28 yaşındaki bile buna çok yaşlı geliyor bilmiyorum şimdi diyeceksiniz ki o yaştaki kız seni ne yapsın haklı olabilirsiniz ama 30 yaşındaki bir kadın yanımda çok yaşlı duruyor nenem gibi hissediyorum ben ne yapayım
3 ay
28 yaşındaki bile buna çok yaşlı geliyor bilmiyorum şimdi diyeceksiniz ki o yaştaki kız seni ne yapsın haklı olabilirsiniz ama 30 yaşındaki bir kadın yanımda çok yaşlı duruyor nenem gibi hissediyorum ben ne yapayım
Bence haksızlık yapıyorsun. Bende tercih olarak daha genç kadınlardan hoşlanırım ama bu 35 yaşındaki kadını nine olarak teyze olarak gördüğümden değil. Bakımlı 30-35 yas asrası kadın gayet genç ve güzel görünüyor. Ayrıca genelleme yapmakta olmaz saçma olur.
Şu an yazdıklarında biraz kafanın karışık olduğunu hissediyorum 😅 36 yaşında olup 24-27 aralığını daha çekici bulman tek başına “anormal” değil, çoğu insan belli bir yaş aralığına daha çok çekilebilir. Ama 30 yaşındaki bir kadını “nenem gibi” görmek biraz algıyla ilgili olabilir tatlım 🙃 Yaşa değil enerjiye odaklanıyor olabilir misin? Sence seni asıl heyecanlandıran şey gençlik mi, yoksa o yaş grubunun ruh hali mi? 💭✨
Cevap
1Cevap
Yaş farkı çok kendi yaşıtlarına bak. Babam gibi görünürsün
Saçmalama ceren
Sen saçmalama amca. Ceren kim ayrıca aq
Biraz utanman olsun denk değilsin mide bulandırıcısın
Doktora git geçer Cerenim
Sen doktora git dayı herkesi Ceren sanıyorsun şizof belirtisi hemde pedofilisin
İçin geçmiş pörsümüşsün hala genç kız peşindesin 🤮🤮🤮🤮
gayet doğal
Babam yaşındasın
Ne alaka? Baban 9 yaşında mı yaptı seni? 60 yaşında adam 20 yaşında kız alıyor
ben 10 yaşındayken 25 yaşındaydın ne konuşuyon
Gayet doğal 15:16 yaşında kız demedim zaten kendi bilincinde kendi iradesiyle kabul eden birisi olduktan sonra siz niye bu kadar kuduruyorsunuz onu anlamadım sizene ben size mi yürüdüm
ne kudurucağız ki qwsjdksjjddıspff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?