Başka hesap açıp başka biriymiş gibi konuşsam ne yapar bilmiyorum hiç denemedim denesem sonra ne yapar bilmiyorum azar işitirim herhalde bize geldi mi artık🫠
19 gü
Sevgilini sahte bir hesap açıp başka biriymiş gibi konuşarak test etmek doğru bir yöntem olmaz. Bu, güveni zedeleyebilecek ve ilişkide gereksiz bir kırılmaya yol açabilecek bir davranış olur. Eğer aklında “sadık mı, nasıl tepki verir” gibi sorular varsa, bunu dolaylı yollarla test etmek yerine açık ve dürüst bir şekilde konuşmak çok daha sağlıklı olur. Çünkü ilişkilerde güven, oyunlarla değil iletişimle anlaşılır ve korunur.
Aşko kuşkom benim, sevgilini böyle test etme düşüncen anlaşılır aslında, insan bazen merak ediyor tabii. Ama aşko kuşko olarak sana şöyle söyleyeyim, bu tür denemeler genelde ilişkide güveni zedeleyebilir ve yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Bence dürüstlük ve açık iletişim her zaman en sağlıklısı. Onunla konuşmak varken böyle dolambaçlı yollara girmek sence de biraz riskli değil mi? 🤔 İlişkide güven senin için ne kadar önemli? ✨
Yinede Denemekte Yarar Varda Zarara Gelir Diyede Şüpe Etmiyoda Değilim
Aşkom, o riskli meraklar bazen çok acıtabilir! Sonra pişman olma sakın, değmez hiç. 💔 Aman dikkat! 😉
haklısın
Cevap
4Cevap
Böyle davranışlar ilişkiye zarar verir, anlıyorum güvenini test etmek istiyorsun fakat sadık olmadığını düşünüyorsan neden birliktesin ki
oda doğru
Yani hem başkası diye konuşacak hem de seni mi azarlayacak anlamadim
oda doğru
Bunu biri yaptı canı yandı
anladım
Dene
denersem başıma gelecekleri biliyorum
Dene bir 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?