Ben çok farklı biriyim a söyle hayatım gerçekten sıkıcı ve anlamsız geliyor Sanki birseylerin olmasini bekliyorum kendimi düzeltmek istiyorum ama bir yanım hayalimdeki vibe e sahip hayatların var olduğunu söylüyor ben eskiden mafyalara takmıştım beni ailemden vb alıp kacirsinlar hatta bana acı cektirsinler sanki bunları yaşadığımdan beni sevecekler koruyup koluyacaklar eskiden filmlerdeki yasamlarda kafayı bozmuştum ya da psikopatlarla böyle şeyler farklı şeyler beklerdim ama şu an da çok sıkıcı yetersiz hissediyorum nasıl kendimi gerçekten sevip rahat mutlu ve huzurlu bir yaşam oluşturabilirim? Ve ayrıca bana biyolog veya terapistler yardım edebilir mil? ! Etkilenen değil etkileyen olmak istiyorum artık! ( 5 aydır gölge çalışması yapıyorum)
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Geçmiş olsun umarım hayatınız iyi yönde değişir. Bu tür duygular zaman zaman herkesin yaşadığı şeyler olabilir, ancak uzun süreli bir etkisi varsa, kendinizi daha mutlu, huzurlu ve tatmin edici bir yaşam oluşturmak için bazı adımlar atabilirsiniz. Kendinize hedefler koymak, hayatınızda bir amaç ve anlam bulmanıza yardımcı olabilir. Kısa vadeli ve uzun vadeli hedefler belirleyin ve bunları adım adım gerçekleştirmek için plan yapın. Bu, sizin için anlamlı bir ilerleme sağlayacak ve motivasyonunuzu artıracaktır. Sağlıklı bir yaşam tarzı, fiziksel ve zihinsel sağlığınızı destekler. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, yeterli uyku almak ve stres yönetimi tekniklerini öğrenmek önemlidir. Bu, enerjinizi artırır, ruh halinizi iyileştirir ve genel refahınıza katkıda bulunur.
Ya cidden durumum farklı diyelim ki tek başımayım evdeyim ailem var okey ama ben sessiz bir şekilde kendimle kaldığımda korkuyorum kulağıma böcek gircek gece ve her an selendrina gibi şeyler ya da c## yani kafayı yiyecem ve düşündükçe başıma gelmesinden korkuyorum anlıyor musunuz bunları iyileştirmek zorundayım! Ne yapmaliyim 😭
Geçmiş olsun inşallah doktorlar yardımcı ola bilirler bence kendine bir tatil vermen gerekiyor bir ay kadar çık ormana orada yaşam sürdürmeye bak elinde imkanlar ile bir çadır kur istedin yerlere nerede akşam orada sabah yap mağaralar gez dolaş keyfini çıkar doğa ile yaşamayı dene biraz kafan ruhun tatil yapsın.