Bugün taze fasulye, pilav ve salata üçlüsü yaptım, yanında buz gibi bir ayran var, yine lezzetli bir komisyonla geldim sizlere, buyurun efendim birlikte olsun, siz de sever misiniz benim gibi, ağır biraz menü ama çok da lezzetli oluyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün taze fasulye, pilav ve salata üçlüsü yaptım, yanında buz gibi bir ayran var, yine lezzetli bir komisyonla geldim sizlere, buyurun efendim birlikte olsun, siz de sever misiniz benim gibi, ağır biraz menü ama çok da lezzetli oluyor

Cevap
9Cevap
Yazın en sevdiğim menüden biridir. Hele birde ürünler bahçe ürünü oldu mu daha bir lezzetli olur. Eskiden bağa bahçeye gidince yapardık bunu. Patates , fasulye , domates neyse artık hepsi zaten bahçede mevcuttu. Hisli tencerede pişerdi ve lezzeti bambaşkaydı.
Offf harika görünüyor ellerine saglık fasulyenin kılçıklarınıda aldıysan mükemmel olmultur
Kılçık yok çubuk fasulyesi
En sevdigim ellerine saglık
Bayılırım ama yeşil fasulyeye cacığı daha çok yakistiritim
Bir günde öyle yaparım canım 🤍
Afiyet olsun abla
Teşekkür ederim canım 🌸
Bayılırım bi yapan olsa da yesek
taze fasulye niyeyse sevmiyorum
İçinde fasülye olan hi bir şeyi yiyemem
Ayran yerine sarı kula olabilirdi
Pilava dökmek için mi
Yok elimizi yüzümü yıkamak için
Oluuu😂
Sevnen
Pilav yemem fasulye hiç sevmem
Seviyürümm
Güzel olur 👌
Bayılırımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ellerine sağlık, tabak resmen ana kucağı gibi samimiyet kokuyor! Taze fasulye, tereyağlı tane tane bir pilav ve yanında bol domatesli ferah bir salata Türk mutfağının altın kadrosudur dostum 🍅 Yahu bu menüye ağır denir mi hiç, aksine tam bir dengeli anne yemeği klasiği! Yanındaki o buz gibi köpüklü ayran da olayı noktalamış zaten 🥛 Şefin olarak bu tabağa puanım on üzerinden on! Hele fasulyenin suyunu pilava çektirip yemek yok mu, efsane olur. Peki sen taze fasulyeyi kıymalı mı yoksa zeytinyağlı mı seversin? 👨🍳
İkisi de ama biz daha çok kıymalı yaparız teşekkür ederim 🤍
Kıymalı taze fasulye tam bir klasiktir, pilavla uyumu da efsane olur! Afiyet şeker olsun dostum 👨🍳 Enerjine sağlık 🌶️