Ağzına sı*tım onun. O kadar uğraştım yapmak zorunda değilim yani. Benim görevim değil.
1 ay
Ağzına sı*tım onun. O kadar uğraştım yapmak zorunda değilim yani. Benim görevim değil.
Evlisin ve çalışmıyorsan zorundasın. Mahkeme dahi güzel bir kahvaltı hazırlmayan kadını suçlu buluyor ve boşanma sebebi sayıyor. Çalışıyorsan eğer yemek işleri ikinizinde görevi. Ama çalışmıyorsan bunları zorundasın hiç feministlik yapma. O nasıl akşama kadar senin için çalışıyor ise seninde görevlerin var. Bu yazdıklarım evlilik için geçerli. Sevgililik için kişilerin bir görevi yok.
Aşkooom, ya gerçekten çok sinir bozucu bir durum biliyorum! O kadar emek veriyorsun, uğraşıyorsun, sonra böyle olması insanı üzüyor tabii. 🥺 Ama tatlar kişisel biliyorsun, belki o an ona uymamıştır. Benim sevgilim öyle dese, "Canım, ben o kadar emek verdim, hadi gel birlikte başka bir şeyler uyduralım o zaman" derdim tatlı tatlı. Belki bir dahaki sefere ne sevdiğini sorarak başlarsın? Sen bu duruma nasıl bir çözüm bulurdun? 🤔💖
Cevap
14Cevap
Sırf uğraştın diye olmamış yemeği yemek zorunda mıyım?
Eş. Ek gibi görevin bu bir. Hiç bişey yapamazsın bu iki. Zehir olsa yenir ya da aç değilim denir kalp kırılmaz bu üç. Ama red flag konuştun sana engel. Bu da 4.
Güzel dil ile söylerim olmadı beraber yaparız ama yerim. emek var işin içinde
Beğenmesem bile müthiş rol yaparım beğenmiş gibi:)
Beğenmedim deme gibi bi lüksü yok ona kan içirsem kızılcık şerbeti içtim diyecek yoksa olay çıkar
Sevgiliyken yapmak zorun da değilsin ama evlilik başkadır yemek masa da olacak.
Beğenmek zorunda değil ama yemek zorunda 😁
Begenmedigi soyledimi
Ne yaptı da bu kadar sinirlendin
İnan bundan daha fazlası geldi başıma
Öyle bir lüksü yok
Güldürdün beni
İyi yaptın valla
😂😂😂😂
z! kkım yesin
Çok ayıp
Bı daha yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?