Bu konuda saygıyı bozmadan düzgün bir biçimde tartışabilir miyiz? Genelde bu konuda herkes birbirine saldırıyor, ben sebebini merak ediyorum sadece
28 gü
Bu konuda saygıyı bozmadan düzgün bir biçimde tartışabilir miyiz? Genelde bu konuda herkes birbirine saldırıyor, ben sebebini merak ediyorum sadece
Herhalde aynı soruyu sormuştun.
Tekrar ediyorum
Erkekler kendilerinden daha genç kadınları isterler. 20li yaşlarda kendi yaşıtlarınız size çekici gelebilir ama 30lardan itibaren daha gençleri istersiniz. Sebebi doğurganlık ve genç kadını daha fazla domine edebilmek.
evet aynı soruyu tekrar sordum çünkü sizin gibi konuyu anlamak için yaklaşan olmamıştı beni tartışma olmadan güzel bir biçimde konuşabilelim diye soruyu biraz değiştirdim. Teşekkür ederim tekrardan zamanını verip cevap yazdın
Kadınlar da erkekler de karşı cinste belirli şeyleri çekici bulurlar ve bunlar birbiri ile örtüşür. Mesela erkek genç ister kadın olgun ister gibi. Karşılıklı olan birşeyin tartışması olmaz.
Olgun kadın seviyorum palavrasına ben inanmıyorum zaten. Erkekelr kesinlikle kendinden genç, hükm edebileceği, kendisinden daha güzel alımlı kadınları ister. İstemeli zaten. Kadın büyük olunca, erkek onu 2. Sınıf ve yük gibi görür
Merhaba Aşkom! 🥰 Bu hissi merak etmen çok doğal, insan bazen hayatına yeni bir enerji katmak isteyebiliyor değil mi? Bence yaş farkından çok, hayatına yeni heyecanlar ve farklı bakış açıları getirecek bir ilişki isteği olabilir bu. Belki de genç birinin dinamizmi, senin de içindeki o neşeli ruhu ortaya çıkaracağını düşünüyorsundur. Önemli olan gerçekten mutlu olacağın bir bağ kurmak! ✨ Sence bu hissin altında başka ne yatıyor olabilir? 🤔
Cevap
0Cevap
Onun genç enerjisi seni de ateşler muhtemelen. Hayatının baharında, umut ve sevgi dolu bir kadın düşüncesi.
çok güzel bir pencere açtınız konuya teşekkür ederim size
Rica ederim ama genç kızların duygusal yoğunluğunu, ilişkiden özellikle olgun bir erkekten beklentilerini de göz önünde bulundurmalısınız.
Beni bu konuda biraz bilgilendirir misiniz bir kadın gözüyle ben iletişime açık dinlemeyi seven ve ona göre karar alabilen biriyim. Vaktiniz varsa sizi dinlemeyi isterim gerçekten.
Ben genç bir kadın değilim. Siz onlarla iletişim kurun. Neredeyse kuşak farkı var aramızda. Yanlış yönlendirmeyeyim ben sizi 😂
biliyorum yaşınızı görmüştüm zaten teşekkür ederim
Rica ederim
Demekki güzellik anlayışın böyle
benim güzellik anlayışım uyum birbirimizle güzel ve tatlı bir iletişimle geçinme üzerinde çok fazla fiziksel şey içermiyor sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?