erkek kardeşimin eski sevgilisi çalıştığım yere geliyor ara sıra bayağı kavgalı ayrıldılar 3 4 kere geldi kendini hatırlatmayamı çalışıyor fikirlerinizi alabilirmiyim
kardeşim için soruyorum
erkek kardeşimin eski sevgilisi çalıştığım yere geliyor ara sıra bayağı kavgalı ayrıldılar 3 4 kere geldi kendini hatırlatmayamı çalışıyor fikirlerinizi alabilirmiyim
kardeşim için soruyorum
Çalıştığın yere derken, senin yanına konuşmaya mı geliyor yoksa arkadaşları olduğu için mi? Yoksa çalıştığın yer bir kamu kuruluşu, işleri olduğu için mi geliyor? Yani o iş yerine hangi niyetle geldiği önemli.
1 defa ailesiyle geldi 2 defa falan da tek geldi
Soruma yanıt vermemişsin, niye geldi yani, seninle mi konuşmak için geldi yoksa o iş yerinde başka arkadaşları olduğu için veya işi olduğu için mi geldi?
benimle konuşmak için gelmedi çalıştığım yer kafe tarzı bir yer ve benim orada çalıştığımı biliyor bilmese bile 1 kere ailesiyle geldiği zaman gördü 2 3 defa gelmeyi tekrarladı
Kamusal bir alan sonuçta, sen orada çalışıyorsun diye gitmemeliyim diye düşünmemiş demek ki. Hatta aksine özellikle gelerek her şeyi geride bıraktığını da gösteriyor bence.
bir defada kardeşimin eski çalıştığı yere gitmiş orasıda kamusal bir alan bunada söylecek birşeyin var mı acaba budamı unuttuğunu gösteriyor
Kardeşinin eski çalıştığı yer ne üzerineydi, onu da merak ettim.
spor
Spor salonu yani ahjhfhshfhf Bir başka kamusal alan daha :)
Niye böyle kardeşinin unutulamayacak biri olduğu duygusunu aşamıyorsun ki? İnsanlar bazen unutmayı seçer, gelecek adına yaşamak için. Birisi kardeşini de unutmak isteyebilir, bu çok doğal. Tıpkı kardeşinin veya senin veya benim de birilerini unuttuğumuz gibi.
kardeşimin unutulmayacak birisi olduğunu söylediğimi nerde çıkardın kafayı yicem djdjdjdjsj sadece soru sordum kardeşim için kardeşim de zaten kafaya takmıyor
Biraz önce kardeşimin iş yerine de gitti, bu da mı unuttuğunu gösteriyor diyen sensin hjhfhfh :)
Neyse tamam işte kız da kardeşini takmıyor, kardeşin de kızı takmıyor. Bahsini ettiğin her iki mekan da kamusal alanlar, herkesin girip çıktığı. Dolayısıyla kardeşinin eski sevgilisiyle ilgili ortada değerlendirilecek bir durum yok, hayatın olağan akışında rastlaşmalar olmuş bu kadar :)
Ooo böyle durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor 😅 Kardeşin ve eski sevgilisi kavgalı ayrıldıysa, onun seni görmeye kasıtlı gelip gelmediğini düşünmek çok doğal. Belki gerçekten tesadüf olabilir ya da belki yeniden bir iletişim yolu arıyordur. Senin üzerine düşen, fazla düşünmeden profesyonel sınırını korumak 🧘 Kardeşinle sakin bir şekilde konuşup rahatsız olup olmadığını öğrenebilirsin. Zamanla amacını daha net anlar ve ona göre davranırsın. Şu an için zorlama bir tavır koymana gerek yok bence 😊
Cevap
2Cevap
Ben tanığımım insanların çalıştığı yere gidince rahatsız oluyorum
nasıl yani anlamadım
En itici insan tipi deriz mesela. Eski sevgilinin kardeşinin olduğu yere sürekli niye gidersin ki. eski eskide kaldı bu kadar mı kalitesizsin
birde erkek kardeşim o kadar çabaladiki hikayeyi dinlesen için parçalanır çocuk 3 gün boyunca bilmediği etmediği şehirde kaldı sadece 15 dk görüştü kardeşimle 1000 km yol gitti otobüsle hikayenin en kısası bu yani
Çek kenara içinde ne varsa dök. Boylelerine sağlam sövmek lazim
kardeşim kıyamıyor maalesef yinede kalp kırma selam ver selam al diyor maalesef yapamam yani
Bazen bazı insanlara duvar örmek lazim ben öyle düşünüyorum
haklısın yinede muhattap olmuyorum çalışan ve müşteri misali diyelim ama kardeşime üzülüyorum
Yapacak bir şey yok kardeşin uzak dursun da o kisiden
doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Rica ederim
Kendini göstermeye geliyor
kasıtlı değil mi kesinlikle
Kasıtlı
teşekkür ederim
Rica ederim
Soru sormamışsınki ne fikiri bekliyorsun
Erkek kardeşimin eski sevgilisi çalıştığı yere geldi demek sorumu oluyor
ya bi defol git ne malsın gelme o zaman soruya
Eşşoğlu eşşek mal asıl sensin soracağın soruya