Sevdiğiniz insanın değiştiğini gördünüz mü ? Nasıl duygu ? Ben söyleyeyim.Tarifi olmayan, boğazında gitmek bilmeyen bir ağrı .. Yanlış mıyım ?
link
DUMAN <3
link
DUMAN <3
Sevdigim insanın degistigi anlar su anlar.
Oysa ne ictendi daha dün gibiydi de mi seni bırakmayacagını, tekrar aynı seyleri yasatmayacagını söz verdigi zamanlar. İctenligiyle yüregin eridi, tüm kalkanların asagı iniverdi. Artık gönüllü yaralanmaya hazırdın.
Yapman gerekenleri bir kenara bıraktın, onunla üzüldün, siyah oldun. O gülsün diye yapmadıgın kalmadı, yeter ki o mutlu olsundu. O beyaz, sen de beyaz...Zaman gecti, birden mesguliyetleri artmaya basladı. Gününü senle geciren adamın, sana tek mesaj yazmadıgı günlerini; umursamaz, duygusuz hallerini tekrar görmeye basladın. Üstüne gittin, böyle olmayacak diye direttin. Biraz zaman gectikten sonra ufacık komik bir sebepten senden ayrılacak.
Sen de biliyorsun altından cıkacak olan bir çiçek: Sarısın, esmer, kumral...
Cok kotu alisiyosun seviyosun br bakiyosun degisiyo konusmasi tavri soguk
Vazgecsen zor devam etsen uzuluyosun garip ya
:( en boktan duygu
İnsanı değiştirmek kadar basit bir şey yok, asıl olması gereken değişmemektir..
Yoksa biz enerjisini sinerjiye dönüşteremeyip gözümüzün önünde değişenleri çok gördük, görüyoruzda..
yutup açılmıyor :/
:/
:/ duman dınlıyorum şuanda
Hayal kırıklığı...
yeterince.
allah bilir burada neye trip atıyorumdur lan :D
sen seni bilmezsen seni kim bilebilir kieee sadgsdjkf df
aslşfksdg eben sdgdfhdf
hahahads duman içimdeyken güldüm asdmkg
asdfşksamgsdghdfh boğulcan sonra beni hapise atçaklar gülerken çıkart ağzından sşlgjsddfhdfh
bencill allah birliklerini bozsun senin asdjkfsfsd
asfşlkdgsd evlat olsun kavanozda saklarım seni sdgsdgdf
Cevap
6Cevap
Arkadaş sen bu değilsin.
Kötü yönden değişmesi çok beter bir duygudur. Ne desen çare olmuyor. Her geçen gün uzaklaşıyor senden değişiyor. Kelimeler boğazına düğümleniyor, sözcükler çıkmıyor cam parçaları gibi içini yakıyor. Kızamıyorsun seviyorsun çünkü sevgi her şeyi görmezden gelmeni sağlıyor fakat canın yanıyor, her geçen gün daha fazla yanıyor. Sonra ondan ayrılmak, gitmek istiyorsun fakat gönlün el vermiyor. Kalsan yanıyorsun, gitsen yanıyorsun. Kalmakla gitmek arasında gidip geliyorsun.
Duman <333333
Gidenlerin,değişenlerin hepsinin canı cehenneme.
Bazen gitmek gerekir bazen.
bahanelerin .
Bahane falan değil. Gerçekler bunlar. Acı çekilen bir ilişki de gitme diye bir şey olmasa intiharlar çoğalırdı.
siz değer verdikçe o değişecektir, siz sevginizi belli ettikçe o bir şeyleri garantilemiş düşüncesiyle bazı davranışlarından vazgeçecektir. tabi bu işin kötü yanı. bir de şu vardır değer verdiğiniz insana bunu hissettirdikçe size daha çok bağlanır. tabi ilk bahsettiğimize daha sık rastlanır sebebi bilinmez. siz değer verirsiniz o ezer geçer
böyle bir duygu
evet doğru platonik bir kıza aşıktım sonra 8 sene sonra bunu facebookta gördüm bir değişmiş bir değişmiş sorma hemşire felan olmuş bir kez daha lanet ettim hayata.
THE END...
Yıllardır tanıdığın bağlandığın insan sana karşı değişirse o kötü işte. Çünkü genelde göremiyorsun değiştiğini aslıda 150 ile bir kamyonun sana doğru geldiğini.. Sonu malesefef hep yoğun balımda bitiyor.
o değiştim bahanesine sığınanların ta hımıınnnaa koiim ben
seninda ayrıca hımınnnnaa koiim melisa ! artık değişmişmiş
Gördüm ve her zaman insanların değişebileceğine inanırım
Hiçbir şeyin eskisi kadar güzel olamayacağını bana farkettirebilecek bi' duygu.
Cok kötü bir duygu taniyamamisim diyorum :(
:((
Çok kötü bir şey bu. 😩 Aklim almıyor canım açıyor düşünüyorum neden değişti diye cevap bulamıyorum. 🥺
Görmedim görmekte istemem allah korusun.
iş bittikten sonra gerısı benı ılgılendırmez.
berbatt bir duyguu
Haklısın sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar