Eski sevgilimin abisiyle olur mu ( önemli detaylari da var ) ?

Şimdi eski sevgilim benimle açıkçası 2 yıl oynadı oynadı en son gitti evlendi. Hatta şimdiki karısıyla nisanliyken onu benimle aldatıyordu. Ben çok seviyordum onu neyse kısacası beni baya yaraladı. Sonra onun karısıyla kavga edince aramız bozuldu. İşte ben bu olay olmadan 3-4 gün önce abisine takip isteği atmıştım. Tam da olayın olduğu gün abisi bana geri takip yaptı ve bana mesaj attı. Bana mesaj atınca kardeşiyle ilgili bir şey soylicek sandım o yüzden ona cevap verdim. Bir şekilde tanıştık , buluştuk. Sonra ona basima geleni anlattım. Kardeşine hep küfrediyordu. Neyse işte abisiyle kanka olduk. Sonra abisi bana açıldı. Bana diyorki gel annem seni görsün diyor. E şimdi ben bu adamla ilişki yaşamayı kabul edersem her gün eski sevgilimi ve karısını gorucem. Adam çok iyi biri aşırı samimi ve üstelik niyeti ciddi ya ilişkimiz ileri giderse ne bilim evliliğe falan giderse nasıl olacak? Sizce sağlıklı bir ilişki olur mu? Siz olsanız kararınız ne yönde olur? Eski sevgilimin abisi beni gerçekten çok istiyor. Kardeşiyle olan karanlık geçmişimi bilmesine rağmen.

Güncellemeler
+1 yıl
Olayı anlamayana tekrar kısaca anlatabilirim. Yeter ki fikirinizi söyleyin
Eski sevgilimin abisiyle olur mu ( önemli detaylari da var ) ?