Henüz bildiğimi bilmiyor ama haklıyken haksız duruma düşmemek için zor tutuyorum kendimi ne yapacağım?
14 gü
Henüz bildiğimi bilmiyor ama haklıyken haksız duruma düşmemek için zor tutuyorum kendimi ne yapacağım?
Cevap
21Cevap
Aldattığının delilini mahkemeye sunacaksın. Adam gibi davran. Hiç duruşunu bozma. Karakterliliğinle ayrıl yanından.
Teşekkürler doğru düzgün tek yorum bu sanırım
Birader bir bireysin. Sen namusunu korudun. Namuzsuzluk yapan o. Haklısın kötü bir şey ama yaşandı artık. Zor olacak belki. Ama ayrılman gerek. Delili sun. Dava aç. Dava günü öğrensin. O zamana kadar hiç ses etme. Öyle sinirimi alayım dayak atayım sakın... Sana yakışmaz. Gücün vardır eminim ama yakışmaz güçlü olana.
Teşekkür ederim. Biliyorum doğrusunun bu olduğunu. Toplumda böyle insanların olduğunu bilmek güzel. Özellikle bir erkek bunları diyorsa yani… toplumda erkeklerin çoğu gününü göster onlara falan der. Duruyor musun hala nasıl adamsın der. Sağol
gercekten mi ya geçmiş olsun bisler sormk isteridm merak etitm
Aldatmak derken tam olarak nedir telefonda Birisiyle mi konuşuyor yoksa birisiyle Cinsellik mi yaşıyor tam Nedir mesele
Cinsellik
Kim peki o kişi en yakınından birisi mi ve sen nasıl öğrendin bunu.
esin seni aldatti sende kosarak siteye girip bunumu yazdin mk g. zekalisi bari baska bir hakaye uydursaydin
Delil topla vur tekmeyi sonra
Yani tekmeyi vurmak için delile de ihtiyacım yok ama çok zor bir durum
zor bir durum, anlıyorum, yolla gitsin o zaman
Ne gördün ne duydun?
Burdan yazamam
profilim açık istersen
Sende benimle aldat eşini
Gizlisin bir kere
Dünden hazır 😅
Berat kıskanma tamam sende aldatabilirsn
Ben evli değilim
Sevgilin?
Oda yok
Nasil yakaladin? Emin misin?
Eminim de ulu orta anlatamam üye olmayanlar bile okuyabiliyor burayı
tamam da nickin yok adin yok nolacak
@Berat06905 anlamaz miyim 😅😎
Gizliden çıkarsan ulaşabilirim sana tekrar gizlenirsin
Sorun yok ben dalga geçmenizle uğraşamam iyi geceler size
burada dalga geçen ben değilim ki sensin
özele gel diyenlerin hepsinin de amacı belli
Özele gel demedim burdan anlatamam istemiyorsanız özelden de anlatmam ben sakinleşmek için ne yapmam gerektiğini bilemediğim için sordum yok trol yok özele çekmeye çalışıyor yok amacın belli defolun gidin o zaman
sabır hacı emin olmadan hareket etme
Nasıl öğrendin ya da fark ettin?
kanıt topla boşan ne yapıcan başka.
Sakın belli etme delil topla
Anlatsana ln nasıl gördün
Nasıl öğrendin ki geçmiş olsun bu arada
Gerçek mi buu
Maalesef
Geçmiş olsun çok kötü bi durum
Yaw yok ne gercegi trolluk yapiyo mk davari
Yorumlarida siliyor 😅
Takip ettim burada insanlıktan nasibini almamış mahluklar var
Gerceksw anlat dinlerim
Trol derken çok emindin. Senin goygoy yapabileceğin bir konu değil bu başkalarıyla uğraş lütfen
Abi özür dilerim? Burdanda anlatsan kimse anlamazdi özele gel
Boşan
Nasıl öğrendin
Üzücü bir durum ne denir ki
Boşan kanıt sun
Boşanacaksin kanka
Emin misin nasıl yakaladın
Nasil öğrendin
Çocuk var mı
Kesin mi
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak inanılmaz zor ve içinden geçtiğin bu süreçte hissettiklerin o kadar normal ki. Haklıyken haksız duruma düşmemek için kendini tutman inanılmaz yıpratıcı olmalı. 💔🫂 Öncelikle derin bir nefes al ve kendine biraz zaman tanı. Şu an en önemlisi senin nasıl hissettiğin ve kendi iyi oluşun. Ne yapacağına karar vermeden önce biraz düşünmek sana iyi gelebilir. Yanında olduğumu bil, bu zor anında sana nasıl destek olabilirim? 🤔