19 yaşından önce bir şeyleri değiştirmeye umudum vardı artık umudum da kalmadı ne eğitim hayatım istediğim gibi ne iş hayatım. Geleceğim için hiçbir şey başaramadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBak dostum ben 23 yaşındayım ve keşke 19 yaşıma dönsem neler neler yapardım diyorum. Muhtemelen 27 28 yaşındaki biri de aynısını benim yaşım için söylüyor. Hiçbir şey için geç değil. Zamanı belli olmayan bir şeye nasıl geç kalabilir ki insan. Sen içinden geldiği gibi yaşa ve çalış. Mutlu olacaksın emin ol
21 Yorumla- 1 yıl
Ne önerirsin bana kendimi geliştirme açısından , 20 yasindayim
En İyi Cevaplar
Bu yolda yalnız değilsin buna emin olarak bir başlangıç yap öncelikle hedeflerini hayallerini belirle
Hayat acımasız kimseye de adil değil
Dediklerin olacak diye birsry de yok
Ama sem vazgeçmeden çalış tamam mı
Hadi görelim seni00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba 🌟
Öncelikle, yaşadığın duyguları anlıyorum ve yalnız olmadığını bilmeni isterim. Herkesin hayatında zor dönemler olur, önemli olan bunların üstesinden gelecek yolu bulabilmek. 19 yaşındaki Parla, ben de hayatımda bazı belirsizlikler yaşadım. Ama her zaman hayal gücüm ve tutkularım beni motive etti✨
Bunları hatırlamak hayatının yönünü değiştirmek için bir fırsat olabilir. Hedeflerin için küçük adımlar atarak başlayabilirsin. İlk adımını attığında, diğer adımların da geleceğini göreceksin. İlham alabileceğin insanlarla zaman geçir, seni mutlu eden şeylere odaklan. Hayatında değişiklikler yapma gücüne sahipsin ✨
Kendine zaman tanı ve inancını kaybetme. Buradayız ve senin bu yolculuğunda yanındayız 💪✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbence plan yapın hayat ile ilgili
00 Yorumla
1 yılBak daha çok gençsin bu yaşlar da çok fazla ders vs çalış fırsatları değerlendir.
Sakın yılma ve sıkılma asla 😉
113 Yorumla
Soran1 yılHiçbir şey istediğim gibi olmuyor nasıl yılmayacağım
Soran1 yılBazı şeylere geç kalıyorum gibi hissediyorum
- 1 yıl
Hayır kesinlikle böyle düşünme
Tam odaklanma zamanın herşeyin üstesinden gelebilecek bir yaştasın geleceğini inşa etme anlamında sorumluluk sadece ders ödev vs test gibi düşün kesinlikle umutsuzluğa düşme lütfen başaracaksın emin ol
Soran1 yılLiseden mezun oldum yaşıtlarım şu an üniversite okurken ben yeniden sınava çalışıyorum ve bu sene sınavı kazanamayabilirim de
- 1 yıl
Olsun geç değil hiç bir şey için sen çalış çabala bak illaki sonucunu alacaksın severek isteyerek ve azimle çalış karamsarlığa yer yok önüne hedef koy ve ben bunu istiyorum yapacağım de
Soran1 yılİstediğim bölüme de emin değilm isteğim kesin birsey yokken de nasıl karamsar olmayacağım ki
- 1 yıl
Tamam seni anlıyorum ama düşün bir kere ne olmak hangi mesleği yapmak istiyorsun.
İlk önce meslek grubunu belirle ya da sevdiğin ne var ne yapmaktan hoşlanıyorsun mesela?
Soran1 yılMesela yemek yapmayı seviyorum ama aşçılık okumak isteyince akrabalarım yiyecek bölümünden başka bölüm mü yok başka bölüm seç diyorlar
Soran1 yılAmcaların aşçılık okumamı istemiyorlar
- 1 yıl
Sen ne seviyorsan ne istiyorsan onu yap aşçılıkda güzel ve önü çok açık resort bir otel de müthiş paralar kazanabilirsin sen önüne hedefini koy gelecekte sana para veremeyecek kişi ya da kişilerin fikirleri kendilerine kalsın
Soran1 yılAşçılığı istiyor muyum bilmiyorum ya severek yapmazsam diye korkuyorum
Soran1 yılAşçılık okusam kariye olarak ne kadar iyiye gidebilirim sonuç olarak aşçılık avukatlık öğretmenlik gibi mesleklerin yanında küçük kalmıyor mu
- 1 yıl
Seveceğim bir bölüm okumakla hükümlüsü kabin memurluğu da düşüne bilirsin boy ve fizik var ise tabii cildinde kesinlikle iz olmayacak
1 yılDetay beni anlatıyor. Akışına bırak ve çalışmaya devam et yani ben öyle yapıyorum hayal falan kurmuyorum.
00 Yorumla
1 yılHatalarından en hızlı ders çıkarmayı başarıp azim edersen birşeyleri başarabilirsin. Ama karşılığında hep bir bedel ödemek zorunda kalicaksin.
00 Yorumla
1 yıl34 yaşımdayım aynı soruyu kendime soruyorum ve maalesef umudum yok. İnşallah çıkar bir yol bulurum yoksa durum kötü. Sen daha çok gençsin akıllıca değerlendir zamanı sıfırdan bir yol çizebilirsin inan senin için geç değil.
00 YorumlaHayata bu kadar anlam yükleme her şey yoluna girer...
00 YorumlaCiddi bir konu
Ne yapmak istiyorsun peki?
00 Yorumla
1 yılKadınsız basittir senin için haaaa ekonomi kötü demi. Ah keşke bir de savaşa girsek
00 Yorumla
1 yılyolun başında olan biri için aşırı neğatifsin bu düşünceni silmeden ilerleyemezsin askimm
00 YorumlaSpora başla mentalini iyileşir iyi bir mentalle doğru kararlar verirsin
00 Yorumlahicbisey icin gec degil dahada kotu olmadan herekete gec
00 Yorumla
1 yılsen bardagın hep boş yerıne bakıyorsun dolu tarafına bakaarsan ılk adımı atmıs olursun tatlım
00 Yorumla
1 yılHayatındaki kişileri değiştirerek
00 YorumlaAllah' a yönel hayatın bir değişir ki aklın şaşar
00 Yorumla35im bi s. i. k yiyemem.
00 YorumlaDil öğrenmeye başlamalısın
01 Yorumla
Soran1 yılDil öğreniyordum bir ara kursa da gittim sonra üniversite derslerim ile kurs saatleri çalıştığı için bıraktım
1 yılÇalışarak
10 YorumlaEvlen
00 Yorumla
1 yılKendine odaklanıp geliştirexeksin hepsi bu
00 Yorumla
1 yılMax tr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi