Ailem yüzünden ilk önüme gelenle evlenmekten korkuyorum. Nasıl aşacağım bu durumu?

Kötü insanlar diyemem ama gerçekten çok bunalıyorum. İşlerine geldiğinde küçük bir çocukmuşum gibi davranıyorlar.27 yaşındayım. O kadar büyük bir sorumlulukla ve baskıyla büyütüldüm ki doğru düzgün sevgilim bile olmadı. Hala da erkeklere güvenemiyorum. Üniversite mezunuyum. Okuttular sağolsun o konuda haklarını yiyemem. Ama maddi olarak herhangi bir yatırımları olmadığı için kendi yaşadığım şehre atanmak zorunda kaldım ki en azından para biriktirebileyim diye. Ama asla birey olamıyorum aynı evde yaşarken. Sırf bu evden çıkmak için yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum. Her bunaldığımda aklıma evlenme düşüncesi geliyor ki ben böyle mantık evliliği yapmak da istemiyorum. Öyle olsa iş çevremden birini bulabilirim ama ben gerçekten aşık olarak evlenmek istiyorum. Bu baskı yüzünden yanlış bir evlilikten yapmaktan çok korkuyorum. Ama böyle giderse bir gün saçma sapan bir evlilik yapacağım eminim. Nasıl aşabilirim bu durumu? Ailemle konuşsam anlayacaklarını sanmıyorum. Nasıl kendime bir alan oluşturabilirim? Bu duruma nasıl karşı koyabilirim?

Ailem yüzünden ilk önüme gelenle evlenmekten korkuyorum. Nasıl aşacağım bu durumu?