bence eskiden daha güzeldi en azından aşk diye bir şey vardı fiziği değil karakteri ön planda olurdu insanların..
Cevabın nedir?
+1 yılEskiden herşey daha güzel samimiydi bence. En azından bana öyle geliyo yaşamadım bilmiyorum tabi. Eskiden kadın erkeği sevdimi herşeyi karşısına alabiliyodu erkek dağları deliyodu aşkı için öyle arabası olsun evi olsun 3binlik işi olsun gibi sipariş evlilikler yoktu. Kendi yağlarında kavruluyolardı. Şimdi ergen aşkları zaten ayrı bir komedi. Geçende bir soru gördüm nasıl unutabilirim ayrıldım bugün dedi. İnsanlar tavsiye verdi birinin cevabına baya bir yorum yaptı çok aşığım unutamıyorum hiç kimseyi böyle sevmedim ben diye. Aşıgım aşık diyodu. Kızda bunu teselli etmeye çalışıyo unutursun gün gelir gülersin diyo. Ondan 3 gün sonra eleman kızın cevabına yorum yapmış haklıymışsın bak unuttum ne kadar salakmışım yazmış. 3 gün? 3 gün ulan hani aşıktın ölüyodun?
14 Yorumla- +1 yıl
sana diyecek o kadar çok şeyim var ki helal olsun sana :)
- +1 yıl
ilk okuyunca kızıyon sandım bişeymi yaptım dedim :) Teşekkür ederim ;))
- +1 yıl
hahah yok artık niye kıziyim cok begendim sadece:)
- +1 yıl
Cok haklisin
En İyi Cevaplar
+1 yılİki tür insan vardır. Sahip olduğu şeyin değerini bilen, ona gereken özeni gösteren ve sahip olduğu şeyin değerini bilmeyen, ona gereken özeni göstermeyen. Dışarıda kimi insanlar, kız ya da erkek, sevgilisine, karısına değer vermiyor diye, herkesin böyle olduğunu düşünmem. Elbet bir yerlerde bu değeri bilen, aşkına sahip çıkan birisi/birileri vardır. Biraz saçma gelebilir; ama ben buna inanıyorum. Duygularıma, kişiliğime değer verecek, benim onu ve sevgisini el üstünde tuttuğum gibi, o da beni ve kalbimi el üstünde tutacak, aşkımı her şeyden sakınacak.
12 Yorumla- +1 yıl
umarım böyle birini bulursun:)
- +1 yıl
Biraz umutsuzca söylediniz gibi geldi. Sizce yok mudur gerçek aşk bu zamanda? Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
+1 yılBence fizikte önemli şimdi. Amaa bir rüya görmüştüm. Fakirim, saçlarım tiftik tiftik, böyle yamalı çuvalımsı bir şey giymişim iğrenç görünüyorum rüyamda. Şişman çirkin sarışın bir adam beni kurtarıyor. Ben o kadar minnet duyuyorum ki o çirkin herife rüyaamda aşık oluyorum jskdhfsjkhdfs
12 Yorumla- +1 yıl
rüya olduğu nasıl belli be canım hahahah :D:D:D
- +1 yıl
haahahah :D
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. genelleme yapmamak lazim yinede
evet ne yazikki bu devirde herkes aski hakkiyla yasamiyor, cocuk oyuncagi gibi olmus
ama emin ol ki hakkini verenler hala var, menfat ve bedensel sevginin ön planda olmayan bir cok iliski de var hala11 Yorumla- +1 yıl
bize öylesi denk gelmez:)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
54Cevap
simdi ask mi var? kizlar bir an once evlenme derdinde. erkekler eglenme derdinde. birbirini cikarsizca seven cok az insan kaldi. bir taraf sevse karsi taraf sevmez. guven de kalmadi kimseye. ne kizina ne erkegine
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle herkes kendi çıkarı peşinde
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabikide eski aşklar daha güzel masum masum bakış tavla kızı :D şimdi facebook twitter instagram foursquare falan kullanmadıysan yalnız kalırsın benim gibi :) ha bide iyi yalan söylemelisin oda inansın kurallar belli çok üstüne gidersende egosu ön plana çıkar
12 Yorumla- +1 yıl
doğru gerçekten aşklar hep sanalda yaşanır oldu
Cevap sahibi+1 yılmaalesef hissiyat kalmadı zaten kimsede ya para ya beden ilişkisi konuşuor bu devirde güven veren birini bulmak zor
+1 yılşimdiki aşklar'' bir biskrem versem'' modunda..önemli olan fabrikayı ele geçirmek..:)) şaka şaka ezanlar okunduğunda benim aşk saatim başlıyor...yüksek dozda elektrik yüklüdür.trafo patlasa yeridir..nerde o eski aşklar
12 Yorumla- +1 yıl
ooo:)) nerde o eski aşklar
- +1 yıl
izine enson 1876 da rastlanıldı..sonrası mechul..:)
+1 yılşimdiki aşklar yalan dolan kimseye güven olmuyor keşke annem gibi bir kadın bulup evelene bilsem :(
12 Yorumla- +1 yıl
ah keske sen baban gibi ol da annen gibisi seni bulur:)
- +1 yıl
ben bence ababm gibi lmayım hiç örnek almadıgım bir adamdır kednisi anneme çok işkence çktrmiştir merak etme ben zetn onun gibi degilim ondan daha iiyim karım ael bile kaldıracagımı düşünmüyorum
+1 yılKarşı cinse duyulan şehvetin adı, aşk olarak isimlendirilir olmuş.
Şehvetin adı aşk olsaydı, en büyük aşıklar, horoz, domuz ve eşek olurdu.
gdo' lu gençler12 Yorumla- +1 yıl
gdolu gencler:)
- +1 yıl
teknolojinin gelişmesiyle asidi kaçan gazoz durumuna düştü. yani bence.
+1 yılGereğinden fazla yapmacık ve kişiliğe verilen önem kalmamış.Eskiden her iki tarafta duygularını belirtirken çekinip birçok zahmete girerlermiş şimdi 1 deste çiçeğe tav oluyorlar :)
14 Yorumla- +1 yıl
çiçekler tazeyse olunur :)))
- +1 yıl
Haha :) Bahcesinden koparıp geliyom 2 dkya kapının önündeyi :)
- +1 yıl
al iste tav oldum hahhaa
- +1 yıl
:) ♥:)
Olurdu diyorsun da hiç bilmiyoruz eskiyi, şimdi her şey duyuluyor internet tv gibi şeyler var belki de eskiden insanlar neler yapıyordu da duyulmuyordu.
12 Yorumla- +1 yıl
hiç sanmıyorum en azından bir erkek aşık olabiliyordu
Şimdiki aşklar olmuş klavye platonikleri.
Daha fazla söylenecek bir şey yok.11 Yorumla- +1 yıl
sanal ortam olmasa ne olacak bilmiyorum
paran varsa cebinde kim olursan ol
yoksa cebinde sen bir hiçsin bana öyle denk geldiler..
senin için demiyorum tabiii olanlar için.12 Yorumla- +1 yıl
sırf sevgilimin parası bitmesin diye çok açken tokum derim bir şey ister misin der istemem ama hep şansa kötüsü denk geldi bana
- +1 yıl
acık sözlüyüm...
burdan birisi ile tanıştım sohbet ettik... şunu sordu boş zamanlarnda ne yaparsın dedi
bnde bilgisayarlarımla ilgilenirim...arabamı yıkar sonra alısverişe giderim dedim..
dediki...markalı mı tercih edersin. yoksa kaliteli mi giyinmeyi mi tercih edersin
dedim ki
ihtiyacım olduğu zaman alıveriş yaparım dedim...
...diye devam ettik.
konu böyle devam etti
...
Öyle deme! Bu devirde bile, hala insan olan, aşkı bilen sevip sayan insanlar var buna emin ol..
12 Yorumla- +1 yıl
öyleyse bile o kadar az ki sayıları
Aşkın varlığı kaldı mı? O bile şüpheli.
Şimdilerde her şey çocuk oyuncağına dönmüş.
Çoğu karakterini kaybetmiş zaten.11 Yorumla- +1 yıl
basitleştirdiler aşkı:)
şimdi aşk yok ki herkes önüne gelenle yatıp kalkıyor aşk deyip ben bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum evleneceğim kıza güvensem dahi etrafdakilere güvenemiyor insan..
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama bu kadar da karamsar olma bence:)
+1 yılaşk diye bir şey yok her seven aşk mı yaşıyor aşk leyla ile mecnun gibi kişilerin uzaktan bir birine hissettiği mesafe dir.Sevmek diyelim bizim dünya mıza kalmıştır ama o da umudunu kesene kadar
12 Yorumla- +1 yıl
aşk diye bir şey var ama gerçek mi bilinmez
- +1 yıl
vazgeçersen o aşk deildir
eskiden kavusmak daha zordu heralde. ve gercekten kalplerınde derın bır sevgı hıssedıyorlardı. şimdiyse çoğu yalnızca o malum iş derdinde.
11 Yorumla- +1 yıl
allah ıslah etsin hepsini :)
Hanım dediğine göre aşka önem veren birisin helal olsun.
Eski aşklar yakalamak çok zor misal ben beklemekle meşgulum.13 Yorumla- +1 yıl
umarım beklediğine değer :)
+1 yıltek geçelik tatlım aklıları fikirleri beraber olmakta
12 Yorumla- +1 yıl
evet doğru
- +1 yıl
devir deyişti :) zevkini alan bırakıyor
şimdiki aşklar suni yemle beslenip kısa sürede olgunlaşan tavuklar gibi datsız duzsuz
14 Yorumla- +1 yıl
benzetmesini sevdiğim hahahaha
- +1 yıl
nasa tabiki :)
+1 yılşimdikiler aşk falan değil. tensel ihtiyaç giderme sadece
12 Yorumla- +1 yıl
seveni aramıyorlar artık:)
- +1 yıl
seveni kullanıyorlar
+1 yılbiz azınlıklar bu ülkede aşkın en güzelini yaşıyoruz saten :)
16 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani:)
- +1 yıl
basbaya nesi nasıl gerçek aşkı arıyorsan azınlık olan insanlara yönel siz çoğunluklar hayatı birbirinize zehir ediyorsunuz biz azınlık sizden daha zeki daha aydın daha kabiliyetli ve daha hür ve güzel yaşıyoruz hayatımızı saşma gelebilir sana ama gerçek :D
- +1 yıl
ırkcılık yapma abi ya :(
- +1 yıl
:( ırkçılığı önce siz yaptınız :( sarışın dediniz ayırdınız beni :) ve diğerlerini erkeğin hassı türkiyede Kıpçak Türkleridir Tavsiye :)
- +1 yıl
ben demedim sarısın falan ben esmeri savunurum senn raaaat:D:D
- +1 yıl
bak direk sublimal mesajı çaktın esmer diye :( ne geldiyse biliyormusun başıma hep onlardan geldi yaaa :)
+1 yılavrupa da oyle aslında. bı erkek ıcın paran varsa fazlasıyla karızmasındır kız ıcın se guzel ya da seksı olsn yetıyor %90 ılerleyen ılıskı sevıyesı bu
12 Yorumla- +1 yıl
ama ne kadar ileri gidebilir ki
- +1 yıl
hayal edemıceyecegın kadar. askı gectım mutluluk ara su dunyada huzur ara hepsı dunyan ıcın guzel bır kompozısyon olur
gerçegi duymak istiyosun erkekler
seks para futbol
bayanlar..
yakışıklılık para üçüncüye bişey bulamadım voleybol diyelim12 Yorumla- +1 yıl
voleybol hahahaha :)))
şu anki aşklar hayatı tesbih yapmışta sallıyormuşum la aynı sallıyoruz :)
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Şimdiki aşklar bakışlardan başlar kasıklardan biter.
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl da özetledin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdiki aşklar yalan olmuş
https://www.youtube.com/watch?v=7_cVRaRYj3c12 Yorumla- +1 yıl
tamam gidiyorum:((
Cevap sahibi+1 yıl:))))
Şimdiki aşklar halan olmuş ben yine aşık bılemedım kanks
12 Yorumla- +1 yıl
halam mı olmuş:D
Bence her zaman aynıydı sadece zaman geçtikçe insanlar daha kolay dile getirmeye başladı :)
13 Yorumla- +1 yıl
ben her dile getirenin gerçekten sevdiğini düşünmüyorum :)
- +1 yıl
gerçekten de herkes kullanıyor:)
+1 yılaşkta güven facebook şifresi olmuş... al sana şimdiki aşklar işte...
11 Yorumla- +1 yıl
şifresini vermedi diye ayrılan sevgililer var ya :))
yalan, sahte, geçici hevesler peşinde sürgün
bitmeye mahkum12 Yorumla- +1 yıl
evet hepsi geçici
eskiden yaşamadığımdan bilemiyorum ben 20 yaşındayım bildim bileli böyle :D
12 Yorumla- +1 yıl
öyle ama ben dinliyorum eskileri çok güzelmiş be
leyla mecnun aşkları mazide kaldı...
şimdi aşklar paraya endeksli...12 Yorumla- +1 yıl
haklısın keşke o günler geri gelse
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q808556-kapitalist-sevgiliniz-duygularinizi-somuruyor-mu bir zaman şu soru mu günün sorusu yaptım soruyu ve güncellemeleri oku:)
+1 yılşimdiki aşklar geçici boş.bu laf çok mu klişe oldu acaba
12 Yorumla- +1 yıl
klişe bile olsa çok doğru dedin
- +1 yıl
iskender pala nın aşkname yi okuduysan şimdiki aşklar harbiden boş geliyo.
+1 yılKizlar icin = 1. Para 2. Tip yakisiklilik 3. Daha cok para
Erkekler icin : 1. Seks 2. Seksi kadin11 Yorumla- +1 yıl
her kız para düşkünü de değil ya
şimdiki aşklar narkotik baskını gibi Yatyere hemen :)
12 Yorumla- +1 yıl
işte böyle bitiriyorlar aşkı:)
Şimdi aşkın diğer adi seks olmuş. :(
12 Yorumla- +1 yıl
bu gidişle sonumuz hiç iyi değil:)
+1 yılNerde telli duvaklı evvel zaman aşkları.
11 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
sonra:)
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılSimdikiler hep menfaat baska birsey degil...
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle sevmek falan yalan oldu
- +1 yıl
Ne sevgisi ne saygisi. Sadece kendilerini garanti altina alacak gelecegini rahata erdirecek biri varsa yapisir yiksa aynen birakir giderler. Cok sinir oluyorum neyse ben susayim yoksa fena sayacagum da :)
+1 yılgayet güzeller. ömrünü mahvetmiyo..
12 Yorumla- +1 yıl
hiç sanmıyorum asıl şu an hayatı mahvediyolar :D
- +1 yıl
yapma allahaşkına :) kafana göre takılıyosun işte. nası mahvediyo :) 40 sene sürmüyo en azından :))
eski? ne kadar eski? yaşını merak ettim doğrusu :)
12 Yorumla- +1 yıl
kendi yaşadığım için demiyorum eskileri dinleyince:) 18 yaşındayım daha:)
- +1 yıl
eskiden aşkta fizik ya da karakter değil görücü usulü ön planda olurdu :) yani çoğunlukla öyle.
hem zaten eskiyle yeniyi kıyaslamak ne kadar doğru eskiden sosyal medya yoktu, biri hakkında bilgiyi facebook'a gir topla 3dk içinde olayı yoktu. hayatında 3-5 insan tanırdın birini seçerdin. şimdi 300-500 içinden seçmeye çalışıyorsun ilk eleme fizik elemesi oluyor haliyle ;)
Aşk mı o da ne?
^.^12 Yorumla- +1 yıl
soyu tükenmiş bir hayvan
+1 yıltamamen
lay lay lom...11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
Şimdi aşk mı var sanki (!)
11 Yorumla- +1 yıl
yok cidden yok
Eski derken ne kadar eski yaşın 40 filan mi?
111 Yorumla- +1 yıl
hayır yaşım 18 ve yine sen biz senle asla anlaşamicaz galiba :D
- +1 yıl
diğer yorumlara da baksaydın anlardın :D kendim yasamam imkansız tabiki sen de farkındasın büyüklerimden dinlediğim kadarıyla bence eski aşklar daha güzeldi en azından çıkar ilişkileri yoktu aşk diye bişey vardı yani bir erkek önüne gelen her kıza yazmazdı biri olsun ömürlük olsun derlerdi çok çok eskilerden de bahsetmiyorum aşkın değerli olduğu zamanları diyorum ben :) sen tanımazsın arkadaşla dalga geçmek için babam kızıo falan yazmıştık o yüzden de gizli kullanıcı yapmıştım hani şu kısa boylu kızların etek giyip giymemesi şeyine:D dalgasına dediğim şeyde tartıştık hahaha :D
- +1 yıl
sen bana hep bambaşka şeyler dedin hahahah :D
- +1 yıl
gercekten:))
- +1 yıl
benim boy 1.70 kilo 60 yalnız :D orada dalgasına öyle demistim:D
- +1 yıl
tamam gel :D
Şimdiki aşklar bacak arasında.
14 Yorumla- +1 yıl
işte konunun özeti :)
- +1 yıl
senin bacak arana kaç defa girdiler de bunu söylüyorsun?
- +1 yıl
düzgün konus bence ne alakası var kız yorum yapmıs etrafındaki olayları görmüs de olabilir neyin ne olduğunu herkes biliyo bos yapma
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. çorap kadar degerı kalmadı çogu kışi için
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın valla:)
Tek kelime ile : YALAN
12 Yorumla- +1 yıl
gerçek aşk kalmadı:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aşk sadece masallarda yaşamıştır
12 Yorumla- +1 yıl
bence aşk sadece masallara yakışıyor
+1 yılçanakkalede şehit oldu allah rahmet eğlesin :D
11 Yorumla- +1 yıl
amiiin :)
Şimdiki aşklar kolpa.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle:))
Aşk mı? Çok uzun suredır kımse rastlamadı.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle:)
aşk mı hani şu lahmacunun içine konulan kıvırcıkmı
12 Yorumla- +1 yıl
aşk bence lahmacun :(( canım çekti bak
Aşk Helalinle Olandır. Şimdikiler Zinadır.
118 Yorumla- +1 yıl
helalini nasıl buluyorsun direk evleniyor musun sanki önce bir konuşmak lazım ama sana göre bu da zina
- +1 yıl
görücü usulü evlenmezsen adam değilsin o zaman
- +1 yıl
adam olduğumu düşünmüyorum zaten kadın olduğum yazıyo yatıp kalkmıyorum da herkes kendinden sorumlu su dünyada cok sükür ben namazımı da kılarım orucumu da tutarım senin düsünme tarzın yanlıs sadece
- +1 yıl
sana hayatında basarılar bu kadar dar bir düşünceyle daha fazla konusamicam ne demisler cahilin yanında bir kitap gibi sessiz ol bu konuyu da buna cektin ya helal olsun demiyorum bişey
- +1 yıl
ben dinimi cok iyi bliiyorum ve kitabın dönemlere indirildiğini de öyle, arabistanın o zamanki şartlarıyla şimdiyi nasıl bir tutabiliyosunuz aklım almıyo gerçekten insanlar dönemine göre yargılanacak o zaman bu kurallar geçerli de olsa şimdi mesela ufak görüşmeler falan zinaya yaklaşmak mı sayılıyor bunca pisliğin döndüğü bir ortamda sen iki kişinin buluşmasına zina diyemezsin kendini de tanıman güzel bu arada :)
- +1 yıl
ALLAH (c.c) şahidim olsun şuanda kafir oldun. : ) O zaman namazda oruçta o zamandaydı şimdi helal içki de helal zina da helal bu döneme göre. Çok cahilsin Islamın hükümleri çağa göre değildir Kıyamete kadardir şuanda sen Kuran-ı Kerimde ki emirleri inkar ediyorsun Allah (c.c) Hepimizi Islah eylesin ne diyim İnşaAllah dinin tam öğrenirsin kardeşim. Sana son söz olarak : Bize Yobaz Diyorlar Haberin Yok Mu? Desinler Desinler ALLAH (c.c) İçin Yobaz Olmuşuz Çok Mu? NFK. Cahillerle Tartışmaya Girmeyin, Zira Ben Hiç Yenemedim. İmam El Gazali
- +1 yıl
kafir olmayan birine kafir demek en az kafir olmak kadar günahtır vebali de senin boynuna.. din kul ile Allah arasındadır sen dedin diye kafir olunmaz ben Allaha şirk koşmadım çok şükür Allah korkum da var namazımı da kılarım duamı da ederim ama sadece modern düşünüyorum kendimi kısıtlamıyorum hiçbir şeyi inkar ettiğim de yok boş yapma
- +1 yıl
araştırıyorum şu an merak etme ben kuranı reddetmiyorum ne saçmalıyorsun allasen anlamak istediğin gibi anlıyosun ben islama da cahillik demedim benim derdim senle kardesim simdiye kadar onlarca günah isledikten sonra gelip burada bana ahkam kesmiyo musun bir de yemin edebilir misin simdiye kadar tek bir kadınla bile göz göze gelmediğine bu da göz zinası değil mi yapmadın mı hic yaptın defalarca terbiyemi bozmak da istemiyorum kusura bakma sacma bir münakasa icindeyiz ikimizin de savunduğu aynı din ama aynı dili konusamıyoruz malesef
- +1 yıl
iyi geceler kardesim sayende bir sey öğrendim yine de sağol
- +1 yıl
kusura bakma yine de hakkın kalsın istemem iyi geceler
+1 yılne demiş yıldız tilbe şimdi ki aşklar yalan olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
ne de güzel demiş yıldız ablam :)
- +1 yıl
Aynen Öyle Yıldız Bitanedir Bitaneee
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. aslında aşk her zaman varda.aşık olacağın yok.
12 Yorumla- +1 yıl
aşık olabilecek birini bulmak zaten bütün meselee :))
Bu sevdalar bosuna hey bu sevdalar bosuna
12 Yorumla- +1 yıl
belalı olmak icin güzel bir gece
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılönceden görmek için dayak bile yiyodun
14 Yorumla- +1 yıl
bilmez miyim 5 dakika görebilmek için 5 saat beklenirdi kapının önünde :))
- +1 yıl
he ya ben hala bekliyom :)
- +1 yıl
vay be :)
- +1 yıl
aşk bu aşk vazifen neyse yapçan ama dayak yeme kısmında affetmem :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey çabuk tüketiliyor hızlı yaşam
12 Yorumla- +1 yıl
aşk da çabuk tüketiliyor
Cevap sahibi+1 yılöyle kıymet yok
+1 yılşimdi aşk mı varki?
12 Yorumla- +1 yıl
bence yok:)
- +1 yıl
olmayan bişey hakkında konuşmak saçma olur ozaman :) bu zamandakiler eğlence
aşka inanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
olmayan bir seye inanılmaz kii :)
Aşk? O da neymiş?
12 Yorumla- +1 yıl
pazarda 3 tanesi 5 lira aşklar o denli ucuz:)
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şimdiki aşklar hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim hanımlar, beyler? :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler