Sevgilinin değişmesi?

Sevgilimle uzun zamandır bir ilişkimiz var. gençliğimizin baharında tanışmıştık. Geçen sene üniversiteye hazırlanıyorduk. Mezuna kalmak bilirsiniz zorlu oluyor. Daha fazla çalışma ve disiplin gerektiriyor. Biz de bunu yapıyorduk. Ders çalışıyorduk, spora gidiyorduk, buluşuyorduk. Bu şekilde zamanımızı geçiriyorduk. Yani monoton bir hayatımız vardı daha çok. Konuya gelecek olursam... Üniversiteyi kazandık. Ben şu an hemşirelik okuyorum ve genelde hastanede geçiyor zamanım. Sporada gidiyorum aynı zamanda. Kendisi de bursa da okuyor (farklı bir şehirde) Üniversiteye gitti gideli o kadar çok değişti ki. Ağzı bozuldu, konuşması değişti. Değişik biri oldu. Yapmam ben dediğim her şeyi yaptı ve anlayış gösterdim. ona karşı bir sevgim var ve bazı şeylere göz yummak zorunda kaldım. Kendisi kütüphaneye gidiyor. Sonra üniversitedeki kulüplerinden bir tanesine girmiş, oraya gidiyor. gittigi salonda da arkadaş çevresi yaptı zaten. Orada ayrı bir fazla vakit geçiriyor. Yani orası bütün bu dersler bittiği zaman gittiği son yer. Sonra geriye bizim konuşabileceğimiz sadece bir iki saat falan kalmış oluyor. Sosyal medyası yoktu. Biz sosyal medya falan kullanmazdık. Kendi halinde insanlardık. Medyadan uzak yaşardık. Sosyal medya kullanmaya başladı. Sürekli paylaşımlar yapıyor. Orada influencer olma peşinde bir yandan ve sürekli oraya vakit ayırıyor. Benden de anlayış bekliyor. Hatta o kadar vakit ayırıyor ki, spor salonundaki çoğu kızı bile eklemiş, okuldakileri kızlarıda eklemiş. Üniversiteye biz gitmeden önce, yani çalıştığımız sırada bana bunu yapmayacağını söylemişti mesela. Fakat çok fazla kız ekledi. üniversiteden, spordan. Ben de açıkçası üzülmedim Değil tabii. Fakat bana dedi ki, aynı ortamda bulunuyoruz. Ne yapsaydım, silemem. Şu an falan yapıyor. Manipülatif bir cümle olduğunun farkındayım. Beni de umursamıyor önceden el üstünde tutardı. Geçen havale geçirdim haberide vardı hiç sormadı ne oldu, nasıl oldun bir şey olursa söylersin diyip geçti. Sizce böyle değişmiş biri ileride bir şeylerin farkına varabilir mi? Yani değişiminin farkına varıp aslında bunun yanlış olduğunun farkına varır mı?

Güncellemeler
1 yıl
terketti 😇
Sevgilinin değişmesi?