Sevgilimle başıma gelenleri okuyun arkadaşlar ondan sonra görüşlerinizi yazın?

Ben 2 yıl Bosna'da yaşadım. Orada bir sevgilim oldu. Sevgilim hastaydı ara da sıra da titreme nöbetlerine tutuluyordu. Bir gün beni ormana götürdü, orada bir ev vardı oraya götürdü. Evde kaçacak yer yoktu. Beni oraya kilitledi. Bana "artık bu evde ikimiz ömür oyu yaşayacağız" dedi. Sonra bana sahip olmak istedi. Ben geri durdum, istemedim. O benim istemediğimi görünce yapmadı. Sonra birden titreme nöbetine tutuldu ağlamaya başladı. Az kala seni üzecektim deyip ağlıyordu. Onun yanına gittiğimde ateşler için de yanıyordu. Aldım, hemen duşa koyup kıyafetleriyle ıslattım. Kıştı hava soğuktu ama içerisi gerçekten sıcacıktı. Sonra kıyafetlerini değiştirdi yatağına uzattım.Çorba falan yaptım. Ama durumu gerçekten çok kötüydü. Hastaneye götürmek istedim. İzin vermedi O evde iyileşene kadar 2 hafta boyunca kaldık. Zaten yiyecek ısınmak gibi sıkıntımız da olmadı. Ama sevgilim iyileşmedi bir türlü. Herkes bizim kaybolduğumuzu zannetmiş. Eve döndüğümüzde ben olayı şöyle anlattım. Ormanda kayboldum dedim. Sevgilim beni buldu ama yollar karlı her taraf ağaçlarla kaplı olduğu için yolumuzu bulmadık. Sonra küçük bir ev bulup orada kaldık. Falan dedim sonra evin sahi bize evimize gitmemize yardım etti. Ailem ilk başta inanmadı ama sonra inandı. Sizce ben iyi mi yaptım böyle demekle?
Sevgilimle başıma gelenleri okuyun arkadaşlar ondan sonra görüşlerinizi yazın?