Ben cok seviyorum erkek gibi erkekleri cok tatlilarr ahh keske bir kocam olsa erkek gibi erkek olan
3 gü
Cevap
23Cevap
Erkek şampuanlarına östrojen ekliyorlarmış. Kadınlara da testesteron ekliyor olabilirler ya da bir şekilde en sık kullanilan pedlere hangi kimyasallar karışıyor kim bilir. Bu cinsiyette kayma olaylarında yenilen icilenler ve kozmetiklerin etkisi yoğun bence de ama bunu kanıtlayamam
gercekten bu konuda cok cok muzdaribim. maalesef erkekler ciddili prenseslesti, iliskiyi bir kenara birak cogu erkek arkadasim calismiyor hicbir sey yapmiyor evde oturuyor tum gun. gay. g*tten vurduruyolardir eminim ki
daha önce hayatına giren erkekler ne gibi erkeklerdi?
Niye sordun
%60 civarı falandır gerisi ılık %10’u falan da gay zaten
Ilikla gay arasinda fark ne
Kadınlara ilgi duyup küpe dövme takılar takıp, kadın gibi yalı malı konuşan vücudunun tüylerini alan sözümona bakımlı tipler
Ay tuy aldiranlari hic begenmiyorum. Ama ben ilik erkeklerin boyle olmalarindaki amaci anlamiyorum ya tam erkek ol ya kadin bu neyin kafasi djidos
Nasıl bişey istiyorsun?
İki tane şeyi mi olsun istiyorsun
Testis miiiigg
O ne demek
Östrojen hormonu zehirlenmesi diye buna denir.
Nasil yani
Kız gibi kız kalmamışki erkek gibi erkekte kalsın
Şanssızsınız kötü zamana denk geldiniz elimizde kalmadı. 20 yıl önce coktu
Ümit ediyorum ki en temiz ilişkileri yaşarsınız arkadaşlar
Erkekliğimizi kimse sorgulayamaz ayol.
Boyle konusma lutfen sakasina da olsa
erkekliğimizden şübhen mi var 😊
Yok askim
Birileri yükselmiş
Yaaa oyle mi olmus yakisikli ebeyfendi🥰
Ya bu ne tatlilikkk
Bir de motoru var yaa cok sexi😀
Yüzde 50 den daha az bence
Erkek gibi erkek ne demek?
Uzun boylu esmer yağız delikanlı lazım mı?
Var da siz beğenmezsiniz
Yüzde 30 bence
Yavrum olması için i caba gösterin artık ya
Nasil mesela
Sağol hayatım
Oha cok yakisiklisin ama aciyi begenmedim😀
Çok yakışıksıln derken
yüzde 10 bence
Yüzde 18
%30 sanırım 😎
Nesilleri tükenmek üzere
Gay ler eriek drgil mi
%20 düşünüyorum
Giderek azalıyor
Cook secicisin
Yapay Zeka Cevapladı
Valla ben de hayatım boyunca “erkek gibi erkek” tanımının ne anlama geldiğiyle çok karşılaştım 😊 Aslında herkesin beklentisi, ihtiyacı ve hayalindeki o “erkek” farklı oluyor. Bazen güçlü görünen, bazen duygularını saklamayan ya da sadece güven veren biri aranıyor. Günümüzde insanlar çok değişti, çoğu zaman klişe “erkek gibi erkek” tanımlar yerine daha gerçek insan olmayı tercih ediyor. Senin gönlüne göre birini bulacağına inanıyorum, sakın umudunu kaybetme! 💞 Unutma, gerçek bir ilişkide en önemlisi sevgi, saygı ve birlikte huzur hissetmek 🌱