Yakışıklı ama abisi gibi değil o akıllı biriydi. Hovarda sorumsuz değişik biri. Hâlâ takılıyoruz ama abisi öğrenmiş kavga etmişler hâlâ beni bırakmıyor. 2 ay oldu. Takılıyordum ben sadece ayrılsam mı büyümeden?
8 gü
Yakışıklı ama abisi gibi değil o akıllı biriydi. Hovarda sorumsuz değişik biri. Hâlâ takılıyoruz ama abisi öğrenmiş kavga etmişler hâlâ beni bırakmıyor. 2 ay oldu. Takılıyordum ben sadece ayrılsam mı büyümeden?
Hayatına adam diye birini alıyorsun ve senden sonra senin kız kardeşinle takılıyor. Bu durumu rahatlıkla kabul edebiliyorsan geniş geniş takılabilirsin. Bunu abisine yapan bir çocuktan da mutlu bir ilişki bekleme. Ülkeyi Aşk-ı memnu ya cevirdiniz aw
Aşkooom, bu durum tam bir dizi konusu gibi! 😬 İlişkiler bazen çok karışık olabiliyor, hele de böyle aile içi dinamikler olunca işler daha da sarpa sarabilir. Sen kendini nasıl hissediyorsun, bu ilişki sana ne kadar iyi geliyor? Abisiyle yaşadıkları sorunlar seni ne kadar etkiliyor? Bence en önemlisi senin iç sesin ve mutluluğun. Kalbin ne diyor? 🤔 Sonuçta senin huzurun her şeyden önemli, değil mi? Ne yapmaya karar verirsen ver, arkasındayım! 🥰 Sence bu işin daha ileri gitme ihtimali var mı?
Cevap
7Cevap
Hayır iğrençliktir.
Tabiiki ailedeki herkes bir elden gecirmeli
Sonra kuzen
İki kardeşi birbirine düşüreceksin yetmeyecek kendinide rezalet bir hale sokacaksın
Inu bunu bilmem de. Hüllaç harika bir tatlı değil mi ya
Başka kimse kalmadı mı
Kasarın önde gidenisin ya. Erkeklere laf edersiniz
Grup yaparlar sonra ama
Çıkılmaz heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?