Şimdi eski sevgilim benimle açıkçası 2 yıl oynadı oynadı en son gitti evlendi. Hatta şimdiki karısıyla nisanliyken onu benimle aldatıyordu. Ben çok seviyordum onu neyse kısacası beni baya yaraladı. Sonra onun karısıyla kavga edince aramız bozuldu. İşte ben bu olay olmadan 3-4 gün önce abisine takip isteği atmıştım. Tam da olayın olduğu gün abisi bana geri takip yaptı ve bana mesaj attı. Bana mesaj atınca kardeşiyle ilgili bir şey soylicek sandım o yüzden ona cevap verdim. Bir şekilde tanıştık , buluştuk. Sonra ona basima geleni anlattım. Kardeşine hep küfrediyordu. Neyse işte abisiyle kanka olduk. Sonra abisi bana açıldı. Bana diyorki gel annem seni görsün diyor. E şimdi ben bu adamla ilişki yaşamayı kabul edersem her gün eski sevgilimi ve karısını gorucem. Adam çok iyi biri aşırı samimi ve üstelik niyeti ciddi ya ilişkimiz ileri giderse ne bilim evliliğe falan giderse nasıl olacak? Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu? Siz olsanız kararınız ne yönde olur? Eski sevgilimin abisi beni gerçekten çok istiyor. Kardeşiyle olan karanlık geçmişimi bilmesine rağmen.
Eski sevgilimin abisiyle olur mu ( önemli detaylari da var ) ?
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı anlamayana tekrar kısaca anlatabilirim. Yeter ki fikirinizi söyleyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya kardeşini görünce tekrar cekim hissetcen yakinlasma olursa karsi koyamican. Saçma bı hareket
Öyle bir şey olmayacak ya. Ayrıca ben istesem bile o kabul etmez. Eşine tapiyor cunku
Görünce sen kiskanacaksin. Kiyaslayacaksin abisini kardeşiyle. Daha az çekici olduğunu düşünürsen sorun yaşayacaksın cekimin azalcak. Bu işler iyi biri olmayla falan alakasız şeyler
Bilmiyorum ya kafam karışık. Bir yandan bu adam gibisini bulamam diyorum gerçekten çok iyi anlaşıyoruz çok kafa dengi biri. Geçmişimi bilmesine rağmen bu kadar çok istiyor. Bir yandan da kardeşiyle ben her gün karşı karşıya gelicem. Kardeşinin karısıyla zaten daha önce kavga ettik. Hatta kavganın ses kayıtları hem bende hem kizda var. Yani ileride onlarla illa karşı karşıya geliriz bu sefer devreye o ses kayıtları girer diye korkuyorum. Ayrıca onlar kardeşler eğer aramızda sıkıntı olursa iki kardeş birbirine girecek. Aile ikiye bölünecek. Bilmiyorum kafam çok karışık
Ya iyi biri olsun ya da olmasın.
1 onu erkek olarak gercekten çekici buluyor musun?
2 bu kavgalardan sonra yasanacak sorunlari kaldirabilecek misin
Evet gerçekten hoş biri. Yani ileride yaşayacağımız sıkıntılar kavgalar illa olacak. Hatta belki güven problemleri. Ama her şeyin bir çözümü var. Biz şimdiden her şeyi konuştuk. Mesele bana dediki egerki evlenirsek aile apartmanında yasicaz dedi. Yani kardeşiyle komşu olucaz. İşte aramızda güven problemleri olursa ordan taşınırız. Mesele ileride yaşanılması olasılığı olan tartışmaları düşününce hepsi küçük ve halledilebilir tartışmalar bence.
O zaman sorun yok
. Şimdiye kadar onun ailesinden hickimse onun kardeşiyle bir geçmişim olduğunu bilmiyor ama ileride ogrenecekler. Ama ileride öğrenecekler. Mesele ailelerimizi tanistirdik. Sonra diyelim ki onunla soz ya da Nisan döneminde ayrıldık. Bu sefer benim içinde olacağım durum çok korkunç değil mi? Sanki bir ailenin içine zorla girmeye çalışmış ama becerememiş bir kız olucam. Ailesi falan arkamdan neler neler konuşur. Ha yürütebilirsek bunların hiçbiri olmaz
Sanki aileye girmek için her yolu denemiş ama olmamış gibi
Evet öyle olacak sorun olursa çok kötü pozisyonda kalican
Ulan sülalece üstünden geçecekler sırayla senin anan baban yokmu yazık insanlara. Bi vazgeçmeyi öğrenin yahu
Ne saçmalıyorsun
Detayı okumadım abisiyle olmaz kuzen , arkadaş bile doğru değil bence
Keşke detayi da okusan. Abbisi gerçekten ciddi düşünüyor benle
İstediği kadar ciddi düşünsün
Kardeşi senin eski sevgilin sonuçta
4lü yaparsınız artık oturmaya gidip birbirinize… bu nasıl ilişki
Ama ben ciddiydim. Çocuğun niyeti de ciddi. Bana sen tamam de ertesi gün seni annemin yanına goturucem diyor
Enteresan ama tehlikeli siz bilirsiniz sizin aileniz olacak sonuçta
Hangi acıdan tehlikeli
Aldatma felan olur
Kardeşinin girdiği yere girme fantezisi var sanırım
senin mutluluğun önemli onları boş ver
Bence oda senin tadina zevkine bakmak istiyor
Onun niyeti ciddi
Seni inandirip oda yapacak belli hani belki kardesi her ysadigini anlatti onunda cani cekti
Ben öyle düşünmuyorum. Kaç aydır konusuyoruz hiç beni suphelendirecek bir kelime kullanmadı. Ayrıca niyeti böyle olsa neden gidip annemle tanıştırayım seni ddesin. Bilmiyorum
Gonlunu alip senle yatmak yani seni elinde tutmak iliski yasasin senle degisir