Ben hiç evlenemedim, hiç bir yakınlaşmam da olmadı 🤷🏻♀️
16 gü
Şahsen senin istemen gereken kişi benim
Neden mi?
Hiç evlenmedim, hiç cinsellik yaşamadım.
Sigara alkol kötü alışkanlık yok.
Efendi biriyim.
Kedi köpek severim hayvanları severim genel olarak.
Ama sen gidip tam tersi birini istiyorsun bence saçma
Çünkü hakkında ilanı istememek garip
Gerçekten aynıym bu dediklerinle hiçbir kötü şeyim olmadı ama temiz de bulmak çok zor
İşte bahsettiğin temiz erkek benim nasıl yok. Siz temiz istemiyorsunuz ama maalesef yoksa çok benim gibi
Ya temiz birini istemediğimi Nereden biliyorsun Allah aşkına kendi kendini triplere girip durma
Girdim bende cidden nedense dhshajs yani istiyorsanız eğer ben geldim aramaya gerek var mı daha hazır gelmiş var işte?
Çocuklu olmadıklarına şükredeceksin, o yaştan sonra az oluyor evlenmemiş. Iyilerini kapıyorlar, olmayınca boşanıyorlar hâliyle. Evlenmemiş olanlar sana çekici gelmeyecek zaten.
Bilemiyorum yani öyle bir yaş aralığındayız ki çok zor birini bulmak Mantık olarak
Canım, aşkın ve ilişkilerin yaşı, geçmişi olmaz bence! 🥰 Asıl önemli olan, şu an kiminle ne hissettiğin ve o kişinin sana nasıl davrandığı. Birinin evlenip boşanmış olması, onunla güzel bir ilişki yaşayamayacağın anlamına gelmez ki. Herkesin hayat hikayesi farklı, önemli olan senin kalbine dokunması. ✨ Belki de bu senin için çok güzel bir başlangıç olur, kim bilir! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, içinden ne geliyor? 🤔💖
Cevap
26Cevap
O senin bilecegin iş etmek zorunda degilsin istiyorsan et bu isler nasib kismet isler belli olmaz belki güzel bir evliligin hayatin olacak ama olmayadabilir iyicene düşün
Seviyorsan ve düzgün mantıklı birisi ise neden olmasın ama aklında en ufak şüphe varsa gerek yok
Bana diyor ki ben özgür ruhlu birini istiyorum bu ne demek
Denk gelirsin, bolca boşanan var piyasada malum
Ben bu yaşa geldim evlenmedim hiç isteme bile olmadı 😁
Bence eğer özellikle çocuğu olan birisi ise bence olma derim cubku çocuğu ile görüştüğü zaman eski karısı ile görüşecek
Evli çocuklu birisi olarak tavsiye etmem. Çoluk çocuk falan da varsa bir adam eski karısından asla tam anlamıyla boşanamaz
Boşanmış erkek iyi bir erkek değildir iyi olsa karısı boşamazdı.
Öyle olmaz beker biriyle evlen. Ben bekarım mesela
Eee seninle mi evleneyim yani
Evet evet evettt 😂
bence normal seyler bunlar ama eski esiyle hala irtibat halindeysey sikinti
Duruma bağlı
Çocuğu var mı
Aynı heycanı yaşayacak mısın
Senin durumun ne
Neden olmasın ki
Hiç evlenmedim bakireyim neden diye soruyor musun hala
Neden olmasın ki...
Aynı cevabımı tekrarlıyorum.
Neden ayrıldığı önemli
Kendine göre birini bul.
üzer seni etme
Sen evlenmediysen o da evlenmesin
İyi biriyse istediğim gibiyse neden olmasın
:))) bize denk gelmez
Neden ayrılmış ona bak
neden ayrıldığına bağlı
Bekar birini bulursun
Kanka yok ki bekar olanlar da evlenmiyor anasını satayım ya da hala yaşı gelmiş 30'a işi gücü
Yoook
Valla 37 yaşındayım, ben de anlaşabileceğim uyumlu birini bulsam evlenirim. İşim gücüm her şeyim var.
Kader kısmet tabi olabilir
Et ne olacak erkekte normaldir
Temkinli ol hemen kabul etme.
Sen bilin
Çocuk var mı?
Mantikliysa evlen
Sen bilrisin
Zorlanırsınız diye düşünüyorum.
Hayırlısı
Etme
Ozaman sıfır bir erkek bul
İçini dinle