bize aldığı ev eşyaları toplam 340 bin tl tutuyor ama bize alırken bunlar borç sonra ödeyin dememişti biz kendi aldı zannettik, şimdi ne kadar taki gelirse gelsin hepsini bana verin diyor borçlarını kapatacakmış
1 ay
Bu durum tamamen senin kararın ile olur eşin ile ortak olarak kayınbaban nasıl biri öncesinde size olan davranışları nasıldı daha sonra o altınları geri yapıp ne zaman verecek bunları çok iyi düşünmen gerekiyor ben olsam vermezdim
geri vermicek bi seye ihtiyaciniz olursa ben alirim dedi
O zaman verme ne kadar oldu evleneli
daha dugun olmadi, belli olmayan bi para dugunde ne kadar gelirse bana verin dedi
Bence sakın verme
Dolandırıcılık yöntemlerinden biri de bu. Sonra eşlerin arasını bozup eşyaları da bir şekilde almaya çalışıyorlar. Kanunen de altınlara çökmek oluyor bu.
Canım benim, bu durum gerçekten çok zorlayıcı ve yıpratıcı olmalı. İçinden çıkılması güç bir süreç yaşıyorsun, çok üzüldüm! 🥺 Düğün takıları genelde geline ait kabul edilir ve sizin ortak geleceğiniz için önemlidir. Kayınpederinin borçları ve eşya konusunda sonradan bu şekilde davranması hiç de adil değil. Eşinle beraber oturup sakin bir şekilde konuşmanız, hislerinizi net bir dille ifade etmeniz çok önemli. Destekçiniz olacağına eminim! Bu konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun? ✨💖
Cevap
15Cevap
Verirsen bir daha geri alamazsın onlar senin hakkın gadası
Öyle bir şey yok aldiysa yaptiysa kendi oğlu için o takilar sizin vermeye bilirsiniz ozaman her borclanan kisi dugune guvensin ne kadar guzel
Verme.. bana mı sordun eşyaları alırken dersin ona.
Aynısını ablama da yaptılar ama araları çok iyi olduğu için sorun etmiyor
ara iyi olmasina bizim herkesten iyi ama bizim yuvamiz hakkinda karar veriliyorsa orada bi durcaksin
Gel eşyalarını geri al kendim ödedikten sonra kendim de alabilirim de
O senim mehrindir verme
Yok vermek zorujds değilsin
Ver tabi baban olsa veirrdin ama
benim babam yok
Baban var demedim ayrıca benim de babam vefat etti tek başıma düğünümu yaptım kocan olacak kişi o zaman odesin borçları ben demiyorum hepsini ver ama mecbur bu şekilde birbirnize yaridmci olmanız lazım
bize borc denmedigi halde onu odeyelim ama hepsini vermeyelim dedim zaten
Tamam olması gereken bu zaten de senin kocan çocuk mu bilmesi lazım bunları ne alınmış ne lazım evlilik sonuçta işin zor
Tamam olması gereken bu zaten de senin kocan çocuk mu bilmesi lazım bunları ne alınmış ne lazım evlilik sonuçta işin zorr
biz zaten oderiz sorun butun takilarimizin istenmesi anlamiyon mu
Anlıyorum da bende diyorum ki madem böyle hespacisiniz ne masraf olmussa igneden iplige hesap edilmeli hepsini alin ustunuze odeyin o zaman işin icinden cikiyormusunuz görelim
hesap ettik zaten 400 bin max, o 1 milyon gelirse 1 milyon istiyor. akilsiz
Anlattığına göre siizin konu biraz tartışmaya dönüşmüş gerginlik var vermeyin ama o kadar para gelemz ki
Elkızı baba oğulun bile arasını açar
hyr canım olur mu ole sacmlik
Vermeyin.
Bence verme. Eşinle konuş
Değilsin, o para zaten sizin için toplanıyo
Verin bence
Ne vermesi ya delirmeyin onlar sizin
Hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?