Bır erkegı çok kısıtlamak kıskanmak erkegı bıktırır mı dıyelım dınledıgı şarkıya vatana kadar karısmak bıktırır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Karışan kadın, her türlü erkeği bıktırır. Şayet ben güzel seks yapmıyorsa , hemen iletişimi keserim. Güzel seks yapıyorsa, alternatifini bulmayı beklerim. Zira erkek gibi erkek olarak tanımlanan alfa/sigma erkek, bunu yapar. İlişkide kontrolü kadının eline veren ultra betalar, her daim terk edilen olur. Ama kadın beta ( utangaç bakire ) ise, belki terk edilmez. Daha detaylı, şöyle izah etmek gerekirse ;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Aw bile koyar, soğur kaçar senden yapma böyle şeyler sakın. Herkesin zevkleri farklıdır tamam beğenebiliriz hoşlanabiliriz ama eğer kendine zarar vermiyor, bir de yanlış şeyleri yapmıyorsa müdahale edemeyiz. Mesela sen maviyi (rengi) seviyorsun kim seni maviden soğutabilir ve ya yeşili sevmiyorsun diye kim seni maviden caydırıp yeşile ikna edebilir? İşte hayatta böyledir bazı şeylere asla taviz verilmez.
00 Yorumla
- 1 yıl
O kadar kısıtlanmak, kontrol altında olmak herkesi bıktırır. Aslında elinizde tutmak, kendi iradesiyle size bağlanmasını sağlamak için serbest bırakmanız gerekir. Kontrol ile gelen bağlılık, kısıtlama ile gelen sadakat gerçekçi değildir.
00 Yorumla
u
1 yılErkeklere de özgürlük ve alan tanımalı. Çok fazla kısıtlamak hastalıklı bir durum zaten. Karşı cins konusunda kısıtlasan neyse ama adamın gidip bu hayatta yapmayı sevdiği şeyleri kısıtlarsan o adam ilişki de mutsuz hisseder.
Dinlediği şarkıya neden karışıyorsun mesela? Kendine ait bir zevki var. Seninle aynı olmak zorunda değil. Vatan ile ilgili farklı fikirleriniz varsa baştan sevgili olmayacaktın mesela. Neden bu kadar çok basit şeyleri dert ediniyorsun?
04 Yorumla- 1 yıl
Duygusal şeyleri dnlıyor bende ben yanındayım nede böyle şeyler dınlıyorsun dıyorum kavga edıyorız
- 1 yıl
Sevdiği için dinliyordur belki.
- 1 yıl
Bende kımın ııcn dinliyosun dıyom
- 1 yıl
İlla birisi için olmak zorunda değil.
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
48Cevap
s
1 yılHerhalde bıktırır zaten sonra ya gider aldatır ya da gizli gizli yapar yapacağını veya terk eder ama erkek milleti çok sıkıntıya gelmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herhalde yani, dinlediği şarkıya kadar karışmak nedir?
04 Yorumla- 1 yıl
Gecmısındsn dolayı guvenmıyorım
- 1 yıl
Eskı sevgılısıyle yatmıştı
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Birinin dinlediği şarkıyada karışmazsın yani. Beni bile bıktırır.
00 Yorumla- 1 yıl
Şüphesiz yaşantısı üzerinde bu kadar söz sahibi olan birisinden uzaklaşacaktır..
00 Yorumla Karışmak çok rahatsız edici. Bir kere sınırları ihlal etmek, müdahil olmak çok gereksiz anlamsız bir hareket. Benim hayatımda olan bir insan ne türlü davranması gerektiği, ne şekilde doğru olduğunu bilir. Bilmeli. Yoksa hayatımda olmaz. 😄 Bunun haricinde ideallerini, tarzını benimsemişimdir ki hayatımda yer vermişimdir, kabul etmişimdir. Uygun bulmuşumdur. Bundan sonrası benim elimde değil, hayatıma almış olmam bana hayatına karışma, değiştirme hakkını tanımaz. Ya da bilmiyorum ben mi bu konuda çok faklı bakıyorum. Her neyse benim görüşüm bu yönde. Hem ayrıca hayatımdaki kişinin hayatına müdahele etmeye başladığım vakit kendimi ihmal etmiş olmam mı? Saçma bir uğraş, debelenmek beni yormaz mı? Ne diye uğraşayım ki. En çok hayatımdaki insanın hayatına saygı duyarım. Gerisi beni bağlamaz saygı duyar geçerim. Bu konuda fazlasıyla netim ve rahatım 😄
10 Yorumla- 1 yıl
Erkeği değil herkesi bıktırır ayrıca karışmak derken neye göre karışmak kimse kimsenin hayatına bu kadar müdahale etmemeli geç kalırsa ararsın biryere gidiyorsa nereye gittiğini öğrenirsin giyimi bozuksa bana göre böyle olsa daha iyi ama sen bilirsin diye fikir verirsin harici şeylere karışamazsın film zevki müzik zevki yemek zevki mekan zevki arkadaş zevki bunlara karışmak her insanı bıktırır evlilik yönetmek değildir paylaşmaktır
11 Yorumla- 1 yıl
Gecmısı çok pıstı gecmısınden dolayı guvenmıyorum ona her an bısey yapacak gıbı gelıyor bana
- 1 yıl
Eğer her fırsatta " ne kara kaşına ne kadar gözüne ben bir tek sözüne tutulup kaldım " ya da " dön gel çıldıracağım , unutamıyorum " vb. Şarkıları dinliyorsa ve ben ona armağan etmediysem başkası için dinlediğini düşünürüm. Karışmam gözlemlerim zamanla da anlarım ve ayrılırım. Öyle şarkı ya diyip geçmeyin bir cümle içinde ne mesajlar dönüyor kafaların da ah ulan ah yanındaki ile yaşıyorum aklindaki ne ulaşamıyorum diyorlar.
00 Yorumla Niye dinlediği şarkıya karisiyorsun ki sende sevdiğiniz insanın çoğu şeyini tolere edemiycekseniz ya da saçma sapan bahane cikatcaksaniz neden sevgili oluyorsunuz ki her boka da karışmayın yani
10 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki bıktırır.
Kişisel alan denen bir şey var; birinin kişisel alanına tecavüz etmek o kişiyi bıktırmaktan da ötesi, o kişiye yapılmış büyük bir hakaret. Karşındaki insanın zevklerine kadar karışmak, karşındakinin iradesini ve benliğini yok saymaktır. Yani, karşındakine "sen koca bir hiçsin" demekle aynı şey.
Dolayısıyla bu davranış karşındaki insanı bıktırmakla da kalmayacak, onun senden nefret etmesine de sebep olacaktır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Komik yani o o kadar sıkırsa erkek bir an önce serbest yöne kaçmak ister hadi kıskanırsın bişi demiyorum ben de çok kıskancım ama dinlediği şarkıya kadar karışmak nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dinlediği şarkıya karışmak nedir? Bu psikopatlık seviyesini de yeni duydum. Bıktırmaz, arkasını dönmeden kaçar bence.
12 Yorumla- 1 yıl
Ben karışıyorum daha neler neler ama ne yapım
- 1 yıl
Eee Bi zahmet bana yapılsa bende bıkarım derim aloooo nereye geldik cehennem mi burası vgnbhjbh
11 Yorumla- 1 yıl
Yok ya seven karısır
Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. o erkek ilk fırsatta firar eder 😂😂
07 Yorumla- 1 yıl
Ben onu çok kısıtlı yorum duygusal şarkı dınlesr kimin ıcın dınledın dıye soruyorum ve sureklı eslı sevgılılerını gündeme getiriyorum tek başına düğünlere falan göndermem bunun sonu ne olur yanı brnı aldatmadı da öyle bı seyını de yakalamadım sadece sevgılılık döneminde olan guvensızlıktem dolayı sımdıde güvenmiyorum bekarken böyle şöyle şeyler yapmıştı dıye düşünüyorum ondan
- 1 yıl
Evlı olsaydın ya
- 1 yıl
Oda ssnı terk eder ya
- 1 yıl
Ayrıl daha ıyı aldatmak ne
Kısıtlamak, kısıtlanmak bu bir çözüm yolu olamaz. Güven altın kural ilişkide, o yoksa zaten yürütmenin mantığı da yok.
00 YorumlaBiraz fazla abartmıyor musunuz? Siz kimsenin sahibi değilsiniz. Bırakın adamın özgür iradesini ne yapmak istiyorsa yapsın.
00 Yorumla- 1 yıl
Bir tasma takıp gezdirmediğin kalmış 👍 onuda yap tam olsun.
Allah aşkına saçmalamayın yaaaa.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Sence? Bence bıktırır nefes alamadım şu an. Beni bir sal derim ben olsam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana kölelik görevini yerine getirdiğini farkında ise sıkıntı yok ama sana köle olduğunun farkında değilse sıkıntı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabikide bıktırır yani çocuk değil ki sinuçta kendi tercihleri olabilir
00 YorumlaBu kadar karışan var mı. Ben takılmam çoğu şeye ama karşılıklı tam güven olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Darlamayın erkekleri. Serbest bırakın. Erkeğe ne söylersen zıttını yapar,
00 Yorumlau
1 yılGidip sarışınım sarışınım şarkısı dinlerse karışırım ben esmerim hayırdır
00 Yorumla- 1 yıl
Kim olursa olsun bıktırır dinleği şarkıya karışmak nedir
00 Yorumla - 1 yıl
Yok canım niye bıktırsın alt tarafı müzik zevkine DE karışıyorsun ne olcak yaaa :)))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Heralde banane onun dinlediği şarkıdan bu beni bile bıktırir
00 Yorumla- 1 yıl
Karışması değilde kısıtlamaya kalkması bıktırır. Sevmekle çökmeyi karıştırmayalım 😂
00 Yorumla Her şeyine zırt pırt karışmayacaksın erkeğin !
Oda senin her şeyine karışmamalı !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Sadece bir erkeği değil kadını da bıktırır. Herkesi bıktırırsın. Anneni bile.
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Sadece erkeği değil herkesi bıktırır. Aşk esaret değildir ya sevgili diye tüm hayatını kontrol altına alamaz kimse
00 Yorumla - 1 yıl
Kadın içinde erkek içinde aynı fazla sıkarsan kaçar
00 Yorumla Sadece erkek için düşünme sana yapılsa sen darlanmaz mısın
00 Yorumla- 1 yıl
Benim için hayır herşeyime karışsın brni dahiplensin istiyorum çünkü bir ailem yok
00 Yorumla - 1 yıl
Tabii ki evet geri çekileceksin bırak biraz da kıskansın
00 Yorumla - 1 yıl
Eğer o şarkılar geçmişindeki birinden kalıyorsa karışılır
00 Yorumla - 12 ay
Sen bu gidişle evde kalırsın
08 Yorumla- 12 ay
Evlıyım canım bebegım var
- 12 ay
O zaman boşanman garanti. Adamın dinlediği müziğe kadar karışırsan vay haline
- 12 ay
Herseyıne karısıyotum sacını tarayıp dışarı çıkmasına ise giderken bır insan nıye sacını tararkı bır yere gıdınce de spreyleyıp gıdıyo dıslerını fırcalıyo
- 12 ay
Kesinlikle sen iyi değilsin. Psikolojik destek alman lazım.
- 12 ay
Tamam da sureklı yapmıyor bırden yapıyo suphelenıylrum senın karın böyle yapsa ne yaparsın
- 12 ay
Ben pis bakımsız insanla zaten beraber olmam. Kendisine saygısı olan insan her gün duşunu alır şık giyinir bakımlı özenli olur ve o şekilde güne başlar.
- 12 ay
Ee ben şüphelenmek tek haksızmıyım
- 12 ay
Zamanını gerçekten bom boş şeylere harcıyorsun. Özgüven eksikliğin var eğitim eksikliğin var kendini geliştirmemişsin sonra adamı elde tutucam diye uğraşıp duruyorsun. Boş şeyler yerine kendine çeki düzen vermeye başlasan zaten adam sana kayran kalacak ve aldatmaya yeltenmeyecek ama sen yetersiz olduğunu kabul etmeyip kendini geliştirmeye çabalamak yerine aldatmasın beni diye boş işlerle uğraşıyorsun. Şimdi ayşeyi engellersin yarın fatma gelir o gider Hayriye gelir yani bu şekilde hayat geçmez. Kendinle uğraş adamla değil. Sen en iyisi ol ki aldatmasın bu kadar basit
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben darlanırım yapamam
06 Yorumla- 1 yıl
Gecmıs kötüydü guvenemıyorum
- 1 yıl
Duygusal
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Allah kurtarsın o arkadaşı
03 Yorumla- 1 yıl
Geçmişi kötü olmasaydı
- 1 yıl
Geçmişinin kötü olduğunu düşünüp umursuyorsan neden berabersin demezler mi adama?
- 1 yıl
Mecburum
- 1 yıl
Dinlediği müzikten ne istedin
06 Yorumla- 1 yıl
Duygusal şarkı dınlıyo eskı sevgılısı ıcın dinliyor dıye düşünüyorum
- 1 yıl
O zaman sıkıntı. Açıkça konuş bence. Senin sevgilin olmuş muydu daha önce
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Al işte
- 1 yıl
Ne oldu
- 1 yıl
Yok bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Bıktırır tabiki
00 YorumlaBıktırır bence o kadar da değil yanii
00 Yorumla- 1 yıl
Erkeği de, kadını da bıktırır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona da karışma bi zahmet
00 Yorumla- 1 yıl
Anam, yontulmamış kereste çağı ilişkisi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Bana oyle yapilsa bunalirim
00 Yorumla- 1 yıl
O kadarina da karişilmaz yani
00 Yorumla - 1 yıl
Yok artik daha neler okadar da olmamali
00 Yorumla u
1 yılEvet tabi ki de bıktırır..
00 YorumlaBu kadar kısıtlanmak herkesi bıktırır.
00 YorumlaHer şeyin fazlası zarardır...
00 Yorumla- 1 yıl
Bir de tasma tak istersen
00 Yorumla Ben rahatsız olurum..
00 Yorumla- 1 yıl
İki tarafta ayni olur
00 Yorumla - 1 yıl
Erkeği kadıni yok bunun
00 Yorumla - 1 yıl
Sadece erkeği değil iki tarafı da bıktırır
00 Yorumla - 1 yıl
Evet erkeği de kadını da bıktırır