Aşk İlişkileri 23 yaş ve üstü kadınlardan çok hoşlanıyorum neden böyle olabilir? Ziyaaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor . Güncellemeler+1 yıl Cevap vericek yokmu Güncellemeler+1 yıl Zaten sizi tatmin edemiyorlarmış 23 yaş ve üstü kadınlardan çok hoşlanıyorum neden böyle olabilir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim sevgilim 20 ben 25im. Acaba o damı sen gibi olgun seviyo 1 17 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Habshahha daha nelerr. Neden severler neden kendi yaşıtlarınıza bakmıyosunuz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruma cevap ver öyle Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Bakmıyoruz çünkü onlar daha etlenmemis oluyor birde ergenlikten çıkmamış oluyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He yani ergen ergen tavır ve trip çekemediğinizden mi Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Evet birde etlenmemis oluyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etlenmemiş derken 😂😂 Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Çöp gibiler açıkçası çok zayiflar Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Mesela sizin fiziğiniz nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 167 boy 62 kg yum gayet iyi beğeniyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız şimdiki kızlar bende de büyük duruyorlar Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Valla şu an sizle yanyana olmak istiyorum Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Hayalimdeki kadinsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanyana olsak napıcaksın bana 😅😋 Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Ne istersin güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni öpmeni Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Yerim hoplatırım seni Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Gelince cevap ver Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yav sen daha kendin cocuksun olgun erkekler varken sana bakmazlar anca bi dul belki gencler asla 0 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dul da yokluktan bakar yani Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Olgun kadın olgun erkeği napsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam da reis 25 üzeri erkekler cakı gibi sende tecurbe 0 dir 18 yasin olsa hadi en az 16 yasinda milli olsan gene az 2 sene tecrube bile degil25 uzeri erkekler 10 yildir milli🥰🥰 Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Ben 18 degilimki sorun orada ben 2001 liyim ama 18 gösteriyor uygulama Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Yani 22 yim 23 olcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerek yok yine kucuksun anca yokluk goren dul olgun kadinla olurbenim gibi citirlar olgun sever 25 ustu ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi yorumda 19 olucam demissin yalan soyleme Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Ona yalan söylemişim Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Hatta onada söylememişim burada 18 olduğum için herkese yanlış girdigimi açıklamak zorunda degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kalkiyo olabilir ama tecrube sifir makine degilde sevismeyi opmeyi bilen köle ruhlu olgun seviyoruz Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Köle ruhlu daha kötü asıl sen bu işten harbi anlamiyorsun Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Erkekte kadinda baskın olcakki ateşli geçsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mis gibi ben baskinim o kole olcak kolem olucaksan kabul Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Ayrıca bizde 8 9 yıldır sevişiyoruz bilmedigimizi kim söyledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yasindasin 12 yasindan beri mi yuru git Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl 21 değilim 2001 liyim diyorum Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl 23 oldum 2 nisanda Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Yani 15 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İlginç 🤨 0 1 Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl mesela sizde bana çok hoş geldiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden ne var olgunlarda 0 12 Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Bir çekim var Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Sizide severim sorun yok güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka böyle bir istekte bulunmadım Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Xper seviyeniz kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kalsın Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Taktik maktikmi zannettin iyice paranoyak oldunuz sizlerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 kardeş keşke direk gel desen daha mantıklı tabikide taktik Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Valla kafayı yemişsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dicem yaz burdan Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Dayı özelden yazamıyorum cevap verebiliyormuyum diye bakcaktimda boş ver sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahhah tamam yeğenim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hadi inşallah 0 11 Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Istermisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Herhalde partnerinizden memnun değilsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yanliz biriyim Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Son sorunuza göz attımda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben onu soru sormak amaclı sordum bekarım 26 yasindayim Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl 19 yaşında biriyle olmak istermiydiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef Yorumla Ziyaaaaaa +1 yıl Sizden büyük birisini napcaksiniz kasliyim malum yer dev gibi yakisikliyim gencim daha ne istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etme Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Benim sevgilim 20 ben 25im. Acaba o damı sen gibi olgun seviyo
Habshahha daha nelerr. Neden severler neden kendi yaşıtlarınıza bakmıyosunuz ki
Soruma cevap ver öyle
Bakmıyoruz çünkü onlar daha etlenmemis oluyor birde ergenlikten çıkmamış oluyorlar
He yani ergen ergen tavır ve trip çekemediğinizden mi
Evet birde etlenmemis oluyorlar
Etlenmemiş derken 😂😂
Çöp gibiler açıkçası çok zayiflar
Mesela sizin fiziğiniz nasıl
167 boy 62 kg yum gayet iyi beğeniyorlar
Yalnız şimdiki kızlar bende de büyük duruyorlar
Valla şu an sizle yanyana olmak istiyorum
Hayalimdeki kadinsiniz
Yanyana olsak napıcaksın bana 😅😋
Ne istersin güzelim
Beni öpmeni
Yerim hoplatırım seni
Gelince cevap ver
yav sen daha kendin cocuksun olgun erkekler varken sana bakmazlar anca bi dul belki gencler asla
dul da yokluktan bakar yani
Olgun kadın olgun erkeği napsin
tamam da reis 25 üzeri erkekler cakı gibi sende tecurbe 0 dir 18 yasin olsa hadi en az 16 yasinda milli olsan gene az 2 sene tecrube bile degil
25 uzeri erkekler 10 yildir milli🥰🥰
Ben 18 degilimki sorun orada ben 2001 liyim ama 18 gösteriyor uygulama
Yani 22 yim 23 olcam
gerek yok yine kucuksun anca yokluk goren dul olgun kadinla olur
benim gibi citirlar olgun sever 25 ustu ister
bi yorumda 19 olucam demissin yalan soyleme
Ona yalan söylemişim
Hatta onada söylememişim burada 18 olduğum için herkese yanlış girdigimi açıklamak zorunda degilim
kalkiyo olabilir ama tecrube sifir makine degilde sevismeyi opmeyi bilen köle ruhlu olgun seviyoruz
Köle ruhlu daha kötü asıl sen bu işten harbi anlamiyorsun
Erkekte kadinda baskın olcakki ateşli geçsin
mis gibi ben baskinim o kole olcak kolem olucaksan kabul
Ayrıca bizde 8 9 yıldır sevişiyoruz bilmedigimizi kim söyledi
21 yasindasin 12 yasindan beri mi yuru git
21 değilim 2001 liyim diyorum
23 oldum 2 nisanda
Yani 15
İlginç 🤨
mesela sizde bana çok hoş geldiniz
Neden ne var olgunlarda
Bir çekim var
Sizide severim sorun yok güzelim
Ne alaka böyle bir istekte bulunmadım
Xper seviyeniz kaç
Neden
Yok kalsın
Taktik maktikmi zannettin iyice paranoyak oldunuz sizlerde
😅 kardeş keşke direk gel desen daha mantıklı tabikide taktik
Valla kafayı yemişsiniz
Ne dicem yaz burdan
Dayı özelden yazamıyorum cevap verebiliyormuyum diye bakcaktimda boş ver sen
Hahahahhah tamam yeğenim
Hadi inşallah
Istermisiniz
Ne
Herhalde partnerinizden memnun değilsiniz
Ben yanliz biriyim
Son sorunuza göz attımda
Ben onu soru sormak amaclı sordum bekarım 26 yasindayim
19 yaşında biriyle olmak istermiydiniz
maalesef
Sizden büyük birisini napcaksiniz kasliyim malum yer dev gibi yakisikliyim gencim daha ne istiyorsun
Nasip
Etme