Şimdi size aşk ve ilişkiler ile ilgili birkaç soru soracağım toplanır mısınız?

Şimdi benim hiç sevgilim olmadı sevgili konusunda tecrübesizim fakat flörtüm oldu 2 tane ama yine ilişkiler konusunda tecrübesiz olduğumu düşünüyorum, şu sıralar yeni yeni takip ettiğim bir çocuk var az takipçili , yakışıklı ve tatlı bir çocuk tiktok'da yayın yapıyor bazen ama takipçisi 2k falan canlısına her girdiğimde ismimi söyleyip gülüyor sürekli aa... hanım gelmiş hoş geldiniz efendim falan yapıyor fakat çocuk instagram hesabını nerdeyse hiç kullanmıyormuş sadece st atıp çıkıyorum demisti neyse ben bu çocuğa yazıyorum neredeyse her gün günaydın iyi geceler falan yazıyorum sürekli yazıyorum iki gözüm , çakır gözlüm vs gibi yazıyorum her cümlemin sonuna o da bana cevap veriyor günaydın falan diye ama çok yazamıyor ben yığınla mesaj atıyorum ama o kısa kısa cümleler bana da instagram çok kullandığım bir platform değil diyor. Önemli bir şey de var ki çocuk yakın zamanda ciddi bir ilişkiden çıkmış yıpranmış bende bu çocuktan hoşlanmaya başladım şehirlerimiz de yakın birbirine lakin ne yapacağımı bilmiyorum onu nasıl kendime çekerim nasıl konuşabilirim ne yapmalıyım çocuktan ciddi anlamda konuşma şeklinden olsun huyunu az çok anladım huyundan olsun etkilendim Uzun zaman sonra birisinden böylesine etkilendim ne yapmalıyım nasıl konuşkan olabilirim onunla nasıl konuşabilirim yayınlarına hep giriyorum yayındaki birkaç kişi bile artık bizi shipler oldu ama o taviz vermiyor ona nasıl mesajlar atmalıyım? Lütfen ciddi anlamda yardımcı olacak kişiler cevap yazsın?
Şimdi size aşk ve ilişkiler ile ilgili birkaç soru soracağım toplanır mısınız?