Değişen arkadaş?

Günaydın öncelikle arkadaşlar benim liseden beri tanıdığım ailecek görüştüğümüz bir arkadaşım var. Fakat kendisi evlendikten sonra o kadar değişti ki. Biz ortalama düzeyde geliri olan bir aileyiz. Kendisi durumu iyi olan biriyle evlendi ve durumları iyi ama kayınvalidesi ve kayın babasının yardımıyla. Evi arabayı kayın babası aldı faturalarını da kayınvalidesi ödüyor. Sanırım benimde ödense benim de durumum iyi olurdu. Konumuza dönecek olursak, sürekli para konusunu açıyor benim 400 Gr altınım var ama işte kalan çeyrekleri falan bozdurup mücevher alacağım vs gibi. Sürekli bir şey olduğunda kayınvalidesi ve kayınpederi için alıcaklar tabi ödeyecekler oğullarını evlendirmeselerdi o zaman diyip beni zorluyordu. Ben asla eşime yansıtmadım ama sanırım son demi kuyumcuda yaptığı terbiyesizlik oldu alyansımı tarttırdım onun alyansından yüksek çıktı dönüp ama seninkinin taşları vaaaar dedi. Canım sıkkın bana kocaaam bana ne almış diye aldığı altınların fotoğrafını atıyor. Sürekli küçümseme kendini bir şey sanma herşeyin en pahalısı olmalı en markalısı, bir kere olsun neyin var diye sormadı. hayatımdan çıkardım konuşmuyorum ve konuşmadığım içinde beni Instagram'da yakın arkadaşlara alarak "Önce yakın olmak isterler sonra sizin gibi olmaya çalışırlar. Olmayınca da fesatça uzaklaşırlar. Ama bir köşede izledikleri en çok siz olursunuz." Diye bir yazı paylaşmış. Fesat olduğumu düşünmüyorum çünkü onun yaptığı tavırlardan dolayı uzaklaşmayı tercih ettim. Sevdiğim bir eşim mutlu bir yuvam var. Ben ailemden asla parayla övünmek, insanları küçümsemek gibi bir şey görmedim. Hayat bu olur olmaz. Ama canım çok sıkıldı arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
Değişen arkadaş?