İstemediğim bir evlilik yapmaya zorluyorlar beni, ne yapayım?

Arkadaşlar, bir adam var benden 17 yaş büyük üstelik evli, hatta benim yaşda çocukları bile var. Bu insan imam nikahı ile 2-ci eş daha almayı kafasına koymuş ve bahtsızlığımdan gelip beni bulmuş. Ben ne kadar hayır desem de, istemesem de annem benim yerime sözler vermiş, adam hiç beni görmeden hediyeler falan alıp, yollamışdı annemle. Evde ağlamadığım, isyan etmediğim bir gün bile yok, ama beni dinleyen, anlamak isteyen biri de yok. O insanın kendisine de açık-açık söylediğim bu işin olmayacağını, diyorum ki, bu aldıklarını geri al hiç birini istemiyorum, yeter ki, çık hayatımdan, hiç bir faydası yok israr etmekde devam ediyor. 1 aydan fazladır bu durum var hesapladım takribi 75000 TL para harcamış bu aldıklarına, annem de bu kadar para harcamış senin ona razı gelmekden başqa çaren yok diyor. Ne yapayım ben, sonunda canıma kıyıcam bu işden kurtulmak için, dayanamıyorum artık

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru troll falan değil, keşke öyle olsaydı ama değil. Bizzat yaşıyorum ben bu olayı, polise git diyorsunuz annemle aram bozulacak o zaman. Bu hayatda bir tek annem var, ne kadar bana kötü davransa onu da kayb etmek istemiyorum.
İstemediğim bir evlilik yapmaya zorluyorlar beni, ne yapayım?