Evleneceğiz ama kredi borcu endişelendiriyor. Düğün masraflarını nasıl aşabiliriz?

Merhabalar. Nişanlım ve ben ikimiz de memuruz. Kredi çektik yetmeyeceği için yeniden çekeceğiz. Benim takıldığım şey şu.. düğün masrafları tamamen bize ait olacak. Ailesinin bize en ufak bir katkısı yok yetmiyor gibi farklı şehirlerde yaşadığımız için ailesinin servis parasını vs de biz verecekmişiz.. Bizimkiler masraf yapmayalım diye çabaladıkca karşı taraf tamamen umursamaz davranıyor. Dün bu konuda nişanlımla tartıştım. Ne olacak karşılarız diyor. İki yıl boyunca yerimizden kipirdamadan zar zor geçinmek zorunda kalacağız. Fikri olan var mı ne yapmam gerektiğiyle ilgili.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes düğün eşya ve takıdan bahsetmiş.. eşyalarımız var zaten evimiz önceden diziliydi. Düğünü de en masrafsız haliyle yapmayaa çalışıyoruz. Tek sorun ailesinin masraflarini bizim karsilamamiz.
Takılar da annesi zamanında takmış ona gelen borçlarmis annesinde kalacakmış.
Not: dün kavgadan sonra görüştük. Ve bana istedikçe istemeye başladın dedi. (Aldıkları ve istediğim tek şey bı tektaş bı set) ha birde bizimkilere ayıp olmasın diye annesinin takacagi bilezik..
Evleneceğiz ama kredi borcu endişelendiriyor. Düğün masraflarını nasıl aşabiliriz?