Beyler sıze bı sorum var??
bugun bı kavgaya rast geldım erkeklık 10 kısıye karsı 1 kısımıdır :(((
bugun bı kavgaya rast geldım erkeklık 10 kısıye karsı 1 kısımıdır :(((
bugün bostanlı yasemin cafe ve kaykay pistinin arasında kalan yerde 3 tane kaşardan cesaret alıp 6 kişi tarafından saldırıya uğradım hepsinin yüzünü hatırlıyorum eğerki bu yazdığımı okuyosa bostanlı bu saatten sonra size kapanmıştır yok öyle 1 e 6 girip kaçmak şerefsizin evlatları
1 kişiye 5 6 kişi dalmak moda oldu ülkede ben hergün bostanlıdayım elbet yine karşılaşıcaz işte ozaman kaçıcak delik arayacaksınız 1e 6 neymiş göstercem şemikler atakent demirköprü buralarda oturdugunuz açıkça ortada sülalenize kadar gömecem sizi
Erkeklik değil bu. sadece korkaklık. ya da 10 kişi kanka ise dövmek icin gaza gelmişlerdir.
kanka degıller olayı az cok bılıyorum yalandan yere atlıyolar
Şerefsizin önde gideni, kendini adam sanmış 10 kişiyle..
ınsan olduklarıda suphelı yaa :((
Cevap
13Cevap
öyle insanları hiç sevmem, 8-10 kişi toplanmışlar önümü kesip bana dik yapan çok oldu, kendilerini mahallenin reisi zannederler, birde dayak yedikten sonra arkadaşlarını çağırması yokmudur bu tiplerin, işte ona biterim :)
sadece kndılerını komık duruma dusuruyolar :))
Ooo bak sen yanlış kavgayı görmüşsün onların erkeklerin kavgası değil ki
kımlern kavgası
10 tane adam kılığına girmiş balonun , bir erkeğe karşı mücadelesi .
olay 10 kişiye birden dokunmşsa böle şelr olablir ama bireysel bi sorun ise 10 kişi bi kişiye dalmak korkaklıktan başka bişe değildir
olay sadece bıreysel dıgerlerı konunun ne oldgunu bıle bılmıo onlar dovuyo dıe onlarda atlıo
bu akşam tek başıma eve giderken 10 tane nafta durduk yere laf attı laf yaptı dönüp baktım onlarda baktı gelip laf etsem yüksek ihtimalle 10 kişi dalacaklardı erkeklik delikanlılık adamlık bumudur hocam?
1.si bu erkeklik değildir. 2.si asıl erkeklik kavga etmemektir.
1 kişi 10 kişiyi dövdüyse 1 kişinin yaptığı erkeklikten ziyade deli cesaretidir.
ama 10 kişi 1 kişiye daldıysa o zaman adamlar ya garantici oynuyor ya da adam değiller
o erkeklik değil korkaklık
ıgrenıyrum bole ınsanlara bnzeyen mahlukatlardan :(
Malesef her yerde oluyor bunlar sonra erkeğim diye dolaşıyorlar
onlarınkisi denyoluk.
:(((
sen kız kavgası görmüşsün
sanırım :))
kesinlikle değildir...
1 kişi olan fena erkekmiş. erkeklik budur diyorum
bu şerefsizlikdir
katılıyorum
o erkeklik değil korkaklık olmuş..