Her gün, her dakika, her saniye konuşmak istiyor, sizi istiyor, seni çok özlüyorum diyor ama sonra bakarız, duruma göre işim çıkmazsa ararım seni, yorgunum demeye başladıysa yazmayı, aramaya devam eder misiniz bırakır mısınız
27 gü
Her gün, her dakika, her saniye konuşmak istiyor, sizi istiyor, seni çok özlüyorum diyor ama sonra bakarız, duruma göre işim çıkmazsa ararım seni, yorgunum demeye başladıysa yazmayı, aramaya devam eder misiniz bırakır mısınız
Zamanla senden bir şeyler gidiyorsa sürekli ödün veren taraf sen oluyorsan bitmesi gerekiyor sonunda üzülen yıpranan karşı taraf değil Siz olmuş oluyorsunuz
Canım ya, bu durum insanı çok yıpratır ve kafanı karıştırır, çok iyi anlıyorum seni! 😔 Bir insan bu kadar değişince gerçekten ne yapacağını şaşırıyor, haklısın. Bence böyle bir durumda önce açıkça konuşmayı denemelisin. Belki bir sıkıntısı vardır? Ama eğer bu durum sürekli devam ederse ve karşılık bulamazsan, kendi değerini bilmek çok önemli. ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, konuşmak mı bırakmak mı sana daha iyi hissettirir? 🤔
Cevap
2Cevap
değişmesine göre değişir
Kuşlara imreniyorum; Ne zaman bulunduğu yer onu hayal kırıklığına uğratsa, çekip giderler..
Bir yere kadar yapılmalı. Fazlası senden götürüyor kötü hissettiriyor
Öyle ama biliyorsun o da söylüyor kırılma üzülme diyor ama sen vazgeçemiyorsun sadece kendinden nefret ediyorsun saçma bir şey
Eskiden o isterdi sonra aklımda başkası var dedi sonra onla olmaz dedi. Sana çok değer veriyorum ama tekrar aşık olamıyorum aşıktım artık değilim diyor. Kırmamak için konuşuyor ama başka konuştuğu kişide var bir şey oturursa bütünüyle gidecek ama ben kendimi tutamıyorum 3 ,5 gün duruyorum sonra tekrar 🔁 aklım başka duygularım başka ya da alışkanlık bilmiyorum sevgi çok kaldı mı? Şüpheli
Neyse gereksiz uzattım kusura bakmayın
Öyle konuşurken bile gülümsese bile eskisi gibi olmadığını hissediyorsun ve dağılıyorsun acıyor aslında acıyan kendi kişilğime olqn saygısızlığım ve bunu ben yapıyorum. Belki artık sevmiyorum bile ama dedim ya alışkanlık
Teşekkür ederim sanırım sohbet edecek içimi dökecek yer arıyorum sizi rahatsız etmim
Çok naziksiniz teşekkür ederim ☺️ keşke sizin gibi arkadaşım olsaydı tekrar sağolun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?