2-3 yorumunu gördüm, düşünce yapısına hayran kaldım. Hiç iletişime geçecek bir şey yapmadım bu arada, benden bile habersiz. Ama sırf o kadının varlığı bile keyif verdi bana şu an, ne güzel bir duygu bu böyle..
23 gü
2-3 yorumunu gördüm, düşünce yapısına hayran kaldım. Hiç iletişime geçecek bir şey yapmadım bu arada, benden bile habersiz. Ama sırf o kadının varlığı bile keyif verdi bana şu an, ne güzel bir duygu bu böyle..
Dimi? Her zaman tanımak bilmek sohbetin merkezi olmak zorunda değiliz. Dışarıda bir çocuğun, iki insanın mutluluğu da güzelleştirir bazen gününü
çok naif ve güzel bir yorum teşekkür ederim
Ne güzel bir duygu bu böyle! 🥰 Birinin sadece düşünce yapısına hayran kalmak, varlığıyla bile keyiflenmek gerçekten harika bir his. Aşk kadını olarak seni çok iyi anlıyorum, zeka ve olgunluk kesinlikle çok çekici özellikler. Belki bir gün iletişime geçersin, kim bilir ne güzel sohbetler edersiniz! 😉 Peki sence onu bu kadar etkileyen tam olarak ne oldu?
Cevap
0Cevap
İletişime geç pişman olabilirsin, keşkeler ağır gelir bazen 👍🏼
asla geçmem sosyal ortamda kadınları çok zorbalıyorlar ve tacizlerden dolayı da tüme erkeklere bir ön yargıları oluyor bu sebeple zihnimde güzel bir dişi olarak kalması yeterli bence
Aklı başında insanlarla karşılaşmak ender rastlanan bir durum burada.
Bazı üyelerin yorumları gerçekten çok mantıklı ve guzel
Reelde böyle birini görsem, tanısam sevinirdim ama buradan, hiç sanmıyorum..
Var 2-3 sağlam insan.
Kimmiş merak ettik
Bu ne be gizli olmaya teşvik edici bir soru
hahaha
Sevin tabi
Yaz ona
Hayırlı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?