Sevilen kişinin değişmesi?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Öncelikle bu platformda binlerce özel sorular var ve hala yargılayıp ahlayıp, vahlayacaklar içlerinden yapsın bunu.21 yaşındayım çocukluğumdan beri ailemin psikolojik sorunlarıyla ve sevgisizliğiyle büyüdüm babamı bu yaşıma kadar görmedim. Bu zamana kadar içimde bir boşlukla büyüdüm geçen sene ben de psikolojik tedavi almaya başladım bu sırada da biri çıktı karşıma o kadar melek o kadar iyiydi ki onun sevgisi ilacı bırakmama güzel bir sebep olmuştu güvendim fakat bir sürü şart koyuyordu adeta kör oldum hiç birini görmedim sosyal medya 800 e yakın kız takip edip beğeniyordu hepsi de kendi tipinde kızlardı onunla özel bir şey yaşarsam daha farklı olacağını felan söyledi ve yaşadık. Hiç bir değişiklik olmadı devam etti her şeye şimdi de 6 aydır arada bir yazıyor özlerse arıyor moralimi bozuyor ilk zamanki halinden eser yok uzak mesafedeyiz özel şeylerden sonra haksızlıkları, kızlara bakması, hakaretleri yüzünden ben ayrıldım fakat hiç bir çabası yok beni bırakmıyor da ama düzelmek de istemiyor. Bu olay çok zoruma gidiyor bir şeyler yaşadığımız için, psikoloji ilaçlarına tekrar başlamak istemiyorum ama bu olaylar kalbimde sorun yaptı ilaç kullanıyorum şimdi ise sık sık nefesim kesiliyor. Bu sorunlar nasıl çözülecek anlamıyorum. Ufak bir tavsiyesi olan yok mu kopamıyorum da.
Sevilen kişinin değişmesi?