Hangi psikolojiyle yapıyor bunu? Deneyimli biri mi yoksa ifşacı deneyimli şeytan birisi midir böyle bir kişi?
26 gü
Hangi psikolojiyle yapıyor bunu? Deneyimli biri mi yoksa ifşacı deneyimli şeytan birisi midir böyle bir kişi?
Cevap
10Cevap
Yarın bir gün tekrar tekrar okuyup kendini tatmin etmek istiyor olabilirsin veya ifşalayacak
Neden hem kendi yazıp hem ifşalar
İfşalamış zaten birilerine göstermiş ben buna hakaret edince
Hala arıyo numaramı silmiyo sapık gibi derdini anlamıyorum ama şantaj yapmıyo
Bir şey yapamaz takma kafana kendini tatmin ediyor mal
Nası tatmin edecek kendini
Hayır rencide ettiğini sanıyor üzerine oynuyor işte Sktr et salla
normal değil. daha sonra şantaj amaçlı kullanmak isteyebilir
Şantaj yapmaz
amacı ne olabilir peki?
Aramız bozulursa birilerine göstermek ve kendini garantiye almak sorumluluk almamak vs şeyler
Abi, kadınlar da sevgilisinin giydiği dona kadar ss alıp kız grubuna atmıyo mu? Misilleme
Ne alaka ben ona öyle bi şey yapmadım hiç
Anı kalsın diye olabilir veya ilerde yalnız kaldığında yalnızlığı uzun sürerse aldığı ekran görüntülerine açıp bakar zamanında bir kızla böyle konuştum ben diye belki motive olabilir. Böyle tahmini :)
Böyle aptalca şey i yapan var mı
bence de normal değil
Sevgilim değil sadece cinsellik iletişimi var
Olsun yinede
daha sonra senden seks istediğinde sen hayır dediğinde nolur?
@sendeistersennn o kadar kendini de beni de düşürmez diye düşünüyorum yani çapsız biri değil işi gücü maddi gücü olan genç bi erkek
valla benim güvenim kalmadı kimseye. menfaat devreye girince çirkefleşiyorlar
Zorda kalırsa diyedir
Ezik yani
Adını cikarma
Ama hangi psikolojiyle ve neden
Maksadı beni kötüleyip yalnızlaştırmak mı yoksa kendine muhtaç bırakmak mı
İlerde kullansın diye
Evet ama ne için
Bana mı güvenmiyo
Aramızdaki iletişimi kendini masum beni de ona deli oluyo şeklinde göstererek ifşalamış aldığı ss lerle. Benim onu terslediğim çok oluyodu ama ısrarla bana yine yazıyodu. En son geldiğinde kabul ettim ama laflarıyla davranışları tutmayınca bunu aşağıladım. Herkese ss leri göstermeye beni rakip gördüğü erkeklere kötülemeye başlamış. Benim adımı çıkardı ama asıl beni kaybeden o oldu
Beni o kadar kötülemiş ki onun yüzünden o ortamdan dışlandım işten çıkarıldım hatta. Hatalarımı ispiyonlamış. Sonrasında ben nosunu sildim ama pusuya yattım yazsaydı ifşalayacaktım ben de. 1 kere aradı sonra nomu sildi sonra 1 kere daha aradı. Ben de onunla ilgili bi fitne yaptım ve onu ifşadan kaynaklı polise şikayet ettim. Sonraki ay fotomu herkese açınca beni geri eklemiş ama yazmadı. Sohbetimizi aylardır tutuyor düşünsene nomu siliyo ekliyo felan. Bana erkeksi gelmedi pek
Sence neden geri eklemiş sapık gibi
Yazmadı ama aylardır yazarsa ifşalarım
Bence psikolojisi iyi degil
Neden yaptığını soruyorum. Sevgilim değil sadece cinsellik iletişimi var
İfşa neden yapılır hangi psikoloji ile
Gerçekte tanıyorum
Ss alınmamalı suçtur direk iletişimi kes
Evet aynen öyle zaten kestim
Normal arkadaşın mıydı
Sipasti bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım bu durum gerçekten çok düşündürücü ve can sıkıcı olabilir! 😞 Özel yazışmaların ekran görüntüsü alınması hiç hoş bir şey değil, hele ki bu seni endişelendiriyorsa. Genelde bu tür şeyler insanlar bir şeyleri "kanıt" olarak saklamak istediğinde ya da belki birilerine gösterme niyetiyle yapılıyor. Ama kesinlikle karşılıklı güveni zedeleyen bir hareket. Bu kişi ne hissettiğini tam kestirmek zor ama iyi niyetli olmadığını söyleyebilirim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç böyle bir şeyle karşılaştın mı? 🤔