Evlilikten korkuyorum, ailem evlen diyor. Onları istemediğime nasıl ikna ederim?

29 yaşındayım işim gücüm var kendi evim olmasa bile arabam var kendime yetebiliyorum ve böyle mutluyum. Ailem ise sürekli evlen artık deyip duruyor. Ama ben evlilikten korkuyorum çok büyük sorumluluk ve herhangi bir erkeğe aynı evde yaşayacak kadar nasıl güveneyim evlendikten sonra bambaşka biri çıkabilir sonuçta. Aşka falan da inanmıyorum. Evlilik kelimesi bile beni korkutuyor ama aileme anlatamıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Öncelikle demem gerekenlerden biri yaşım farklı diye trol soru olduğunu düşünen var herkes buraya doğru yaşını girmiyor ve böyle bir konuda neden yalan söyleyeyim? İkinci olarak bencil olduğumu diyenler var hayır sadece korkuyorum evlilikten bunun bencillikle ne alakası var? Ve son olarak iyi yorum atan herkese teşekkürler ayrı evde yaşıyorum zaten ama ailemle kararlı konuşmamın vakti gelmiş onu anladım. Herkese teşekkürler tekrardan <3
Evlilikten korkuyorum, ailem evlen diyor. Onları istemediğime nasıl ikna ederim?