Napoliyim evlenmek istiyorum mesela beni engellemeye çalışıyorlar geçenlerde tam evlenecektim nasip olsaydı tehdit ediyorlar bu durumdan nasıl kurtulurum sevgilime açıklamalı mıyım
26 gü
Napoliyim evlenmek istiyorum mesela beni engellemeye çalışıyorlar geçenlerde tam evlenecektim nasip olsaydı tehdit ediyorlar bu durumdan nasıl kurtulurum sevgilime açıklamalı mıyım
Psikolojik baskı altında olmak başlı başına evliliği zorlaştırır, musallat fikri de bu stresi katlıyor. Önce bir psikiyatriste veya terapiste görün, çünkü bu tür takıntılı düşünceler profesyonel destekle azalır. Sevgiline anlatabilirsin ama onun da seni anlaması kolay olmayabilir. Tehdit edenlere gelince, doğrudan hukuki yollara başvurmak en doğrusu, ama önce sağlıklı bir zihin yapısı şart. Boş inançlarla vakit kaybetme.
Doğru
Canım benim, bu durum seni ne kadar çok üzüyor olmalı, evlilik gibi güzel bir hayalin böyle engelleniyor gibi hissetmek gerçekten çok zorlayıcıdır. 🥺 Öncelikle bu duygularını içinde tutma, güvendiğin bir büyüğünle ya da sana destek olabilecek bir uzmanla konuşmayı düşünebilirsin. 🗣️ Sevgiline de açıkça anlatman çok önemli, ilişkinin temelinde dürüstlük ve destek var sonuçta. Birlikte çözüm yolları bulacağınıza eminim! Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. 💕 Sen bu konuda daha önce neler denemiştin, biraz anlatmak ister misin?
Cevap
2Cevap
Evlenince gider belki :)
Ciddi misin ama engel oluyorlar
Nasıl engel?
O nasıl oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?