Selam Hayatınızda ki arkadaşlarınız ya da değer verdikleriniz kısaca insanlara karşı düşüncelerinizi neler değiştirir. İyi veya kötü yönde de olabilir.

Selam Hayatınızda ki arkadaşlarınız ya da değer verdikleriniz kısaca insanlara karşı düşüncelerinizi neler değiştirir. İyi veya kötü yönde de olabilir.

Birine karşı düşüncelerim, o kişi dengeyi bozduktan sonra değişiyor. Mesela biri var, işte düzenli bir ahlak içinde ilerliyor, sakin, dengeli vs. Birden o dengeyi kaybediyorsa, egosuna yenilip kontrolden çıktığına ikna oluyorsam derim ki bu insanın benim hayatımda yeri yok, o zaman düşüncem değişir. Basit hatalardan kastım yok, asıl kastım yapılan ciddi yanlışlardan
Herkesi de sen değiştin, senden uzak duracağım gibi bir yargıda bulunmaya hakkım yok. Değişen insan zaten kendinden belli ediyordur değiştiğini. Ben sezgilerimin yardımıyla anlayabiliyorum yoksa insanın kendi kafasına göre verebileceği bir hüküm değil bu
Eskiden iyi bildiğim insan bir anda tanımadğım bir şekle bürünürse ona karşı daha soğuk olurum. Sevdiğim kişilerin sadece bana olan tavrına değil diğer insanlara olan tavrınada bakarım.
Barış çok teşekkür ederim. 😀
https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&t=16s
Rica ederim kardeşim :D Sonsuzluk taşları toplayan thanos gibi eig topluyorsun
Öncesini ve sonrasına baktığımdaki o farkı ruhen hissediyorsam düşüncelerim o zaman değişiyor ve aslında doğru olan o anki düşüncem olduğunu anlıyorum.. ilk andaki tanıdığım onun bana göstermek isteği kişi esasen. Onu kapatmaya çalıştığıni anlıyorum.. yani baştan sona yanlış olması çok düşüncemi değiştirdi.. değiştiriyor
Rica ederim abla :)
Genelde çoğu insan gibi önyargıları olan biriyim. İnsanlara karşı olan düşüncelerim tamamen bana verdikleri güven ile ilgili olarak iyiye ya da kötüye dönebilir.
Cevap
9Cevap
Güvenimi sarsacak tavırlar sergilediğini ve yalan söylediğinde ki o zaman hayatimdan çıkartıyorum o asalakları...
Bana karşı yalan söylediğinde. Ve verdiğin değerin bir karşılığı olmayinca. Onemsenmeyince uzaklasiyorum
İyi yönde ise ise zaten tanıdıkça daha iyi olur. Diğer türlüsü iyiden kötü olan kısma kayma durumu uzaklaştırır.
Herhangi biri hakkındaki düşüncelerim o kişinin davranışları sonucu oluşur, bu düşüncelerimin iyi ya da kötü yönde değişmesi de buna bağlıdır..
Gitmediği sürece hayatımdaki insanlara kızsamda düşüncem değişmez ama giderse hem silerim hemde düşüncem bayağı bi değişir
Verdiğim guzel her duyguyu suistimal noktasına en ufak getirdiği anda hayatımda ona ayrılan süre finito
Kafamda oluşturduğum kişiyle tanıdığım insanla çelişen hareketler yapmaya başladığında
Hal ve hareketlerinden, tavırlarındaki değişikler olunca düşünmeye başlıyorum ve o zaman değişir.
Yok zaten herkes 7 sinde neyse 70 inde de odur bence hiçbir zaman değişmez.
Şefkatli davrandığı zaman değişiyor düşüncem ister istemez
tanıdıktan sonra değişir iyi veya kötü olması yaptığı hareketlerine bağlı.
Ne zmn soğuk yapmaya ve uzaklaşmaya başlarsa
Fazla vakit geçirerek
Yaptıklarından sonra.
Bunun bir zamanı yok...
Değişmez ben sabit fikirliyim
Güvenim sarsıldığında, yalanı yakaladığımda.
İlk yalanı söylediğinde
Yanlis hareketerlerini gördüğümde
Kader ne zaman isterse
Art niyetli olduğu zaman
Kırıldığımda…
Onu tanıyınca
Bencil olduğunda, yalan söylediğinde
Hal ve hareketi değiştiği zaman
Onun düşünceleri degisince8
Beni umursamadığında
Eski hallerini özlediğimde
Zor değişir