Aile & Toplum Ailem zorla evlendirmeye çalışıyor, ne yapayım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Anne ben tek kızla yetinemem diyorum kızıyor evlendirmeye çalışıyorTek kadınla ömür mü geçer diğerleri aklımda kalır Güncellemeler+1 yıl Öff susun be Ailem zorla evlendirmeye çalışıyor, ne yapayım? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bence de. Zorla evlenip elin kızının da başını yakmayın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Niye kız Yorumla Zsez_S +1 yıl Bi kızla duramazmışsın ya. Kız senin çapkınlığınla mı uğraşacak. Çocuk oyuncağı mı bu Yorumla Soran +1 yıl Evettt uğraşsaın evde beni beklesin yemeğimi yapsın Yorumla Zsez_S +1 yıl Sen yinede baştan belirt zampara olduğunu. Eğer oturup beklemek isterse kendisi karar versin. Yorumla Soran +1 yıl Yok belirtmem gizlerim Yorumla Zsez_S +1 yıl Ne tamam ye Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım djdj Yorumla Zsez_S +1 yıl Sövmüştüm de kaldırmışlar o kısmı Yorumla Soran +1 yıl Skdjıf kıyamam Yorumla
abstractbreezes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl "Ben tek kızla yetinemem." çok uygunsuz bir cümle... Böyle bir soruna mantıklı bir çözüm üretmek zor. 0 0 Yorumla
LonelyLife Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Kimse kimseyi zorla evlendiremez. Birey olmayı öğren. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rezil tek kızla yetinemem ne demek ömür boyu aptal gibi yanlız kalıcaksin bu düşünceyle devam edersen adamlığından bile şüphe duydum şu an 😌 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Piss Yorumla Soran +1 yıl Susss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelde sustur 😚 Yorumla Soran +1 yıl Ağzına mı vereyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjsjs sapık yallah Yorumla Soran +1 yıl Ahaha kızma Yorumla
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kimsenin başını yakma sen ikna edersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niiçin Yorumla
Oralcin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gay olduğunu söyle 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe tövbe Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu hesabını silsen de kurtulsak artık senden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Konuşma Yorumla
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Bomboş birisin 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol ailom Yorumla
queenderlerasko Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sanada tek erkekle yetinemeyen biri çıkar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence de. Zorla evlenip elin kızının da başını yakmayın
Niye kız
Bi kızla duramazmışsın ya. Kız senin çapkınlığınla mı uğraşacak. Çocuk oyuncağı mı bu
Evettt uğraşsaın evde beni beklesin yemeğimi yapsın
Sen yinede baştan belirt zampara olduğunu. Eğer oturup beklemek isterse kendisi karar versin.
Yok belirtmem gizlerim
Ne tamam ye
Anlamadım djdj
Sövmüştüm de kaldırmışlar o kısmı
Skdjıf kıyamam
"Ben tek kızla yetinemem." çok uygunsuz bir cümle... Böyle bir soruna mantıklı bir çözüm üretmek zor.
Kimse kimseyi zorla evlendiremez. Birey olmayı öğren.
gemilere kaçıp göçebe yaşarım beni dellendirmeyin de. . d
Rezil tek kızla yetinemem ne demek ömür boyu aptal gibi yanlız kalıcaksin bu düşünceyle devam edersen adamlığından bile şüphe duydum şu an 😌
Ahaha
Piss
Susss
Gelde sustur 😚
Ağzına mı vereyim
Sjsjs sapık yallah
Ahaha kızma
kimsenin başını yakma sen ikna edersin
Niiçin
Gay olduğunu söyle 😂
Tövbe tövbe
Üff kim napsın seni ya
Beni herkes ister
Şu hesabını silsen de kurtulsak artık senden
Konuşma
Bomboş birisin
Sağol ailom
Evden kaç
Sanada tek erkekle yetinemeyen biri çıkar.
Fotoğraf ne alaka
Öyle mi
Sakın evlenme
Ee napıcaksın