Eski sevgilim dediğim evli biriydi ben bunu bıraktım sonra bir gün kafama esti bunların iş yeri var abisiyle birlikte tam şehrin merkezinde neyse karşıma abisi çıktı abisi de evli bu arada adam çok sıcakti sonra bir kez daha karşıma çıktı o tarafta isim vardı benim tanıdıklarım yardımcı falan oluyum dedi. Neyse geçen gene denk geldik adam beni görünce bakışları değişiyor normal bir bakış olmadığı çok belli. Beni görünce teli falan kapattı. Neyse sürekli karşıma çıkmaya başladı. Neden beni buluyor cidden böyle saçmalıklar. Bu kadarı çok fazla güzel biriyim bu arada özelikle fiziğim çok güzel bulunuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ajjs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden fazla olsun. Eski sevgilinin bütün ailesiyle gönül rahatligiyla yatabilirsin. Hatta hepsine ayri, ayri karne hazırlayıp not ver. Sonra hepsini davet edip törenle bu karnelerini verirsin.
Hahah komik şey seni
İlişkin mi olucak üçünüz de de karakter yokmuş böyle saçmalık olur mu ya
Of ne alaka ya
Ya kimle olursan ol ya miğde de yok
Vay rsbu vay helal ya
Ne diyon be
Bi tur dön diyom
Dalga geç sen tabi
Sen ona bile değmezsin de işte sitenin volume dusukk
Yeni bir aşk doğuyor sanırım 😅
Ne aşkı adam evli ama bana ilgi gösteriyorlar
Platonik bir aşk olabilir
Plotonik ne alaka ya of
Karsilik vermezsen ne olacak görünen o ki vermeyecek
Sen ne hissediyorsun
Kim karşılık vermeyecek adamla biraz daha denk gelip 2 laf etsem ilerleyecek zaten ben istemiyorum olmasını ama karşıma çıkıyor sürekli
Peki adamın ilgisi hoşuna gidiyor mu
Adam hoş biri hoşuma da gider ama durum belli üstelik evli olduğunu biliyorum ailelerini çevrelerini biliyorum çok zenginler çevreleri çok geniş vs. eskiden kardeşiyle yasak ilişkim oldu
Yasak iliski derken onun mu sevgilisi vardi senin mi
Off çok zorl anlıyon evliydi 2 çocuğu vardı 28 yaşında adamla ilişkim oldu
O zaman bununla da olabilir abisi olması dışında bjr sıkıntı göremedim
Neyse 😂 artık düşünmek istemiyorum
Bence bu adam seni çekmiş kusura bakma aklına girmis😅
Aklıma giren o değil olayın saçmalığı
Lisede öğretmenimle olan ilişkimi bile bu kadar kafama takmadim ben 😂
Bazen olacağını önüne gelemiyorsun bak sürekli karşına çıkıyor ama işin ilginci şu adam senin hoşuna gidiyor ama eski sevgiline kardeş olması belkide kardeşi ile aranda bjrsey yasanmasaydi bununla sevgili olurudn
Bilmiyorum artık ne olacak eskiden o taraftan çok geçerdim hiç görmedim bu adamı bir kere gittim şu an çok nadir geçiyorum ama sürekli görüyorum. Nedenini anlamıyorum yürürken kafamı çeviriyorum ben koybolasiya kadar uzun uzun bakıyor
Adam seni istiyor beğeniyor orasi kesin ama sen ne istiyorsun ona kaar vermen lazım net olursan çözüm yolunu bulmak daha basit
Benim kafam karışık 😂 zaman gösterir artık
Hayatıni yasa o zaman zaten eskisi yasak aşk olmuş Buda yasak aşk plus olur 😅😅😅
Bana göre değil aslında ama çok arzuladim ondan hayır demedim sonradan civki çıktı biraktim
Peki şu an hangisini daha çok arzul*uyorsun
Eğer cevap şimdi ki jse durma
Oncekiden hevesimi aldım
Ama şu da var madem bu kadar çekicisin karşına daha çok kişi çıkacaktır farklı tercihlere de yönetebilirsin
Cok çıkıyor da çoğu tarzım değil
Kriter nedir?
özellikle bir kriterim yok benlik biri olmasını istiyorum
Peki sen nasıl birisin anlattığın kadar güzel mi
Ya benim fiziğim çok güzel derler gözlerim falan çok beğenilir bakışlarım vs. Bir de çok güzel giyinirim onun da etkisi var tarzımı da çok beğenirler. Onun dışında çok abartı değilim
Anlaşılan kendini göstermeyi biliyorsun Buda erkeklerin dikkatini çekiyor
Yani neyse iyi geceler sağol 🥀
İyi gecele
Evet fazla
sende ağır güzelsin
Nasıl yani
Ney nasıl tam olarak
Olacak mısın onla
Eskiden de oradan geçerdim ama karşıma çıkmazdı ama sürekli karşıma çıkıyor anlam veremiyorum ve aşırı ilgili çok belli
Bir kaç kere daha denk gelirsem kesin olacak gibi
İlişkiye gircen mi