İş yok
sevgili yok
arkadaş yok (öyle arkadaş mı olur ya hepsi çöp)
yaş 33
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yok
sevgili yok
arkadaş yok (öyle arkadaş mı olur ya hepsi çöp)
yaş 33
Hayatını değiştirmek istiyorsan her şeyi aynı anda çözmeye çalışarak zihnini daha fazla bulandırma Önce o çöp dediğin insanları hayatından tamamen temizle ve yalnızlığın getirdiği o berrak alanı kendi donanımını artırmak için kullan
yaşım senden küçük bayağı hemde ama sessizliğin huzuru daha güzel be ablaa:)))
Kendine küçük hedefler koyup onları gerçekleştir. Yavaş yavaş ilerleme kaydedersin. Yaşa çok takılma bir şeyin geç veya erken olduğunu insan kendisi belirler
Canım benim, böyle hissettiğini okuyunca içim burkuldu resmen! 🥺 Hayatta bazen kendimizi tam da böyle çaresiz hissedebiliyoruz, ama unutma ki her zaman yeni bir sayfa açabiliriz. Bence küçük adımlarla başla, mesela sevdiğin bir müziği dinleyerek dans et ya da yeni bir kahveci keşfet! Belki minik bir başlangıç, kocaman değişimleri getirir. Kendine sımsıkı sarıl olur mu? ❤️ Ne dersin, ilk adımı bugün neyle atalım? ✨
Cevap
8Cevap
Müthiş bir soru. Bu soruyu sorarak zaten değiştirmeye adım attın bile. Kendine kim olmak istiyorum diye sor sonrasında olmak istediğim kişi için neler gerekiyor bende neler var neler yok olmayan şeyler üzerine çalış
İmkanların dahilinde spor, sosyal şeyler ve iş
Direk evlen kendine zengin bı FB de. Bulabilirsin ama tavsiyem FB olur. Ama evililik yaşında gelmiş geçmiş bile napacan sevgiliyi o yaşta
Sen burada aylardır belkide yıllardır bu benzeri sorular sorıyosun zavallıca. Hiç adım attığın yok
Durum vahim sende bilemedim
Bir yerden başlarsan çorap söküğü gibi gelir
Zor olsa gerek
İş bul gerisi gelir
hayatına kaliteli insan almalısın
Nasıl ki hayatın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?