Eski sevgilimin abisine asik oldum?

Ya simdi onyargilara cok maruz kalacagimi bildigim halde paylasmak istiyorum. Benim coook eskilerden bir erkek arkadasim var. Cok uzun zamanda cikmadik gerci. 3 yil. oncesine kadar merhabamiz vardi. Ben 6 7 ay once bunun facesine mesaj attim numarami verdim. bir kac zaman sonra abisi aradi tanimadim dediki kimsin soyledim bana kardesinin cezaevinde oldugunu soyledi. boyle boyle komusmaya basladik abisiyle simdi abisi askerde. Surekli onun konusu gecerken onun icin biseyler yapmak istedigimi soylerken bir anda abisiyle surekli konusmak istedigimi fark ettim. Abisi cok duskun kardesine. Onun icin herseyi yapar. Ben kardesine mektup falan yazdim ama icimden gelmedi gondermek. Abisiyle her derdimizi paylasir olduk. Ama biliyorum abisi bana o sekilde bakmiyodur. Ama bir anda ne oldu bilmiyorum kendimi surekli abisimin fotolarina bakarken buluyorum. Surekli her gece konusuyoruz falan. Cok yakiniz. Onunla ugrasiyorum mesela gulup egleniyoruz. Her derdimde yanimda oluyo herseyimi biliyo banada herseyini anlatiyo. Onunla konusmayi seviyorum. Kendimce soyle bir dusuncemde var. Bana karsi biseyler hissetmek istiyor bile olabilir ama kardesine cok bagli oldugu icin vaz geciyor da olabilir. Biliyorum benim yaptigimda yanlis ama alikoyamiyorum kendimi ondan. Surekli resmini ciziyorum her gece gunduz her zaman konusuyoruz. bana yaklasimi o kadar guzel ki. Askerligi bitmek uzere bitince bulusucaz kardesinin gorusune gidicez. Ama bir anda ne olduysa kardesi aklima bile gelmemeye basladi. İcime ata ata kendimi cok suclu hissediyorum. Bana yardim edin. Ne yapicam boyle. Ne yapmam gerek? Kardesi olmasa aramizda cok mutlu olacagimiza inaniyorum ve biliyorum oda bunun farkinda. Lutfen goruslerinizi bildirin bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar sert yorumlar yapmissiniz ki :( ben abisine zaten yaklasmiyorum o sekilde hicbir zaman. Abisin kesinlike haberi bile yok belli etmiyorum. sadece benim. icimde olan birsey bu. Eski sevgilimle 1 ay bile cikmadik taa cocukluktan kalma birsey. sizede sorup ona gore hareket etmek istemistim. Bu kadar sert olunacagini hic dusunmezdim :(
Eski sevgilimin abisine asik oldum?