bir şey bence.
- 20 gü
O zaman ben hep yanlış insanlara rastladım ya da onlar için yanlış insandim
Güven problemi mutlaka çözülür cozulemicek bişey değil ama pamuk ipliğinede bağlı olmamalı
Soran20 güBu sizin görüşünüz, gerçekliği sorgulanır
- 20 gü
Büyük bir darbe aldınız mı hiç
Soran20 güNasıl bir darbe mesela :) ya niye darbe alayım aklı başında insan için geçerli bir soru değil bu
- 20 gü
Tamam senin sizin düşünceniz bu şekildedir benimkisi farklı şekilde saygı duyuyorum dusuncenize düşüncelerimiz uyuşmayabilir herkesin kendine göre sebepleri vardır mutlaka ben şahsım olarak bu ortamda evliliği doğru bulmuyorum bu sizde geçerli olmayabilir ama bende böyle
Doğru kişi belki başka bir evrende
Soran20 güSiz büyük bir darbe almışsınız o zaman , ondan sordunuz demek, bu güvensizlik bundan. Anneler babalar çocuklarına derki ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum. Bu aslında sen bu çevreyle basedecek kadar büyümedin cocugum demek derler. Eskidende çok kötü zamnalr yqsanmos kötü ortamlar olmuş ama. insanlar aile olmaktan vazgecmemisler. Siz olmayın benim için bir sakıncası yok, bununla birlikte genelleme yapmaktanda vazgeçsin insanlar artık istiyorum.
- 20 gü
Tabi ki de kimsenin kimse için sakıncası yok sizin de aile olmanızı mutlu olmanızı isterim tabi ki de herkesin kendi görüşü farklıdır doğal olarak eskilere gelecek olursak zaten ne varsa eskilerde var buda benim düşüncem yine size uymayabilir belki ama darbe derken şöyle söyleyeyim kusura bakmayın biraz uzattım sanki askerdeyken terk edilince üstüne birde babanız vefat edince yine askerdeyken ister istemez değişiyor bazı şeyler dediğim gibi kusura bakmayın tekrardan fazla meşguliyet verdim
Soran20 güHerkesin hayatında zorluklar var. Herşeye kuselim mi yani :)
- 20 gü
Küsersek o zaman kaybederiz
Gizli Üye(45 üstü)21 güAkp ye söyle onu
015 Yorumla
Soran20 güSorumluluk almayinda aman tek, başka her şey sorumlu tabi sizin evlenemenizden
Cevap sahibi20 güBizi degil milleti mk yoksa siyset kim bize yon verecek hepsi bize hizmet etmek icin orada ve memurlar ablasi sen birak onlari g. tüne güveniyorsan git evlen
Soran20 güSiyasetle alakası olan sizsiniz ben değil.
Cevap sahibi20 güögretirler sanada merak etme
Soran20 güSayın zorba, çok mu zorbalandiniz. Siz kadar merakim yok siyaseti öğrenmeye siz merak etmeyin asıl.
Cevap sahibi20 güTam g. zekali bu ya ülkenin anasini bellemiş siyeset haberim yok bilgim yok diyor eee kendine bakan bi g. zekalisi var tabi buralarda böyle geyik yapacak kadarda boş kim zkler siyeseti diyor ablaniz yani :D
Soran20 güNoldu sinirlendiniz mi argo kelimeler küfürler havada uçuşuyor :). Anladım ben sizi kendiniz zorlamayın bu kadar.
Cevap sahibi20 güValla can yucel demis bunu biz degil bu kadar g. zekaliyi küfürsüz nasil anlatalim da ortada küfür yok mk ne küfürü sen küfürün acilimini insallah biliyorsundur :D
Soran20 güBilmesem bir şey kaybetmem.
Cevap sahibi20 güLan ne yordun beni be bi sus
Soran20 güNoldu zorbalayamadigin biri mi çıktı :) . Lanli lunlu laflarla kahve arkadaşlarınizla pisbirik oynayın hadi izin verdim.
Cevap sahibi20 güAy g. tüm cidden kendini beyinli biri göstermeye calisiyor ya lan :D zorbalama sana kim yapmis ise kurtul ondan mk papagan gibi herkese ayni seyi yaziyorsun :D
Soran20 güSiz işte siz zorbaliyorsunuz diyorum anlamıyorsunuz , sizden kurtulsam önce. Demek papağan, size bunu ne düşündürdü tam olarak diye sorsam yeridir ama. Süper zekanizida alıp beni kendinizden kurtarın lütfen.
Cevap sahibi20 güSen bu kafa ile daha coook koca ararsin orada burada :D sana kolay gelsin ufak dünyanda ;)
Soran20 güSiz bu kafayla bulmuşsaniz o yeter. burada koca aradığımida nerden çıkardınız onuda anlamadım. Teşekkür ederim sizede kolay gelsin, cok ihtiyacınız olacak :)
Gizli Üye(25-29)21 güPara yok aq
01 Yorumla
Soran20 gü30-31 yaşına kadar doğru şekilde planlarsan hayatını ve çalışırsan olur.
Gizli Üye(30-35)21 güBin pişman edilenleri görüyoruz çünkü.
01 Yorumla
Soran20 güİlişkiler iki kişilik , herşeyi bildiğimnzden emin misiniz. Herkesin ilişkisi farkli.
Gizli Üye(36-45)21 güEvlenilecek kadın yok çünki
02 Yorumla
Soran20 güBir sürü çiçek gibi kadın da evlenilecek erkek yok diyor.
Cevap sahibi20 güHani nerde o çiçekler
para para para
08 Yorumla
Soran21 güBu yaşa gelipte hala para kazanamiyorsaniz bir yerde başka bir sorun var demektir.
Soran20 güYani sizce para sadece haram yoldan mi kazanılır
Soran20 güSiz iflah olmazsiniZ
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne