Merhaba
Üni yıllarından tanışmıştık o zamanlar samimiyetimiz yoktu farklı şehirlere gittik o okuduğum şehirde yerliydi ben öğrenci o farklı bir şehre taşındı ben yaşadığım şehre döndüm tabi bu olanlar 6-7 yıl önceydi zamanla uzaktan arkadaşlık dostluğuna ve adi konuşmamız bir samimiyete döndü hiç kimsede görmediğimi onda gördüm güzeldi kavgalı eğlenceli sabırlı değişik bi iletişimdi iletişimiz çok farklı yerlere gelmeden önce onun hayatında hep birileri vardı ama benim hayatıma birini aldığım zaman o kişilere hep bir küfür buldu ve arkadaş olduğumuz için bir konuşmada ben ona ne zamana kadar seninle konuşacağım ben sevgili ve flört etmek istiyorum demiştim bana benimle et neden olmasın bizden demişti tabi zamanla her erkek gibi istediğini elde edince o da değişti geçmişte. Bana aşık ol diyen adam ona karşı bir şeyler hissettiğimi anlayınca duvar örmeye başladı sadece kadın olduğumu hatırlattı bana hep sonra bir gün çok uzaklara gitti onu bir daha göremeyeceğim yerlere imkansıza gitti
ve zamanla her şeyin yalan olduğunu konuşmaların hepsinin yalan olduğunu söyle sanki hiç konuşmamışız gibi bi algı yaptı ben sana karşı hep açıktım dedi ama nedense açık olan adam helallik istedi madem açıktı alan razı veren razıydı helallik neden istedi ve bunları söyleyince neden sinirlendi ben evleniyorum nasıl diye bildi evleniyorsa nasıl hala evleneceği insanı aldatmayı düşündü bu nasıl saygıydı evlenmeyi düşündüğü insan onu en kötü zamanında bırakan insandı kendi demişti o aşağı düşünce onun elini bırakan insandı yukarı çıkınca mı elini tutmak aklına geldi o kadının nasıl böyle biriyle evlenmeyi kabul etti canımı çok acıttı ama çok özledim yokluğunu çok arıyorum çok özledim sesini esprilerini çok özledim dilerim bana yaşattıklarını yaşar aklına ben gelirim ben çok yanlış tanımışım benim de çok hatam var güvendim güvenmemeliydim çok güvendim yanıldım unuttum bu hayatta seveni ** severler ben ne yapmalıyım gelir mi sizce geri bi dönüş var mı eskisi gibi olur bilmiyorum fikirlerinizi merak ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer