TC erkeği yanımızdan geçerken neden özellikle şarkı mırıldanıyor, bunun psikolojisi ne?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TC erkeği yanımızdan geçerken neden özellikle şarkı mırıldanıyor, bunun psikolojisi ne?

Yani genelde dişisini etkilemek isteyen Arizona kertenkelesinden olma Habeş maymunu kılıklı gebeş kaplumbağaları bunu yapıyor. Genelde sonuç alamayan bu türün beyni inceleğndiğinde kafatası içerisinde yüksek miktarda saman bulunmuştur
😅 niye gömdünkine bi tanesine döndüm baktım fena değildi sjfk
İçlerini görmedikten sonra dışları kofff
Genelde dikkat çekmek ve rahat görünmek için yapıyor. Doğrudan bakmaya ya da konuşmaya cesaret edemeyince şarkı mırıldanarak varlığını belli etmeye çalışıyor. Biraz çekingenlik, biraz da cool görünme çabası. Kendi hâlindeymiş gibi yapıyor ama aslında karşı taraf fark etsin istiyor.
Sesine gireyim diyorum öylelerine. sapıklık ve çevre kirliliği
Ahaha çok iyi
iyi tabi sdf
Genelde uzaktan gördükleri zaman fiziksel özelliklerimize ya da kıyafetimizin rengine vs. uygun şarkıyı repertuarlarından seçerek söylemeye başlıyorlar harbiden, bide çoğunlukla yanık yanık türkü minvalinde oluyor ajksaj böög kusucam
Çok ormantikkk sjdj
Bir erkeğin yanından geçerken şarkı mırıldanması, aslında farklı psikolojik anlamlar taşıyabilir. Bazen bu, dikkat çekme isteği, fark edilme arzusu ya da o anki ruh halini yansıtma biçimi olabilir. 🎶 Kimi zaman da kendini daha rahat hissetme, ortamda varlığını belli etme veya hafif bir flört denemesi olarak ortaya çıkabilir. İletişimin doğrudan olmayan, kendine özgü bir yolu bu. 😊
Cevap
45Cevap
Bir ben mi yapmıyorum diyelim bunu o zaman :))
Her tc erkeği yapmıştır bunu shxj
İnandım tamam
Kim demiş
Benim seçeneğim olup olmadığına sen karar veremezsin
Vermedim ki zaten 😅
Türk erkeklerini anlayamıyorum
O yanından geçtiğin Adana dızosudur ya da ülkenin farklı gettolarındaki tek hücreli piramatladır. Onlar TC erkeği popülasyonunda değil. TC erkeği diye bir genelleme yapman talihsizlik olmuş.
Instagram, Tiktok, Telegram'da özel içerikleri, ücretli şovları, p*rnoları olan marjinal azınlıkta bir kadın güruhu var ülkemizde Ben kalkıp da TC kızı, niye bu kadar k*vaşe diyor muyum?
Hiçbir kadının yanından geçerken şarkı söylemedim. Yav yanından geçtiğin kadını boş ver. Ben sevgilime bile şarkı söylemedim.
NOT: Uzun zaman sonra profil sayfana girdim. Oradaki yazını okudum ve mest oldum. Eline, yüreğine sağlık @Sosyetic_SheqiiL
***Onlar, TC erkeği popülasyonunu tanımlamaz.
Teşekkür ederim Fiko :))
Rica ederim değerli arkadaşım @Sosyetic_SheqiiL
Bunu hayatımda hiç şahit olmadım ve ilk defa şimdi duydum. Bu çok yaygın yapılan bir şey olsa bir erkek olarak bilirdim elbette ama belki senin denk geldiğin kişiler olmuş olabilir. Bunu yapan varsa da aklınca dikkat çekmeye çalışıyordur muhtemelen hani pek anlamlandıramıyorum bu tarz hareketleri.
Kısık sesle rahatsız etmeyecek düzeyde ben de söylerim.
"Yerine getirmem gereken bir işim bittiği zaman", o sorumluluk duygusunun üzerinden kalkması yok mu? Bana ansızın, sebepsiz bir şekilde gelip bırakıyorum kendimi.
İçinden gülmek mi?) geliyor? gül, ağlamak mı geliyor ağla? Duyguları bastırmamak gerek. Şarkı da böyle.
Kısacası tesadüf olmuştur. Rahatsız etmeyecek seviyede olması durumunda çok çok normalll.
Türk erkeklerini anlamayı bırakalı çok oldu benim de staj yaptığım yerdeki müşteri yolda beni görüp zorla yemek yemeye davet etmişti. Başka bir gün yine yolda karşılaştık bu sefer de göz kırptı n'oluyor ulan dedim içimden
Kendi kendine halleniyo shcjd
Sorma ya insan gibi insan kalmadı sanırım dünyada
Konuşmaya cesareti olmayan gönderme yapıyor jdfj
Nazın sitemin belli değilllll 😂😂
Buradan düet çıkar mı :D
Nıççççç 😄
Bazıları anladığım kadarıyla sesleri ile dikkat çekme peşindeler. Ancak ben bir Türk erkeği olarak yolda nerede olursa olayım, o an şarkının büyüsüne kulaklık eşliğinde bir müziğe kapılıyor isem etrafımda kimin olduğunu pek farkına varmam. 🎧🎼
Bilim insanları hala bu konuyu araştırıyor arabada iseler şarkı sesini açıyorlar kadın görünce yaya iseler şarkı söylemeye başlıyorlar değişikler
Ajdjdks bunlar da var aynen
Yorumlara bakayım dedim hiçbiri yapmıyormuş allah allah bu yapan erkekler kim acaba uzaylı falan mı😂 en azından belki sebebini biliyorlardır diye düşündüm o da yok
Aa ama bizim sitenin erkekleri zaten dünya üzerinde görüp görebileceğin en hanımcı, hiç çapkın olmayan, asla aldatmayan, yalan söylemeyen nadir erkeklerdenler
Ne demezsin😝🤣
Yiaa utandırma onları şimdi 🙈
Evet ya bende çok merak ediyorum bunu shshs
Bazen bakiyorlar bir de o esnada , abimden dayak yerler diye çok korkuyorum sonra shshs 😂
Dayak yerken de söylemeye devam edecek mi :D orası kritik sjfj
ahahdsja aynısını biz yapsak hey yavrum hey 🤣
😂 He balım napcan yaşıyoruz işte cjcj
İlk defa duyuyorum. (Ay akşamdan ışıktır, yaylalar yaylalar yüküm şimşir kaşıktır dilo dilo yaylalar.) 😅 Tamamen içgüdüsel sanırım
Olabilir
🤣
Hiç yapmadım bilmiyorum ve biliyorum şimdi bazı kesimler zıplayarak ama bunu yapan muhtemelen hirt dediğimiz malûm kesimdir..
Normal standart tc erkeği sjfj
Ben şarkı mırıldansam. olacahi varsa olmaz bakacağı varsada bakmaz.. dünyanın en kotu sesinden en kotu sarkiyi dinlemek gibi bir şey olur :)))
😂🤣
Bende çok merak ediyorum 💭 eline ne geçiyor? Ancak “kafadan çatlak mıdır” bakışı alır benden 😂😂
Belki de ilk görüşte aşk djdjdk
şu an zaten sinirliyim. Bir tanesine çarparım😃Cilve yapan dinazorun dikkat çekme davranışları. Hayvanlar aleminde çok yaygındır 😄🦣
Cilve yapan dinozor mu ahahahdja
Gergedan da olabilir 😏🐘🐘🐘🐘
Sırtlan djdj
Rammstein şarkıları söyleyerek çok gittiğim olur ama bilerek yaptığım bir şey değil. O an kendimi kaptırıyorum.
Nee 🤦🏼♀️
yürüyüş yaparken vs çok oluyor benim öyle söylediğim rammstein dinlersem tabi
Hiç bile inanmadım 😅
öyle ama :D
Sen kimlerle muhatap oluyorsun ya bir de bunu genellemiş. Sonra kavga edince hep bu adam suçlu 🤣🤣
Bak ben denk gelmişim :D çok gördüm böyleli ondan genelledim
Sen erkek zorbasısın ya kesin bir tane denk geldin o da seninle konuşabilmek için bahane olarak yapmış belli ki 😃 ama sert kayaya çarptığını bilmediği için muhtemelen karşılık alamamıştır dhfkfsjk
Ahaha hayır ya, zorlamadım kimseyi. Bence konuşabilmek için değil konuşmaya cesareti olmayan içine içine bir şeyler mırıldanıyor sjsj
Zorbalıkta gücün bir bana yetiyor demek ki 😃 Tamam işte konuşmak istiyor ama yanına gelip iki çift laf etmeye cesareti yok. Heyecandan şarkı söylemeyi tercih etmiş. Kimi şarkı söyler kimi takla atar, kimi de gelip cesurca sokulup konuşur ve dayağını yer djfkgjk
Seni de zorbalamıyorum ayıp oluyor :D
Eskiden sözünün üstüne söz söyleyemezdim ama artık bayağı minnoşsun sevdim bu halini de 😃
Eskiden (geçen hafta) sjfjskks
Hahaha tarihi bile korkudan veremedim sonra seni zorbalamıyorum deyip herkese şirin görünüyor bizim zalım sjfkfjk
Yazıyor musun tarihleri olm ahjdjs :D şirinim zaten pamuk gibiyim djfk
Yok be Geçen hafta yaptıklarını unutmuşum o yüzden eskiden yapıyordun dedim çaktırma djfkfjk e herhalde bee baldan tatlısın sen ama delibal sjfkfjdkfjk
geçen hafta da zorbalamamışım ondan mütevellit jdfj
Aslında zorbaladın ve haklı olduğumu düşündüğüm halde sözünü dinledim. Uzakken bile otoritene çok saygılıyım shfkfjk
Lan ahahah :D tamam pardon
Ya bu minnoşluğu valla sevdim he 😃 ama arada diş de göster onu da özletme sjxkfjfk
Minnoş demeyecektin!
E şimdi ben naneyi yemedim mi?
Yedin :D
Uki kadeh rakı tokuşturma sözüne vereceğin tüm cezaları ve zorbalıklarını kabul ediyorum 😃
Sana yasak :D sen meyve suyu iç
Seninle içtikten sonra bırakacağıma söz veriyorum 😃 (sözümü tabii ki tutmayacağım)
De get şuradan haydee
Ahahaha işte özlediğimiz sosyetic geldi yaktı geçti bee 😃
Yakar geçeriz dkfk
Bu hafta 2 kez maça gidicem ve maçlarda içmek adetimizdir. En azından maç günlerinde yasak yoktur herhalde shfkfjk
Vardır vardır yoksa da olacaktır
Ama tam yasak koymadığında en azından her seferinde haber verebiliyorum bence bu da bir tür güvenlik önlemi
Ben Türkiye de yaşamıyor muyum acaba diye sorguluyorum şu an kendimi ahahahahshs
Niyekine sjsj
Yanından geçerken şarkı mırıldanana denk gelmiyorum da ondan ahahahahaha
Hadi ya :D sahilde yürürken birine denk geldim bir de pazarda esnaf dayıyı saymıyorum sjdıf
Pazardaki esnaflar çok yapıyo ama genel halleri sanki müşteri çekmek için bir nevi şov diye düşğnüyorum ahahsjsjsjsj
Yok onları saymıyorum dedim ya :D
Sahildeki seni beğendi muhtemelen sesi etkşleyici değilse şarkı sözleri manidardır ajahsjsjsjsjd
Bunu bu yaşına kadar hiç yaşamadın mı 😅
Ergenken yaşadım. Ne zaman evinin önünden geçsem aynı şarkıyı söylüyordu çocuk. Hatta şarkı Burcu Güneş şarkısıydı. Selvi boylum geçiyor bak, bi gün elbet sevgilim olacak ahahahahaha şarkıyı hatırladım nasıl beynime kazındıysa
Vay be najd
bunu bende yapıyorum arada arabada falan irkek mi oldum şimdi dahaa söylemem sjsj
Şimdi o öyle değil :D birine duyurmaya çalışıyorsan öyledir
Emin miyiz hocam djfj
kız niye sana duyurmaya calissin elin oğlu aaa dkdjjd
eminiz çıkarıp nasaya hangisini koyayim sjshhd
Hayır ya; sen birine duyurmaya çalışıyorsan aynı pozisyondasın onlarla djjf
he yok kimseye bir şey duyurmaya çalışmıyorum ama yan araba sorunlu olursa icinde mal geçen şarkı açmak bir mantıklı geldi sjshs
Yapılır bir çingenelik jdkd
Onu bilmem ama, "TC" terimini genellikle PKK kullanıyor diye biliyorum.
Yanlış biliyorsun demek ki
Öyle bir şey mi varmış jxkxkxk kaç kişide denk geldin bu duruma merak ettim
3 kişi. Sahilde de yapanlar var 🙄
Güzel olmak zor olmalı sayıları artmasa bari dkdkkd
Estağfurullah Türkiye'de kadın olmak zor ya zaten 😒
Allahın cezaları vuracaksın ağızların ortasına, hiç hoşlanmıyorum bu durumdan...
Bir daha şarkı söyleyemesin dimi
Neşesi yerindedir
Kafası iyidir hemen neye üstüne alınıyorsunuz ki
AA ne münasebet dkkf
Ben hiç denk gelmedim ya, hepsi sana gelmiş herhalde 😂
Sosyete pazarında :D
Onlar herkese söylüyor pazarda ya, sütyen takip kilit giyip gezenleri bile var 😂😂😂
Shdjd pazarcı söylese ok ama neyse
Oyle değilse sıkıntı o zaman 🤣🤣
😂😂
Erkekler arasında bilinen bir iltifat türü. Hoşuma gittin manasına da gelebilir:)
O zamansa tamam 😒
Hayırlı olsun diyelim mi:)
Yok daha neler
Tüh yaa, kaçırdı seni lavuk.
Kaçırmadı ben durup duruyorum sjfj
Ya hu sende biraz işve yap, cilve yap. Olur mu, gider mi böyle hayat tek başına
Böyle olmaz guzuuum böyle olmaz. 😃😃
Gayet sıkıntısız, huzurlu, eğlenceli geçiyor valla hayat :D
Kafamda oturmayan şeyler var bu konuda, neyse. Mutluluklar dileyeyim😇🙏
Dizisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi olduğu için sjdjsjsjw
Dişisini*
Nokta atışı 😅
Sana gonderme yapiyor hadi yine iyisin sosyetik
Hee woow
Dikkat çekmek için, bende söylerim güzelliğin on para etmez diye..
Ya ahaha 😅
Benim hiç işim olmaz şarkı mırıldanmakla ama yapan da ilgi çekmek istiyor
Nereden biliyon:D
Tahmin ediyorum. Şaka şaka çevremde öyleleri var
Ben de öyle tahmin etmiştim 😂
Gülme 😂 gerçekten öyle
Ben yapmiyorum abla neden genelliyorsun ki 😔
Ben yapmıyorum diyenden korkacaksın
Neyyyyy 😳
Ney değil zurna :D
Erkekleri anlamak zor 😅
İmkansız diyelim ve el sıkışalım
Ben keyfim yerindeyse genellikle mırıldanırım bi hükmü amacı yok 😂
Nerede mırıldandığımıza dikkat edelim sjfjks
Sosyetiklerin yanından geçerken rahatsız etmeyecek şekilde oluyor benimkisi 😂😂
Hangi şarkıyı mırıldanıyorsun genelde :D gezme ceylan bu dağlardaaa
Yok ben antebin kalesinden hamamına gidiyorum 😂 kekoca ama kandıralıyım aslında 😂
😅 halay mendili mi sallıyon
Yok sigara dumanıyla ya da ıslıkla eşlik ediyom versene lastik toka salliyim 😂😂
Heee adımlarını da şarkıya göre atıyon değil mi :D
Tabi tabi nakarata gelince hızlanıyor adımlarım 😂
Kadın görünce açayım ayaklarına giriyorlar.
Etkisi olmadığını bilsinler de. Söyleyebilirler sorun değil
Bunu yapanın psikolojisi bozuk. Çok net!
Kur falan değil. Emin olun.
%100 kızları etkilemek içindir aksi kabul edilemez.
Kim bilir hangi kafada ben yapmam muhtemelen
Saçma olmak onlardan sorulur çünkü
🤣
Laf atıyor aklınca TC erkeği. d
Vah :D
😅aga be
😃😘
🌹😘😃
Bildiğiniz erkeklerden değiliz biz.
Kimlermiş bildiğimiz erkekler djfk
Aşıktır birine yine sjsjsn
Midesinde kelebekler, gözlerinde perdeler skfj
Serenat yapıyoruz etkilenin diye
Woow djjd
Harbi ya doğru çok shxjsjsksk
Hayır yani içine içine ne diyo hacı anlamıyorum ahahhxa
Gel belami sik diyo
Silkmek lazım sjsjs öyle bir şarkı da vardı silk beni diye djfk
Konuşamam yalnızca şarkı diyor 🤣🤣
Vah :D Popstar starını arıyor
Şş aloo bana mı dedin :D diyesimiz geliyor da neyse
Soralım ona :D
Üstüne alınıyorsun halacığım, şarkı söylerken denk gelmişsin o kadar😂
Bak diye işte
Dikkat çekmek için
Böyle bir ieye rastlamadım
aklınca laf atıyor işte
@ѕнαdσωσfℓσνє yarım akıllı mı :)
@KaradenizliBeyfendi evet yarım akıllı
Bak sen yaa ;) bütün erkekler öyle mi :)
@KaradenizliBeyfendi bütün erkekler öyle değil genelleme yapmayalım
Anladım tişikkir ederim :)
Dikkatin TC erkeğinde bravo
Özgüven eskikliği.
Bluetooth eşleşmesi arıyor
Dikkat Çekmeye Çalışıyor
Neşesi yerinde olduğu için
Dikkat çekmek icinddir
Önceki hayatında şarkıcıydı
Öyle hırt davranışım yok
hayatımda öylesine fazla denk gelmedim.
Dikkat çekmek istiyordur