Arkadaşlar dikkatli şekilde okuyup yorumlamanızı istiyorum?

Arkadaşlar aynı işyerinde çalıştığımız bir bayan var yaşlarımız aynı sayılır. Ben evliyim ve bir çocuğum var ama şuanda evliliğimde sıkıntılar var ve boşanma aşamasındayız. Ve bu aşamada biz bu bayanla samimi olduk ama samimi derken yanlış anlamayın hergün mesaj arama konuşma öyle bişey yok sadece işyerinde oturup konuşuyoruz müsait ortam bulursak kendimizden bahsediyoruz yani uzatmadan aramızda bi etkileşim olduğu kesin. Ben ona dedim ki şuanda evli olmasaydım benimle görüşürmüydün konuşurmuydum yani sevgili olurmuydun manasında sordum oda evet konusurdum görüşürdüm dedi ama zaman yanlış dedi. Zaman yanlış diye de eşimi tanıyor tanıyor derken merhaba merhaba oldu çocuğumu gördü falan öyle. Eşimle bi samimiyeti veya arkadaşlığı yok. Ama dedi bi 5 sene önce tanışmamız lazımdı artık olmaz dedi çünkü eşini gördüm çocuğunu gördüm dedi merhabamız var dedi. Bende hiç mi şans yok dedim oda yok dedi. Ama bana bakışları öyle demiyor hislerimiz karsılıklı. Karşılıklı olmasa 5 yıl önce tanışmamız lazımdı zaman yanlış falan demezdi zaten. Şimdi ben suanda boşanma aşamasında da olsam evli oldugum içindi mi artık olmaz diyor yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor. Sizin yorumlarınızı merak ediyoeum. Şimdiden teşekkür ediyorum
Arkadaşlar dikkatli şekilde okuyup yorumlamanızı istiyorum?