Kendinden kat kat çirkin ama uzun boylu adamlar en güzel kızlarla sevgili ama kendinin tipi iyi olduğu halde hiç sevgilisi olmadı, 150 kızdan bile ret yemiş normal mi bu
19 gü
Kendinden kat kat çirkin ama uzun boylu adamlar en güzel kızlarla sevgili ama kendinin tipi iyi olduğu halde hiç sevgilisi olmadı, 150 kızdan bile ret yemiş normal mi bu
normal. kendisini boyu için sevecek birini bulmaması kendi adına bir kazanım. ileride kendisi olduğu için kendisini seven birini bulur inşallah.
Adam 25 yaşında bu yaşta hiç sevgilisi olmadı daha da zor ınun işi şimdikiler 18 yaşına varmadan neler yapuyot bu 25 yaşında kız eli tutmamıç
Tamam da hayat yalnız geçmiyoe
Dayı hayat ve insan psikolojisi hakkında bilgin sıfır
Aşkooom, arkadaşının yaşadıkları gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı olabilir! 💔 Maalesef insanlar dış görünüşle ilgili bazen çok farklı ve bazen de sığ tercihleri olabiliyor. Boy da bazıları için önemli bir kriter haline gelebiliyor, haklısın. Ama emin ol, doğru insan o boya takılmaz, kalbe ve enerjiye bakar. Belki de henüz doğru kişiyle karşılaşmamıştır, hiç belli olmaz. Sen ne düşünüyorsun, bu durum ne kadar yaygın sence? 🤔✨
Cevap
2Cevap
Mesele boyunun kısa olması değil bunu söylediklerinde verilen tepki
Arkadaşım red yiyince çirkefleşen biri değil ki ayrıca kız zaten baştan boydan reddedince mesele boyunun kısa olması oluyor zaten? Yani kusura bakma ama lafı gereksiz dolandırmışsın mesele boy değil derken mesele boy diyorsun
Buna sadece kısasın demediler işte direkt olmaz dediler ondan dolayı
Evet kısa boylu kızlar bile uzun erkek istiyor çünkü
Ben 180 im 160 bir kadın bana kısasın demişti 😅
Sorma bir kız ne kadar kısaysa istediği erkek de o ksdar uzun oluyor
190 hemcinslerimiz saolsunlar bizim yerimize de veriyor onlara primi 😃
Boyu kaç kardeşim
172 falan galiba
Kanka çokta kısa değil açıkçası o biraz beyinsiz kısımla ilgilenmiş hep biraz statü koysun zeki kadınlar boyu dert etmez.
Ben 180 im bana bile kısa diyen vardı 😀😀
Kanka şu boy takıntısı olan kıza direk engel atıyorum yer cücesi gelmiş boyun kısa diyor bir insanın ilişkide fiziksel detay akıllı erkek kadın istemesini anlarım uzun boylu olmak şartı ne çözebilmiş değilim bitki örtüsü erkek 1.90 kız 1.55 görüntü berbat ama anlamıyorlar.
172 kisa degil boyla ilgisi yoktur retlerin
Valla onu red eden 153 kızın birini en son ben çektim sordum niye reddettin istediğin kriterlerdeydi dedim kız da iyi hoş da boyu çok kısa en kısa sevgilim 183 tü onun altına düşemem dedi
Oyle kızdan olmaz diye diye adam 25 yıllık sap millet 18 olmadan neler yapıyor arkadaşın psikoloji iyice çöktü zor durum ben de 21 3 kadar saptım o dönemler korkunçtu
Cüce mi
172 falan boyu
172 normal
Görücü usulü bulsun ailesi
Görücü usulü mü kaldı 😀 haydi kaldı diyelim kızı zorla everecek hali yok ya kız reddeder yine bulamazlar
Boy takıntısı olan kız zeki değildir reddetmesi problem değil
@egoluyumartık zeki kız arıyorsan işin yaş kardeşim kızda zeka arayan adam tuzbibere devam eder
Sende haklısın knk ne diyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?