Okuyun lütfen fikirleriniz önemli. Önceden hissettiklerim aşk değil miydi? +1 herkese?

Önceden 2 ciddi ilişkim oldu. İlki 3 seneye yakın sürdü. Aynı civarda yaşıyorduk, bir süre flört ettik sonra da ilişkiye başladık. O zaman 18 yaşındaydım. Beraber güzel zamanlar geçirdik. İlk ciddi ilişkimdi. Ama ilişkiye ara vermek istedi sebepsiz yere. Partilere falan gidip istediği gibi takılmak için ara vermek istediğini sonra da canı istediğinde döneceğini düşündüm ve ayrılmayı tercih ettim. Benim için çok da yıkıcı olmamıştı. O yıl içinde başka biriyle tanıştım. Bizim binaya yeni taşınmıştı. Ara sıra sokakta markette falan denk geliyorduk. Bazen ayaküstü sohbet ediyorduk. Defalarca kez aynı kızı görünce 4 ay sonra falan tanışayım dedim, kızın penceresinden numaramı attım. Fiziksel olarak da beğenmiştim. Sık sık görüşmeye başladık ve sevgili olduk. Sevgili olduktan 4 ay sonra onu sevdiğimi fark ettim ve ilk kez seni seviyorum dedim. 5 seneye yakın beraberdik ve sürekli yan yanaydık. Bu süreçte evlenmeyi de düşündüm onunla. Ama 3 sene önce ilişkimiz bitti çünkü kıskançlık yapıp birine yumruk attım, kızın ailesi de ilişkimizi istemedi ve ayrıldık. O zaman baya üzülmüştüm ve ağlamıştım ama 6 ay sonra falan unuttum. Onu gerçekten sevdiğimi düşünüyordum. Uzun süre beraberdik ve sık sık yan yanaydık. Ayrılık da bir süreliğine gerçekten etkilemişti beni. Şu anda 29 yaşındayım. 4 ay önce internetten bir uygulamadan bir kızla tanıştım. Aklımda biriyle ilişki kurma düşüncesi yoktu, tamamen akışına bırakmıştım her şeyi. Ben kimseye mesaj atan biri değilim. İlk o yazdı. Biraz sohbet ettik. Kızı tanımıyordum ve sadece birkaç fotoğrafını görmüştüm. Hayatımda daha önce hissetmediğim şeyler hissettim. Onu tanımıyordum, gerçek olup olmadığını bile bilmiyordum ama evlilik hayalleri kuruyordum. Üstelik başka bir ülkedeydi. Bana gönderdiği bir fotoğrafı telefonumun ekran resmi yaptım. Ona çok yakın hissediyordum onu hiç görmemiş olmama rağmen. Benden 7 yaş gençti. Çok konuşkan birisi de değildi ama onunla yazışmak bile farklı hissettiriyordu. İlk kez birine tanımadan bu kadar kısa sürede seni seviyorum dedim. 2.5 ay bu şekilde yazıştık ve sonra onun yaşadığı yere gittim. 1 hafta onunla kaldım. Ona karşı çok farklı hissettim, tarif etmesi bile zor. Onunla aramızdaki bir şeylerin özel olduğunu hissediyordum. Ona dokunmak bile benim için farklı. Buraya dönerken 2 hafta içinde onun benim yanıma gelmesi için bana söz vermesini istedim. Onu hiçbir şeyi istemediğim kadar çok istiyordum. Üstelik ev işlerinden bile anlamıyor, hayata hazır değil ama ona her şeyi öğretmek istiyorum. Sizce neden böyle hissediyorum? Daha önce hissettiklerim neydi?

Okuyun lütfen fikirleriniz önemli. Önceden hissettiklerim aşk değil miydi? +1 herkese?