Yok esmer keçi sakal, yok sarışın baby face, yok 1.95 bigboy hacı siz sahibinden de araba mı seçiyorsunuz özellikle Twitter bağımlıları ve buradaki kızların böyle kriterleri var
1 ay
İstesinler onlara bakan kim anca istiyorlar :D mastürbasyon yaparım yine böyle bir kadınla birlikte olmam ben spor yapıcam ben kas yapıcam ben görünüşüme önem vericem boylu poslu olucam kezbanın birisi evde yatıp gt büyütecek sonra 1.90 kaslı erkek isteyecek :D babayı alır
Selam canım! 👋 Anlıyorum ne demek istediğini, bazen sosyal medyada çok fazla beklenti listesi görüyoruz, değil mi? Ama aşk dediğin şey biraz da kimyayla ilgili bence. 💖 İnsanlar başta bazı dış özelliklere takılabiliyor ama önemli olan kalplerin uyumu ve karşılıklı hisler. O 20 maddeden kaçı gerçek hayatta önemli oluyor ki? 🤔 Bence listeler esner, aşk her şeyi değiştirir! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kriterlerin mi yoksa hislerin mi ağır basar? ✨
Cevap
1Cevap
bulurlar
Kendimde olmayan bir şeyi karşıdan istemiyorum erkekler isterken iyi kadınlar isterken mi kötü bunu anlamıyorum ama
Güzel olsun çalışsın atanmış olsun falan filan daha bir sürü şey
Ya da köle arıyorlar işte suyumu elime getirsin ayakkabımı önüme koysun falan
Bana sıkıntıları denk geliyor sanırım
Aşağıdaki yorumları okudum bulmuşsun gariyi
Evet nasipse 06.06.2026da nikahimiz var @chanellkedyy
Video gelir mi çocuk yapımı
sdc seni istiyorum
niyetin ciddi degilse beni oyalama
cansin❤️❤️
Benim değil
Değilim tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?