Değişen birisiyle olur mu?

Önceki sorduğum soruda uzun uzun anlattım ama kelime dağarcığı sınırlı olduğu için hepsi yetmedi kısa özetini geçicem nerdeyse bir yıllık ilişkimiz var tanışma şekline kadar çok samimiydi kendisi başta benden daha ilgili birisiydi uzak şehirdeydi bende uzakta üç ay kadar uzaktan konuştuk ama ailelerimiz birbirini tanıyordu kendisi bana çok değer verirdi uzun uzun konuşmalarimi dinler kavgalarimiz hep aramızda kalırdı üniversite için onun şehrini yazdım yanında olabilmek için ilişkimiz güzeldi en önemlisi kavgamız olunca çözmeye çalışırdık bi gün arkadaşlarına yaptığı bi şaka aralarının açılmasına sebep oldu o da yalnız hissetmesin diye her gün yanına girtim en aşağı iki saat onun yanında oldum ona mutlu mutlu anıları anlattım somurtgan birisi değilim her gün gülümsedim nerdeyse 6 ay hep yanindaydım sırf yalniz hissetmesin mutlu olsun diye ama bi zaman sonra benimla az konuşmaya beni az görse umursamamaya başladı anlattığım şeyler ona göre boş şeylerdi yanıma gelince insanları telefondan aramaya başladı o ben ona anı anlatıp kahkaha atınca kızmaya başladı sonra ben üzgün olduğumu ve yapmaması gerektiğini söyledim konuyu açınca konuyu uzatıyosun konuşmayalım bişey yok demeye başladı bi gün arkadaşlarınıyla barıştı ama bence gurursuz bi barışma oldu ve onların yanındayken bana hiç haber vermemeye başladı bunu dediğim için ortamını bozduğumu söyledi ben tek başıma ağlarken o umursamadı bile sonra ben hep onu mutsuz ediyomuşum artık o hayatsiz insan yokmuş sabahtan akşama kadar benimle konuşan boş insan yokmus zamanı kaliteliymis bende alındım kızdım o da bana kızdı devamında özür diledi affettim yine yaptı ama geçenlerde arkadaşının sevgilisinin fotoğrafını çöp kutusunda gördüm bu ne diye sorunca soy adı tanıdık olduğu için tanıdığı kişiye sormuş p yüzden varmış ben üzüldüm konuyu kapatmadım bana kızdı dün arkadaşlarıyla yine çıktı saat 1 gibi eve geldi sonra bi kız Instagramdan fake hesaptan yazıp kullanıcı adının dışında isim verdi ne yapmalıyım
Değişen birisiyle olur mu?